417

vcxz

преди 13 години

do 422"тоя немога да го понасям вече"Имам две новини за теб - една добра, и една лоша. Лошата е, че ще трябва да го понасяш поне още две години. Добрата е, че не нужно да го понасяш - ако не искаш да го понасяш застреляй се, скочи от 10-ти етаж!

416

Анонимен

преди 13 години

Бедна ми тикво овчарчето калитко да не е от банкя ти ай си помисли че си цар тука ама и твойте гербери ще земат те прецакват

415

до 434

преди 13 години

Заработват обещаното подаяние 50лв. от Позитано.

414

Анонимен

преди 13 години

Комунистите погребаха България!

413

434

преди 13 години

Абе вас в гроб по простотия ли ви избират или си ви иде отвътре :)

412

anonimens

преди 13 години

ей тия червените мийатурки не спят ей...!човек една ножина не може да прочете на спокойсствие без отдолу да има някоя червена помия!*** OFF

411

427

преди 13 години

То Тиквата се гневеше и като му изнесоха разговорите с Бирата и се успокои чак като оня се спомина :))) Гневлива Тиква

410

do 425

преди 13 години

i toy li e v TR ve4e xaxaxaxaaaa..Ottoman Empire

409

самата истина 404

преди 13 години

Ей, неудачници. Аз като вляза в магазин не броя стотинките. И не обвинявам тоя или оня за дереджето си. Не крада и не търся далавера. А вие негативисти и неудачници, стойте там където сте.Аз пиша от България и влизам много рядко в такива форуми. А вие от чужбина недооценените ***, дето нямате кирилица на компютъра (и това елементарно за инсталация, ама такова ви е нивото), умирате да се включвате и злобеете. Айде пишете минуси. И не се връщайте тук.

408

детската градина

преди 13 години

Моля другарко напълних гащите. Кои ми *** в гащите ???АААА???Не не съм аз .Тя беше другарко ...ТЯ

407

Анонимен

преди 13 години

Тука две-три *** вдигат врява като за двайсе човека! Спокойно, другари! Вашта свърши! И да се пънете и да не се - все тая! Оставате в историята вовеки!

406

Анонимен

преди 13 години

На никой не му прави впечатление, че т.нар. Премиер не отрича съществуването на такъв списък. Той просто се гневи, че Плугчиева го е изнесла на светло. Ей, българи, я се замислете, бе! Не може да сте толкова прости...Я сега си помислете, ще има ли нормални хора, които да се заемат с политика, ако знаят, че ще бъдат обект на такива брутални полицейско-мутренски проверки ???

405

404

преди 13 години

Най-добре ще направиш изобщо да не влизаш :))) Щото така правиш майка си втората желана жена след тази на Тиквуна :)))

404

До 413

преди 13 години

Като казваш, че утре идва Пашата да ни оправи, имаш предвид Пашата - Кума на Бойко Борисов ли? Онзи главорезът, мафиот от Тодор Живковските времена, от Благоевградско? И той ли ще ни оправя ? Не ни ли оправиха вече всички приятелчета и роднини на Боко Борисов ?

403

Анонимен

преди 13 години

Истината е че синьо-червената крадлива *** си намери майстора.Затова толкова злобеят срещу Борисов.

402

Amon Ra

преди 13 години

Това е *** махленски език. Не може така да говори един министър председател. Така говорят ***. Представям си Обама ,Путин или който и да е друг да говори непрекъснато като селски бек ...Стил и класа няма Бойко ... ама той не е виновен . Бойко, Волен,Яне ...тези хора стават за управление на свинарник ,не на държава

401

fdsa

преди 13 години

тоя немога да го понасям вече

400

да

преди 13 години

До 404Прав си, но защо си правиш труда да ги четеш,подминавай ги тези постове а гладните въшки

399

Енчо Пиронков

преди 13 години

че те комунистите не цял мандат, а 45 години едно и също приказваха, накрая до последно място в Европа ни докарахатогава никой не смееше да се обади, щото обадиш ли се / заминаваш за Беленесега има свобода на словото, мога да си пиша спокойно без да се страхувам, затова искам да им кажа да червените другари следното: МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ ***, ВИЕ ЗАТРИХТЕ МОЕТО ПОКОЛЕНИЕ С ТЪПИЯ ВИ КОМУНИЗЪМ, МРАЗЯ ВИ, ПРЕЗИРАМ ВИ, ПЛЮЯ НА ЧЕРВЕНАТА ВИ ИДЕОЛОГИЯ, ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИТЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ

398

salsa

преди 13 години

Най-добрия премиер до сега, най-добрия. Като се замисля то досега само меки китки ни управляваха. Тука много се опитват да пишат глупости, но само се излагат. Катп почнете да пишете нещо първо си помислете дали сами не сте виновни за собствените си неволи, и неизползвайте думата хората. Аз съм човек, но никога не съм упреквал някой за трудностите понякога когато имам. Немога само да не спомена факта, че комунистическо турската дружинка изцедиха много хора и съсипаха милата ни родина.