595

до UK

преди 13 години

Eвропа е затънала в дългове и хората все повече се бонтуват срещу тази система - и в Великобритания и цала европа и САЩ..С новата икономическа криза няма да се справят.Ще има банкрути.Това е капитало-монополната система.Обединяването на банките също,хаиде да си говориме след време пак....упадъка ще бъде пълен за капитализма.Докато не се създаде ново общество.

594

Uk до 611

преди 13 години

С тези приказки ли се залъгвате в хоримака вечер?

593

rambo

преди 13 години

dobre go kaza --- ivanbg--- no dali xorata pomniat dobrite godini za vsi4ki

592

Mickey

преди 13 години

А ето и "Как Се Каляваше Стоманата"(или "В Правец у Златев")

591

ivanbg

преди 13 години

dobre ni be6e niama6e gladni i prestupnost

590

ДО UK

преди 13 години

A ти почакаи поредната криза и упадък на света още тази година и догодина....хаха

589

до Калин

преди 13 години

Столица на мафията е ню йорк 2000-2011.бОМБАНДИРОВКИТЕ И КРИЗИТЕ.А България центъра на"просветата"на третият свят(раих),благодарение на капиталистическите правителства от 1990 до сега 2011.

588

UK

преди 13 години

Почакайте до утре когато Европа гръмне с новини. Българският робски народ празнува 100 годишнина на бивш диктатор.Вие се смеете на гърците че били мързеливи, но по-мързелив народ от българският няма. Тук в истинската Европа се работи здраво и се получава много.А вие си блянувате за онези времена през комунизмът. Тогава когато ходихте да се преструвате че работите, или по точо за един обяд в работническият стол-тройка с гарнитура и грис халва за десерт. В краят на месеца мизерни трохи,колкото да не умрете до другата заплата. А в същото време живков,неговата рода и всичките му верни придворни си развяваха гащите в Монте Карло, Париж и Лондон.

587

До 605

преди 13 години

Ти Калин ли си или Калинка?

586

meeee

преди 13 години

oooo tuk mirishe na ***

585

Васил Левски

преди 13 години

Н А Р О Д Е ????.

584

Калин

преди 13 години

може ли един въпрос, към живковчетата... село правец столицата на мафията ли е или.. квартално заведение ...

583

до 601

преди 13 години

Wind of Change, Разликата е ,че преди се казваха комунисти ,а сега се наричат капиталисти и разграбват 2 пъти повече Бг,отгогато и да е било.Нямат свян пред нищо... и дори да са бившите комунисти ,в момента сме капиталистическа страна.Има разлика нали ? Да използваш системата...

582

Спонги

преди 13 години

Общо взето спор със роб, който обича палача си е излишно да се води.От всички подръжници на Тодор Живков дали ще се намери един, който да отговори смислено на следния въпрос:Какво щеше да стане, ако границите на НРБ бяха отворени и хората можеха да избират къде да отидат да работят и живеят? Дали щяхме да сме 8,5 милиона 1989 година?

581

Житан

преди 13 години

Най-хубаво бе по Татово време щото винаги ми ставаше,а сега десет часа да гледам ХХХ е все тая !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

580

до 598

преди 13 години

А защо си мислиш, че има съществена разлика между народоотстъпника Живков и бандитите, управляващи след ''промяната''? Educate yourself!

579

Анонимен

преди 13 години

Нагъл *** *** - ето какъв е бил.*** подлизурко но и злобен, жесток дребнав "***".Къф може да бъде?Ама нормално народа в България няма съзнание.В чужбина отдавна да са разстреляли и/или обесили подобен *** с цялото му обкръжение от жестоки страхливи смукачиТука бг стадото наплашено и треперещо си го отгледа дорде не умре и не предаде властта нататък по трасето.А 20-ина години по-късно си избра един от личните му биячи за министър председател.Щях да се смея от сърце ако не живеех тук

578

van goth

преди 13 години

Вижте портрета на гениалния Златю Бояджиев. Той говори много ясно, що за човек е бил Тодор Живков. Балъците винаги може да ги заблудиш и манипулираш, но артиста НИКОГА!!!!

577

до човек от народа

преди 13 години

Ако си прав с какво ще обасниш всичките недоносчета министри след тодор които ограбиха и разрушиха Бг,ако баи тошо е народоотстъпник,какво да кажеме сега: явно сега трябва да ги сравниме само с думата ***.

576

алилиии

преди 13 години

33г е.ем жената и она си вика обичам те. бг е същата работа. тоа правешке тарикат ви муши 33г и се си го обичате. по *** народ... е нема го никъде по свето. за това и живеете като проЗтаци и у проЗЗтотия