179

vanili

преди 13 години

Човек ако иска ,мога да ви кажа,че ще се оправи в тоя живот и без чужда помощ.Как едни могат ,а други -не.Аз съм омъжена за *** от 15 год,имаме 2 деца и за всичките тези години не съм забелязала нещо,което да ме наведе на мисълта,че той или някой член от неговото семейство е с *** МАНТАЛИТЕТ.САМИ СА СЕ ИНТЕГРИРАЛИ В ОБЩЕСТВОТО И ВСЕКИ НАОКОЛО И НА РАБОТНИТЕ ИМ МЕСТА ГИ ПРИЕМА КАТО БЪЛГАРИ.ЗНАЧИ - ЧОВЕК АКО ИСКА - МОЖЕ,НАЛИ..........

178

Анонимен

преди 13 години

Така ,така махат незаконното и им дават нови жилища ?! С какво са по-различни ? Нали са равни - има хора работят по цял ден за да имат покрив над главата ,а на тях ще им подарят апартаменти ! Наем- научете ги първо водата и тока да си плащат ,тогава за наем говорете ... направо подарък ! 161 допълва ...

177

Анонимен

преди 13 години

Най-идиотския начин за интеграция е това. Като не си изработил нещо няма как да го пазиш. А да не говорим, че е дискриминация спрямо другите етноси. Да ги бяха дали на турците по-добре. Онея поне се спукват от работа и не са глупав *** като ***.

176

АРКАН

преди 13 години

НЕКА ТЕЗИ 5 МИЛИОНА ДА СЕ ОТПУСНАТ ЗА ЖИВОТОСПАСВАЩИ ОПЕРАЦИИ НА ДЕЦА В ЧУЖБИНА.ЩЕ БЪДАТ СПАСЕНИ НАД 100 ДЕЧИЦА ВМЕСТО ДА СЕ ОСИГУРЯТ ЖИЛИЩА НА 120 КРАДЛИВИ,МИЗЕРНИ И НЕЧИСТОПЛЪТНИ ПРИМАТСКИ СЕМЕЙСТВА ОТ ПЕДОФИЛИ КОИТО ЩЕ УНИЩОЖАТ ПОСТРОЕНОТО И ЗА 10 ГОДИНИ ЩЕ УТРОЯТ БРОЯ СИ!

175

Химлер

преди 13 години

5 милиона за жилища, вместо да ги инвестирате в Заксенхаузен и да ми пратите *** си събратя да опитат от модернизацията му.

174

Смерт!!!!!

преди 13 години

Всичките в един котел и за храна на бездомните кучета !!!!

173

!?!?!

преди 13 години

Проста сметка, просто ГЕРБ печели м*нгалските гласове за местните избори ;)В един апартамент ще се регистрират по 60-70 души и готово, иначе Фандъкова няма никакъв шенс в София. То тя жената не е виновна, даже я поболяха. Просто е маша на Него!Питам госпожо Фандъкова! ВИЕ СТЕ СПЕЦИАЛИСТ, КОЛКО АКТА СЪСТАВИ СТОЛИЧНИЯ инспекторат на образованието на роми, които не пращат децата си на училище??? Както *** по закон, а?Едва ли има и 1!Изборииии - е тЕ за т`ва ги галите по косъма м*нгалите

172

СС

преди 13 години

изринеме*

171

СС

преди 13 години

Когато дойде Атака ще излезем на улиците и не само ще езринеме тия гета веднъж завинаги !

170

Toni

преди 13 години

Дамм, европа за ромите. А за мен К.р :( , нормалните хора (роби) трябва да бачкат и да ги хранят, и да се грижат за тях и тн. Не съм расист но това е мн. *** подход. Ако се приеме аз няма да гласувам за Данчето. Всеки има право на помощ но не и по този начин. Помоща трябва да се заслужи.

169

Анонимен

преди 13 години

172 тихо бюрм че още ви боли *** от калето.

168

Анонимен

преди 13 години

Германски медии предупреждават: Внимавайте в България!С мутри във властта е така:))

167

Анонимен

преди 13 години

защо не излезете по улиците да протестирате и да си кажете мнението?нали сте велика нация и незнасиквоси....

166

Добър Сигънин

преди 13 години

Аз също съм съгласен с Интегрирания Ром , но дано партаменто е на първио етаж , щото иначе че ми е трудно да паркирам коньо с каруцата на високото , а кокошките трудно фъркат от фторио етаж на горе ! Иначе треби да събора поне две стени и да монтирам външен елеватор ! Или кога сопрат токо на малките *** , че им е зор да опинят връвите на гори !

165

Циганин с мезонет

преди 13 години

бравус на нащу чиляци в комеството от бьесьепьетутоз Станишката наши момче излезе - гласуваха ни партаментити и ся ще раздава кифтета на братята ми на бузлуджаСИЧКОТО РОМИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП и СТАНИШКАТА - ТЕ СА НАШИ ЧИЛЯЦИ

164

Анонимен

преди 13 години

До кога този 500000 *** ще ни живее на гърба? Докато станат повече от нас ли? Правилно казва човека под мен атака

163

Анонимен

преди 13 години

ако закона беше по-строг и се прилагаше еднакво към всички граждани на Република България,тези щяха да са по затворите и нямаше да се размножават толкова многопък като не им харесва - да ходят там, откъдето ни дават помощите за тях

162

Анонимен

преди 13 години

Абе *** какво се разплюхте по Атака бе? Кой друг имаше смелост да изгони турския влак на "приятелството" и да удари със сметката по масата на американския посланник? Толкова ли сте *** бе?

161

Анонимен

преди 13 години

И за какво ще го правят това?! Като още на 2-рия месец апартаментите ще са без дограми, а по стаите ще има коне и кокошки и Айше ще реве, че е мръсно и занемарено и че наемът е висок! Все едно нямат опит и не знаят какво ще стане. Това племе няма интегриране!!! Не го ли схавахте най-накрая?! За чий ще наливате мнл. в изгубена кауза? Вместо да дадете тия пари на наистина бедните и нуждаещите се!

160

...

преди 13 години

Истинските *** не са в махалите, а в парламента... Срещу тях трябва да се борим, а не срещу гнусните ***...Хората са казали, че кучето скача според тоягата, а тоягата я държат *** в парламента ! Които са българи... Ужким де :)