16

Баба Яга

преди 12 години

Едно е да искаш, друго е да го получиш. В нашия град "ГЕРБ" вече е бита карта.Кметът ни се е кандидатирал за втори мандат, а ние едва го изтърпяхме един."Атака" набира страхотна инерция и позициите им са най-силни. Дано се сбъдне пророчеството на Вера Кочовска...."Следващият президент ще е Волен Сидеров"!

15

Ясен

преди 12 години

Мерки Герб ,че подкрепяте Лечков града ни е разкопан от 8-ми август започват нови разкопки при положение ,че старите все още си стоят разкопани!

14

Анонимен

преди 12 години

*** загубиха още от сега!

13

Анонимен

преди 12 години

майната им на всички партии.едно не мога да разбера защо *** гласове струват пари а нашите са подарък.

12

Балчо

преди 12 години

Я виж ти ,какъв умник е наш Кирилчо. По-добре било да си с управляващите. Затуй ли си въртиш куйрука на всеки бе , ***. Затуй ли погреба селското стопанство във Варненска област , като утвърди навремето като областен управител всички ликвидационни съвети в областта и ги натискаше стриктно да ликвидират селското стопанство.Красимир Премянов пък се радваше ,че Кирил Йорданов бил единствения , нтойто работел успешно с Русия и затова БСП трябва да му вярва. На ви сега един ветропоказател.

11

Анонимен

преди 12 години

Нещата се скапват съвсем закономерно. Някога се ядосвахме как баламски дойде царя. Днес ни управлява неговият пъдар. Днес се възмущаваме на Гоце. Утре може би ще ни управлява нещо като Цветелин Кънчев. Другиден ще е по-зле. Комбинацията от всеобщо избирателно право и безконтролно контролирано изпростяване в условията на пълна липса на национален елит не е демокрация, а диктатура на пролетариата, упражнявана посредством инструмента демократичен избор. От историята знаем, че диктатурата на пролетариата е най-злата от всички диктатури.

10

Киро пора

преди 12 години

много жалко за Варна ***-герб - " граждани за европейско развитие България" - ще глождат кокакала до край .

9

Анонимен

преди 12 години

mnogo iska

8

123

преди 12 години

Toя като че ли си вярва?

7

4-ти километър

преди 12 години

ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТОМ! На ГЕРБ, де! Майна ви Райна!

6

1

преди 12 години

до 1.напълно си прав,никога герб,не на крадците от герб,никога да не даваме неграмотни да ни управляват никога .

5

Анонимен

преди 12 години

Когато оставиш на напълно неграмотни алкохолизирани и безимотни Homo sapiens, препитаващи се от кражби да избират властта, логично е, че те ще изберат някаква идиотия. И колкото по-голям е броя на неграмотните алкохолизирани и безимотни Homo sapiens, препитаващи се от кражби, толкова по-голяма идиотия ще ражда демокрацията във властта.

4

Анонимен

преди 12 години

А да иска 9 големи х..?????

3

Анонимен

преди 12 години

9 големи града?!? Напъвам се да измисля 9 големи града останали ,след идването на демокрацията до сега, и не мога.

2

Анонимен

преди 12 години

Гарантирано,че за да решаваш съдбата на нацията е предостатъчно да си биологично жив представител на вида Homo sapiens. Това значи, че всеки напълно неграмотен алкохолизиран и безимотен Homo sapiens, препитаващ се от кражби има точно толкова тежест, колкото всеки образован и отговорен човек, който разбира за какво гласува, плаща данъци и храни семейство. Ако напълно неграмотните алкохолизирани и безимотни Homo sapiens, препитаващи се от кражби са 2 броя, а образованият и отговорен човек, който разбира за какво гласува, плаща данъци и дава хляб на други хора 1 брой, то при демокрация първите двама избират как да живеят всичките трима.

1

Никога

преди 12 години

Нито един град, нито една община за крадците по-големи и от тройните !НЕ на ГЕРБ, НЕ на ЛИЦЕМЕРИЕТО !