14

DRUGARKI I DRUGARI

преди 12 години

PROUCHVANETO E IZVARSENO PREDI 7 GODINI PA NE STE RAZBRALI PO KOGO DA SERETE

13

Анонимен

преди 12 години

Грамотните държави не искат и да "чуят" за шисти!Нашите продажни лакеи обаче се интересуват колко "сухо" ще получат ...Но, това е причината държавата да потъва, а хората да се борят за физическото си оцеляване.

12

Pendejo

преди 12 години

Поредната очилата *** "икономист" ... трябва да си адски *** ,че да не разбираш ,че шистовият ГАЗ (добиването му) не е оферта в нито 1 държава ако ще е за сметка на здравето на хората и на природата ! ВЪН ЕВРЕИТЕ ОТ БГ ВЪН ПРОДАЖНИТЕ БГ *** В ПАРЛАМЕНТА ВЪН ВСИЧКИ КОИТО НЕ ГИ *** ЗА РОДИНАТА ИМ !

11

!?!?!

преди 12 години

тази "новина", която от 2-3 седмици коментираме е страшна - такова проучване без ОВОС!?!?За кокошарник ти искат ОВОС, а за такова мащабно проучване......... Познайте на калко години е тъщата на финансовия министър? Както пише Бранислав Нушич ;)

10

DRUGARKI I DRUGARI

преди 12 години

PA NI FINTIRAHA A ZA KAKVO SLOZIHME BATKO I BRATKO DA PRECHAT

9

Homer

преди 12 години

Трайчо каква ти е целта бе,да съсипеш природата и да обречеш бъдещите поколения ли?На 4км под земята,под водоносните пластове било-ти знаеш ли значението на думата ТОКСИЧНО!!!Пусни ни една бомба и да се свършва направо...

8

атомен физик

преди 12 години

Чудя се този тарикат дали знае какъв предмет е мотиката?.....

7

Пълно безобразие!

преди 12 години

Какво значение има, че проучването ще се прави на 4 км. под земята, след като така ли иначе ще трябва да преминат през различни пластове и като нищо ще бъдат отровени. Как така ще дойдат американците в житницата ни, ще си правят експериментите, а ние дори не знаем какво ще използват там. И мен ако питате те отдавна знаят какво има под Добруджа, но нали ББ им е хранениче сега е дошъл ред да си върне жеста. Ще унищожите държавата тиквеници такива!

6

Яко

преди 12 години

"Шеврон" са получили положителна екооценка от кансултанта Лъчо Мозъка...

5

честито балъци

преди 12 години

Капанът "Евро плюс" щракна. Вътре сме, пише "Сега". Без никаква вътрешна съпротива и при почти пълна тишина премиерът Бойко Борисов вкара държавата в пакта "Евро плюс" и свързания с него Европейски механизъм за стабилност. Там тя ще играе ролята на плюса, защото не е член на еврозоната и нищо не я задължава да поема каквито и да е финансови ангажименти към когото и да било.Но Борисов я върза да гарантира "при поискване" над 6 млрд. евро (3 млрд. евро през първите 12 години), за да бъдат изплащани дългове на по-богати народи към западни банки. Злото е сторено и трябва да си дадем сметка какво се случи. Най-бедната държава се обрича на най-ниски доходи при растящи цени, но ще плаща повишени данъци.България ще бъде принудена да направи най-голямата финансова жертва в ЕС за сметка на своето бедно население, за да се запази комфортът на богатите.

4

Анонимен

преди 12 години

Доста инфо има вече за последиците от тези добиви:youtube/watch?v=TEtgvwllNpg

3

bbb

преди 12 години

Тоз е най-некомпетентния компетентен!

2

Анонимен

преди 12 години

Нека обясня как се добива шистов газ:Копят се дупки в земята и се излиза една течност, която е силно токсична. Едно че е много опасно за околната среда и хората и второ бъзикането на тектоничните плочи могат да предизвика земетресения... Шистовият газ не е изгоден. Но ние сме продадена и препродадена държава много отдавна, така че можем да казваме само "Да, добре" .... няма значение кой е на власт...

1

Nobody

преди 12 години

Айде на примоцятаааа.... *** АЕЦ-а е опасен..... :)))