81

Анонимен

преди 12 години

Започва сагата "Мръсни игри"

80

clearly

преди 12 години

Do 71 За да разберен дали съществува такъв въпросник ,редно е журналята да зададът въпрос към Бойко,Цвъки или Цецка.От тяхната реакция ще получим отговорът който търсим.

79

Доси Досиев

преди 12 години

ГЕРБ е измисльопщина на милиционери и ченгета! За тях важи милиционерското правило: ,,Трябва да зная повече за теб,отколкото ти за себе си"!!!Та нали затова за шеф на предизборния щаб е сложен министъра на вътрешните работи!!Да използва масива с данни на подчиненото си МВР!!!Ние живеем в една абсурдна държава управлявана от абсурдна партия!!!

78

Анонимен

преди 12 години

много ти гузна усмивката мигленче, от кво ли те е страх

77

Анонимен

преди 12 години

Колко наивен компромат...подхвърлен в ръцете на Плугчиева...и най-лошото е, че тя май го взима на сериозно !

76

до Калин

преди 12 години

Правилно! Когато избиваха невинни българи без съд и присъда, не ревяха толкова, а сега опищяха орталъка заради един въпросник! Гнусни лицемери - крадци и убийци!

75

Анонимен

преди 12 години

Социалистите прилежно изпълняват функциите си - с присъствието си плашат народа да гласува за ГЕРБ, за да не дойдат те! :)))

74

Калин

преди 12 години

аа когато те го правят не е чудовищно.. дори помията приемат стигат да е от тях :)

73

до 63

преди 12 години

А твойта обичаш ли я? :)

72

clearly

преди 12 години

Така се почва!Всява се страх,подчинение,създават се закони,които да репресират,досиета на противника,омраза към хората, любов към кучетата,но не към всички,а само към своите!Днес Борисов заяви,че дори и за кучетата му не била хубава резиденцията му в Бояна!Ама все пак я обитава,била социалистическа,а той не беше ли ентусиазиран член на БКП,родителите му също?Кой отиде в Правец след смъртта на Т.Ж. да откриват с Президента паметник на Първия?Кой виси всяка седмица в Правец при Златев,син на Секретаря на Ботевградската БКП,кмет на онзи Правец,не днешния?Що за лицемер?Жестокост блика от тези ***

71

Анонимен

преди 12 години

Суеверен съм ,кат видя Станишев ,знам че ще спечели БОЙКО!

70

Ruja

преди 12 години

До Clearly: За сайтовете нямам съмнение, но.. питането ми е за въпросника. Нямам думи, колкото и банално да звучи, просто няма какво да се каже......... Ужас! Мислех си, че през нашия живот само марсианци не сме видяли, но се оказа, че фантазията ми е била твърде бедна!

69

до 60

преди 12 години

трябва да си много *** за да повярваш на един комунистически донос ..... толкова години тази партия лъга и блудства с нацията и продължавате да й вярвате..... Това е същото някой да излезе и да каже ,че сестра ти е ***......Не мога да разбера толкова ли сте елементарни ,че кълвете на такива бози...Утре няма да се учудя ако същата тази заяви ,че привъжениците на Герб са човекоядци и какво ще кажете тогава

68

Анонимен

преди 12 години

Тази се опитва да го играе Яне .АМА ряпа да яде .Оня е голям циркаджия.Досега щеше да е качил въпросника на флашка,че и филм можеше да сътвори

67

бас

преди 12 години

Тия от Русе забравиха ли как и кой ги обгазяваше навремето та пак са заревали за червените

66

Анонимен

преди 12 години

Толкова са жалки нашите политиканчета, че направо ме е гнус от тях ... Народа гладува, те са превърнали политиката в семеен бизнмес. Забелязали ли сте как и политици, и магистрати говорят единствено за назначения, уволнения, заплати ... Живеят в някакъв измислен свят, които няма никакви допирни точки с живота на хората ... Гнусна работа ..

65

Анонимен

преди 12 години

Мдааа, когато един човек си е ***, си е ***. А в какво се превръща една държава управлявана от ***... в какво се превръща всеки гражданин на общество, чиито правила за развитие определя един ***...Какви компромати, какви 5 лв. Откакто сегашния *** на прехода управлява имаме няколко пъти повече СРС та, законово намален контрол над употребата им, опит за директен контрол в интернет - отхвърлен след протести, подобни досиета на всяко ниво като "въпросника".Преходът май не е от а към тоталитаризъм и безправова държава.

64

Анонимен

преди 12 години

A ne be Shveps ...

63

Анонимен

преди 12 години

Обичам майките на всички гербаджий.

62

clearly

преди 12 години

До 58 Тая новина я има във всички новинарски сайтове ,а не само тук .