37

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е да почнат да пишат имената на *** ***, които безнаказано крадат, бият и убиват. Тези двамата дано са им строшили кокалите в управлението! Интеграция ли - гета с 5 метрова ограда с ток и общественополезен труд (каторга) от разсъмване до тъмно!

36

Анонимен

преди 12 години

Ох защо не сме в САЩ?Забавлението на ромите щеше да приключи със няколко вонящи *** трупа и присъди от по 10-20 години за останалите.Ех кога ще бъдем като в нормалните страни.Тука полицай ако стреля то е най-често по себе си (самоубийство) или по някакви бели.*** са пазени и уважавани от закона въпреки че правят кво ли не..

35

бЕдНяК

преди 12 години

Ако не се вземат съответни (удовлетворяващи обществото) мерки - никакво гласуване за ГЕРБ (БСП, РЗС, АТАКА и тям подобни да не си правят илюзии също). Явно нещата нито законово (приемане на адекватни закони), нито практически вървят. България чезне.

34

до 29

преди 12 години

Пич що не идеш при Хитлер да го видиш как е!! *** виж добре ли е, ял ли е , пил ли е. Айде там при идола ти!

33

Анонимен

преди 12 години

Как двама души ще се наврьт в гнездото на осите -- това пьрво е недопустимо ,а тука разни бивши милиционери па щели да стрелят ,трябвало е да се подходипо друг начин ,тези хора за това ги учат ,не да се вдигне вьстание и после да идем да ги изтрепем ,че били *** и т.нт.Има си тежковьорьжени полицаи ,които няма да допуснат инцидент така и орьжието може да им отнемат и да ги убият могат ,това не са филми като ,,Умираи трудно,,

32

черен мангал

преди 12 години

Най-*** държава в света сме!!! Ха си представете си какво щеше да им се случи в сащ' Да не ми лежат в затворите ,а да ги вадят и копаят пътища и канавки!!!

31

Анонимен

преди 12 години

Ако куките бяха набили "гражданите", нали щеше да се реве само, че е имало милиционерщина и т.н? Сега полицията не можела да се опази. Е то каквото и да направят ченгетата явно все някой ще намери за какво да се заяде е*аси!Иначе съм за БТР-ите по махалите, а франсетата, и другите *** от западна европа, дето се пишат за много миролюбиви, ама депортират ***, после хич да не дават акъл, защото и те са пълни *** по отношение на ***. БТР-и и бой им трябва! Това е!

30

малко им е

преди 12 години

за сметка на това днес приеха закон за ксенофобията мвр съдадоха звено за борба с омразата на расова основа представяте ли си ,ако българин се осмели да пише или напада на расова основа ще лежи в затвора от 1 до 4 години.Щото според тъпите ченгета расизма е валиден само в една посока!да ги трепят като са ***

29

hitler

преди 12 години

ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ Е ВСИЧКИ *** ДА СЕ ИЗГОНЯТ В ОНИЯ ДЪРЖАВИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ И ДА СИ НАПРАВИМ ДЪРЖАВАТА ЧИСТА И ЗАКОНОВА, КАКТО Е В БЕЛИТЕ СТРАНИ. *** *** СА, САМО ***. ТОЙ ХИТЛЕР ДОБРЕ Е ЗАПОЧНАЛ НЯКОИ НЕЩА АМА....НЕЙСЕ.

28

до;20

преди 12 години

Приятел , аз съм от златитрап и мога да ти потвърда думите на полицайте !

27

ДО 24

преди 12 години

ЗАРАДИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ .ТОЛЕРАСТИЯ *** И ДРУГИ. АМАН ОТ ТОЛЕРАСТИ

26

до 16

преди 12 години

Абе не е въпроса в полицейщината и не трябва само ***, а и българи, турци, наркомани, пенсионери , абе всички хора в тая държава трябва да изпитват респект и уважение към хората които се грижат за реда - полицаи, пожарникари , военни. Оня ден даваха по новините как осъдиха един младеж във САЩ на 6 месеца обществено полезен труд след като искаха на първо на 2 месеца ефективна само защото е дразнил кучето на един полицай, а тука тия сигурно сега ги черпят с кола и сладки в ареста и утре навън

25

Анонимен

преди 12 години

Да им спукат задниците от бой дано!

24

обяснете ми моля ви

преди 12 години

Що за държава е това, в която полицаите не могат да се защитят/нямат право/?! Значи *** са над полицията и имат повече права от нея, така ли?! Наистина не разбирам- защо държавата се кланя на ***?!!!

23

САДУЛ

преди 12 години

С кви колове бре. С лопати бой по нещастниците.

22

електорат

преди 12 години

НА ВРЕМЕТО *** БЯХА КРОТКИ КАТО АГЪНЦА И ОТ ГЕТАТА НЕ ИЗЛИЗАХА ,ЧЕ ЯДЯХА БОЙ , СЕГА ПРЕБИВАТ ПОЛИЦАИТЕ КАТО КУЧЕТА НА ВСЯКЪДЕ И НИКОЙ МЕРКИ НЕ ВЗЕМА , НАЛИ СА ЕЛЕКТОРАТ ЗА ИЗБОРИТЕ!!!

21

ДЕЙСТВАЩ ПОЛИЦАЙ

преди 12 години

Употребата на оръжие е много ограничена законово, заради това колегите не са посмели да стрелят на месо, но все пак са могли. ..

20

Анонимен

преди 12 години

Тая информация от кьде идва ? --- много знаете какво е станало --- искам да кажа ,че наи-- вероятно информацията идва от полицията ,а тя е страна .Ако информацията идваше от другата страна ....е за това има сьд.

19

zlatitrap

преди 12 години

Тая работа с пистолети не става ... особено ако те нападнат едно 20 - 30 души ! Янките имат м16 в патрулките , за подобни панайри , и когато при думите " Полиция доло на земята " не последва подчинение се открива огън.

18

Милиционер в пенсия

преди 12 години

Ако това беше станало по мое време, всички *** в радиус 100 метра от инцидента щяха да бъдат прибрани. Тия с тоягите и шофьора на камиона щяха да бъдат застреляни. А милиционера, допуснал да му вземат оръжието щеше да лежи 10 години на строг режим. Ще има да плачете по ония времена. Може всичко да е било, но такива изцепки не е имало. *** си знаеха - а са шукнали, а до час в района е стоварена рота на "Вътрешни войски". Сегашната жандармерия са лигльовци в сравнение с тях.