72

Гонзо

преди 12 години

Проблемите на САЩ ще се решат само ако Дянков се върне и го направят финансов министърНие обаче няма да им го дадем НЯМА!

71

Americano

преди 12 години

Не бързайте да отписвате най-голямата империя. Проблемите на USA ще се решат само след като въведат ДДС - това те ще го направят рано или късно. Тогава дали има или няма финансова криза, дали фирмите им обявяват или не обявяват печалби няма да има никакво значение. ДДС е създаден през 1954 във Франция. Само в Европейска страна може да измислят такъв данък. Исторически погледнато държавите в Европа винаги са гледали на народите си като на рая и бръшнян чувал. Дори десятъка по турско време е бил по малко от ДДС-то сега. Да не говорим какво престъпление е към собствения народ да има ДДС на храните и лекарствата. В някои бели държави имат по ниски ставки на ДДС-то за храните и лекарствата. В България по нисък ДДС има само в туризма - 9%.Просто всеки път когато купувате храна или лекарства за децата си или за възрастните ви родители плащате ДДС - плащате 20% данък за правото ви да живеете.

70

rumniki

преди 12 години

Какви ли не, ***, банки агентури застраховки, много кръвопийци се навъдиха напоследък, а с тази последна новина на агентурата в навечерието на уикенда може да сте сигурни че скоро долара ще стане 1 за 1 с еврото.

69

v

преди 12 години

iskam silen dolar

68

Анонимен

преди 12 години

66Не знам дали знаеш, но в момента САЩ добива повече газ от Русия. Другото твойто сса празни приказки в стил партиен секретар

67

Анонимен

преди 12 години

Дано няма много жертви от войни , глад и болести по света. Понеже новата криза ще е много по-зловеща. Няма да има здравно обслужване , недостиг на храна , граждански войни... трагедия. Просто САЩ ядоха , ядоха , ядоха и сега идва ред да плащат. Ама нямат с какво , освен тоалетна хартия (зелена с лика на президентите им). Ама тя няма стойност.. Проблема е че с тази глобализация ще завлечат целият свят.

66

Петкан

преди 12 години

Замисляли ли сте се защо тия сривове се случват все в петък?

65

До Акциза

преди 12 години

Война ще има, защото това е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН да се избяга от схемата с дълга. Ти имаш X ресурси и няма какво да направиш, няма какво повече да изкопаеш. Не можеш да произвеждаш повече и по-евтино - няма ресурси. Затова ще направят нова война - да докопат още петрол например, или пък редки метали. По такъв начин завладяната страна плаща дълговете (питай демократизираните иракчани например).

64

Балтазар

преди 12 години

Америка я очакват огромни промени - в негативен план. Тя губи качествата си на световен лидер, а оттам и доларът няма да е световна валута, което рязко ще влоши икономиката на САЩ. Битката вече не е как да останат номер едно, а кой ще е номер едно. Най-голямата икономика в света вече е ЕС. За второто място се боричкат Китай и САЩ, но най-вероятно американците ще заемата почетното трето място.

63

шопът

преди 12 години

Не се радвам на това,което се случва в щатите.То ще доведе до лоши последствия за световната икономика. Накрая ще стигне и до нас.Дано си стъпят на краката.Колкото до Китай и Русия,то съм сигурен,че те ще се опитат да помогнат,защото са прагматици и нямат сметка от утъването на САЩ.

62

Анонимен

преди 12 години

все войните са на територията на европа.искам война и на територията на сащ.---Лошо, при ядрена война радиоактивните частици ще дойдат и в наше село. Чернобил ще е нищо в сравнение с ядрена война.

61

митко

преди 12 години

все войните са на територията на европа.искам война и на територията на сащ.

60

$

преди 12 години

Щатите могат да се оправят, ако нашите *** спрат всякакви отношения с тях. Не знаят ли, че с когото сме се хванали не е прокопсал. Та ние разрушихме и великия СССР.

59

анонимен

преди 12 години

то не се знае откого е убит кенеди и линкълн

58

Акциза

преди 12 години

Не драматизирайте чак толкова. Просто ще има по-голяма инфлация, която ще изяде спестяванията на средния американец. Безработицата ще се повиши. Инвеститори ще се оттеглят и стегнат колана. Няма кой знае каква драма. Война няма да има :)) Ние себе си да гледаме , американците ще се оправят някак. :)

57

сериозно предложение

преди 12 години

Предлагам спешно ББ да изпрати Дянк-офф за финансов министър на САЩ. И те да станат остров на стабилност. Иначе,въпреки че не харесвам външната политика на САЩ,искам да се оправят,защото в противен случай ,ще завлекат всички на дъното.

56

Распутин

преди 12 години

Нека и аз внеса яснота - много от зложелателите на САЩ прибързано се радват. Америка е познала и кризи и възходи. Това са нормални работи. Нормални са, ако хората работят.Америка, Китай,Далечния изток не ги мислете.Те РАБОТЯТ!Току какво ще прави Европа с тоя мързел,измами на цели държави и алчна, раздута администрация?А най-жалки са апологетите на Русия- толкова жалки, колкото и управляващия Путин - "на гол газ чифте пищови..."! Хайде, останете си със здраве...

55

nqkoi_si

преди 12 години

Някой каза, че САЩ имат вътрешен дълг от 10 трилиона долара. С това един вид успокояват и изкарват розово положението им. Да, дълга им е главно вътрешен и ако се запознаете по начина на кредитирането им и правене на пари буквално от нищото ще прозрете, че те изобщо не са добре и скоро няма да имат значение зелените гущери, а нещата които могат да се пипнат като картофи, дърва и т.н. А който има пари да инвестира в тяхната държава ;)

54

митко

преди 12 години

навсякъде банките са на евреи.банките срещу нациите

53

Миро

преди 12 години

банкерите показаха на света чрез Гърция кво ше направят ако не слушаме. На гърците им даваха пари, Голдман Сакс и S&P копелетата лепеха супер рейтинги и после дръпнаха чергата.S&P слагаха ААА рейтинг на облигации в САЩ които са знаели че са ***, има емейли в които съвсем открито си го обсъждат, и като си направиха парите свалиха рейтинга до статус '***', съсипаха пазара за недвижими имоти и икономиката.Това е просто поредния сигнал към Обама да не разследва банкерчетата иначе...