83

ТЪЩОК

преди 13 години

А га ша доди ред на акция "ТЪЩОК"

82

м

преди 13 години

Ми поредната шумна акция. Хващат-пускат. Каква новина е това? По-добре да спрат с тези глупости и да направят нещо смислено. Аман от реклама!

81

Шокиран

преди 13 години

По време на операция `ШОК` на произволни хора се пуска `Нашата полиция ни пази`. Ако заподозрените не повърнат до 3-тата минута, незабавно се арестуват за последваща проверка дали не са злоупотребили с наркотични вещества.

80

в

преди 13 години

Операция "ШОК" да не е за незакопчани колани по време на движение? Не ми стана ясно що за операция е това!!

79

Марти

преди 13 години

Поредното разчистване на лични сметки на Цветанов...Мен лично ме интересува кога ще започне акция "***",г-н министре!Че вече е нетърпимоооооооооооооооо.

78

ввв

преди 13 години

До 82 ти не знаеш какво да кажеш и само пишеш простотии. Ходи прочети някоя книга да се образоваш малко

77

Пресцентър на МВР

преди 13 години

По последни данни операция Шот протича успешно. В категория до 110кг води сержант Петров, който е успял да задържи, без да връща, 1.25 литра от опасния престъпкик Джин. В категория до 100кг води л-т Стоянов с 1.05 литра от издирвания от Интерпол Уиски. Ц.Ц. обещава, че стъкления амбалаж ще бъде върнат и средствата ще са за дарение към МВР.

76

Глътка чист Бейлис

преди 13 години

"Цялата страна" граничи с Гърция и с Варна...

75

Бейлис

преди 13 години

82, аз съм въздържател сорка

74

Глас за Бейлис

преди 13 години

Вие на Бейлис ли гласувате на избори?Вие на Бейлис ли гласувахте на предишните избори?Вие на Бейлис ли ще гласувате на следващите избори?Колко струва един глас в България ?Един Бейлис за теб, един за мен и Цецо пак е о-Апартамен.

73

Майко мила ...

преди 13 години

Страсбург тръпне пред поредната вълна дела срещу държавата България.

72

37 ще бъдат освободе

преди 13 години

До момента са задържани 36 лица, от които 37 ще бъдат освободени!

71

До 46

преди 13 години

Уважаеми колега,съдът е този който може да набута някой в затвора,а не Цветанов!

70

Бейлис

преди 13 години

Истинска случка: В наше село (квартал Люлин) на мега якия пазар продаваха около 10тина човека цигари без бандерол. По време на Станишев търговията си вървеше, като дойде Бойко миналата година им лепнаха една голяма глоба, иззеха цигарите и вече не продават. Смятам че това е показателно че навсякъде се работи.

69

Анонимен

преди 13 години

"Шок"! .... О, УЖАС!!! .... После смях в залата (съдебната).

68

От вилата

преди 13 години

Контролно - пропускателни пунктове са изградени на входно изходните точки във с. Шума и областта във връзка със специализирана полицейска операция Шок, която се провежда на територията на с. Шума и страната. Това съобщи за Радио "Фокус"- с. Шума комисар Шумо Шумски, директор на Областната дирекция на МВР с. Шума. Операцията е разпоредена от главния секретар на МВР. Работи се основно по търсене на лица и моторни превозни средства, обявени за издирване по линия на Шенгенска информационна система /ШИС/.

67

набиране на нови спо

преди 13 години

Цецо Апартаменто стартира операция "Шок" за набиране на нови спонсори на МВР!

66

як бик

преди 13 години

стига с тия акции разкажете нещо пикантно , как селския поп блажи по време на пости или някоя певачка кой как и го отпрал ,ей такива новинки нас ни вълнуват

65

Анонимен

преди 13 години

Номер 33 ...Маи не ти харесва да се арестуват бандитите ??? Ти дрога ли продаваш или цигари без бандерол и на Румен Петков ли се отчиташ ??? Другарю , ти маи не разбра , че свърши времето на комунистите , агенти на ДС , на беззаконието и анархията . Така че си намери работа , докато не са те вкарали на топло ...

64

nie ot BSP

преди 13 години

E SEGA TREBVA DA REVEM NA UMRELO