217

Анонимен

преди 13 години

Прав е този гаден комунист.

216

търся работа

преди 13 години

Наскоро останах без работа, така че в момента търся такава и по възможност надомна. Чух, че от Позитано 20 плащат, за да се плюе ГЕРБ и ББ по форумите. Виждам, че тука има много такива, много моля да ми кажете какви са заплатите и кого да търся. В затруднено положение съм, ще се навия и на не много. Също така се надявам да се плаща и таксата за интернет. Предварително Ви благодаря!Лек ден.

215

Анонимен

преди 13 години

Ахахаха, какво става бе, циркаджии :) Ми как няма да му се струва театър на Серго, той 8 години лапаше парички от Лукойл, а сега изведнъж сметката празна.. едно нереално такова, чак изкуствено :) Сега след него чакаме Румен Петков, нали е най-големия защитник на Лукойл :)

214

Свидетел на грабежа

преди 13 години

Абе хора. Ние тука спорим, караме се, някои се обиждат дори.Парадокса е, че уж сме на различни позиции, а искаме едно и също - ПОНОСИМИ ЦЕНИ НА ГОРИВА, ХРАНА И ИЗДРЪЖКА НА ЖИВОТ.Айде кажете ми сега, ама честно...Откак дойде Бойко, и се набърка в икономиката и животеца ни какво се слуи. Нещо да поевтиня?Осъзнай се народе. Цакат ни...здраво!

213

Анонимен

преди 13 години

*** пак изперкаха и пак ръсят евтина пропаганда по форумите, а народът им се смее.

212

Анонимен

преди 13 години

Почне ли война между ГЕРБ и Златев,Правителството си отива!

211

Анонимен

преди 13 години

219Ти си българин, колкото и Идола ти на снимката по-горе! Айде хващай Терминал 2 и обратно в Индия...

210

българин

преди 13 години

На прав път сте, шлякатарник 217, съвсем на прав, право в блатото, което така обичате.

209

Анонимен

преди 13 години

211 ... "за петролните бази отложиха до Януари" - Именно де! Петролната база е извън рафинерията. Правилно се действа. Отстъпка, 2, 3, 5 ... Крайно време беше!

208

ГЕРБер

преди 13 години

Щом червени и сини комунисти реват - значи сме на прав път!;)

207

до 211

преди 13 години

Ако е така, то не само, че трябва да се върне незабавно лиценза на Лукойл, ами последните могат да осъдят държавата за неспазване на закона!

206

Анонимен

преди 13 години

Мдаааа. Интересно!ГЕРБ пак вземат мерки...очаквайте поредното поскъпване и поредният удар по народеца.Не е ли време да благодарим на Боко за "мерките", "грижите" и опитите му да ни "оправи"А как ни оправи...всеки вижда и усеща по джоба си.Некадърник!

205

Анонимен

преди 13 години

Естествено че е цирк и хвърляне на прах в очите на народа:Бойко Борисов заяви, че утре финансовият министър Симеон Дянков ще има среща с ръководството на Лукойл", където ще бъде дадена последна възможност за евентуален график, за да може в следващите два месеца рафинерията да изпълни изискванията на закона.Срещата е насрочена за 10 часа в четвъртък.Рафинерията трябва да монтира измервателни уреди, които отчитат продаваните количества горива на пазара.В момента 20 мобилни екипа следят складовата наличност в рафинерията. Бойко Борисов се надява, че рафинерията ще продължи да работи.

204

Анонимен

преди 13 години

Театър,ама не!Златев забрави нещо важно-няма вечни приятели,има вечни интереси!

203

Анонимен

преди 13 години

Абе като ви чета коментарите има нещо много збъркано в централната психика на Българина. Като не ги закачат, те били не достижими. Сега им затворили склада - Цирк и ПиАр било. Абе вие знаете ли кво искате изобщо?

202

до 199 (Василев)

преди 13 години

Закона трябваше да влезе в сила от 20 октомври, за петролните бази отложиха до Януари, а за рафинерията до декември тая година, защото там това което иска НАП е неизпълнимо (не са само измерватели - искат пломби на всички фланци, да няма дренажи и въздушки по тръбите)

201

KUR STATE

преди 13 години

Хамстера се из***** словестно от ново !!!! Тоя гей-*** които си е обикновен *** , да си събира дрипите и да си заминава от България ....Аман от *** еврей-гей-комуннокхмер !!!Евала Тикво ,давай така !!!

200

Анонимен

преди 13 години

Театър е детето на СерГей и сватбата на Яне!

199

Ясен

преди 13 години

Голяма новина те цирковете на Боко край нямат то не бяха ЕРП-та и тем подобни хвърля само бомбите и после нищо!

198

до 204

преди 13 години

Горива с неплатен акциз не са излизали от Нефтохим, (освен ако не са за износ), но виж, през митниците продължават да влизат такива с неплатени мита и ДДС и акциз! Сега ще разчитаме на внос - сещай се които контролира митниците каква гуша ще направи от лапане под масата!