577

Гагарин до ана

преди 13 години

".....дето си правят филми в главата..."МухахахахахахВърховна си !Продължавай!

576

Анонимен

преди 13 години

Аз не мога да разбера: защо всички толкова му завиждат на Бойко?

575

Кутев до невена

преди 13 години

619Другарко невена, за тебе ще направя изключение!Каня те в къщи!Ще проведем лично обучението!Какво ще кажете другарко?

574

до 618

преди 13 години

Ама ти май и София гледша през крив макарон!?!?Баси селянията!

573

невена

преди 13 години

господине кутев, защо пък точно на позитано да дойда или си от платените драскачи на герб,ако ме обориш поне с един аргумент ,че бб е обратното на това,което съм написала,ще дойда и на позитано,най *** като нямаме какво да кажем е веднага да пишем за бсп

572

AHA do 614

преди 13 години

Ти явно говориш за себе си...или си от ния с бръснатите глави,дето си правят филми в главата...приятна вечер гринго,точно на теб няма да давам обяснение защо,от кога и как...Отдавна не плащам за чуждо мнение,най малко за лица които и не познавам...bye.,ciao,au revoir..

571

Кутев до невена

преди 13 години

615Другарко невена,поаргументирано, моля ви се!Така ще ни обвинят , че раздаваме квалификации!Впрочем заповядайте утре в 14 ч. в заседателната зала на "***" 20 !Ще обучавам плебса!

570

човек

преди 13 години

многократно повтарям - ес не дава парите веднага , одобрява се проекта , прави се план на плащанията по етапи , изпълняваш го със свои средства , и след всеки етап одобрен от комисия се превежда съответната сума . ако това не е вярно , къде са четири от осемте милиарда излишък , оставен на герб от станишевото управление ? защото не са влезли в икономиката ни , а отиват навън ? проверете в гугъл за това .

569

невена

преди 13 години

наглец..това е бб-наглост,нарцисизъм и некомтентност

568

до 612

преди 13 години

Не е необходимо !То е ясно, че май още не си минала Калотина!Но , все едно!Малко ме интересува!

567

Ха–ха–рин

преди 13 години

Вижте сега, другари, които все още драскате тука!Получих СМС от Другаря Кутев, а именно:"Кажи на червения *** да си ляга, че много им затъпяха коментарите и не мога да ги дишам вече!!"Та това е. Това Кутев го каза, да не си помислите нещо.....

566

AHA do 608

преди 13 години

Преди да пишеш глупости,можеше да ме попиташ от колко години сам на запад,ама явно ти още си на цокaлото...***

565

до 609

преди 13 години

Бии си инжекцията!

564

Гагарин

преди 13 години

Сега е лесно да заминеш!А преди 1989 г. да заминеш означаваше да не се върнеш!Това за Ани и да не се вълнува много , че прави грешки!!

563

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 13 години

Ето нЕкои достижения на Борисов. 1. МВР се научи да снима филми. Така "се бори с престъпността". Осъдени няма, понеже няма и доказателства. Само с филми не става - трябва и акъл, Цветаноооов!!! 2. В МВР НЕ СЕ правят реформи, няма изгонени за некадърност, мързел, тъпота ( както стана в митниците например) и едни около 2000 на брой гестаповци от ДС "работят" там. Така се прави "социална политика" и "европейско развитие" с агенти на КГБ. Не става само с апартаментииии, трябва и акъл Цветанооов!!! 3. Не се правят реформи в администрацията. Не се намалят административните разходи. Българите намалели с 600 000, а администрацията се е увеличила. За сметка на това пък НЕ СЕ увеличават пенсиите. Отново - така се прави "социална политика" и "европейско развитие". ... Прочитане на целия коментар 4. Пари за образование няма, но ще се строи "на каквато и да е цена" "най-съвременна" руска атомана бомба от, внимание, "предпоследно поколение" ) . Ето т'ва е "европейско развитие". 5. .... 6.... Не, нямам нерви!!!

562

Гагарин до АНА

преди 13 години

601Ани, не мога да рзбера "самочувствието" на хора минали Калотина, като теб!Какво, да не сте хванали БОГА за РОГА?Когато съм заминавал за Канада 1990 г. ти сигурно си била на цукалото!Така че пополека ако обичаш!Както заминахме, така се и върнахме!Може и пак да заминем и не правим от това голям въпрос, защото аз съм там където има повече кинти!Сега съм в Бг, дарлинг!Ако ме разбираш, нали.....Ама едва ли!

561

triabva

преди 13 години

triabva da vi kaja , 4e .... az vinagi she viarvam pove4e na Boiko otkolkoto na tozi pederast Gei Stanishef kolko e mazen gadnia *** bez 1 den trudov staj.

560

Анонимен

преди 13 години

Народа беден си избра един *** за лидер на цирка наречен България....народа стана още победен, а палячото вече е един от най-богатите хора в света.......и това само за две години.....а филма бандата на БОушън 4 продължава....приятно гледане........

559

!*(%#@&

преди 13 години

Компир, кво става , бе ???Толкова мачлета изигра , черен като *** още от началото на юни- от резане на ленти и обиколки -охранителни из страната, толкова копчета натискаше , такова количество глупости издрънка за две години , толкова посещения на Правец направи , толкова голф игрища откри....Така и не разбра , че работното място на един министър председател е КАБИНЕТА му.., а не - мутренския джип и наглеждането на "бизнеса"...

558

Анонимен

преди 13 години

Въпреки това Новата политическа звезда на България си остава човек с "улично образование", твърде повърхностен и "с малък диапазон на внимание", което го кара да не се задържа дълго на една тема и да "крачи напред-назад из кабинета си, като *** в клетка".