572

до 583 торонто

преди 13 години

Аз пък разбирам защо искаш да дойдеш в България ! Там в Канада почти през цялата г. е студено и мъжете често си простудяват кръста ,вследствие на което нямат яка ерекция и ти просто там не можеш да си намериш здрав мачо ! Тук е топло и го дървим за секунди , явно си решил тук да си намериш късмета ! А виж ,ако дойдеш с жена си и си съгласен за тройка , опъвам ви и двамата ,за първи път ще го вкарам на "мъж" ,но заради хатъра на жена ти ще се пробвам !

571

ЕВРОПА

преди 13 години

Дори и вашият вожд Бойко миналата седмица си призна. Няма да намерите женски *** в неговата къща, той жени не го интересуват. Жени не го посещават, само Дянков наминава вечер. Е,какво пък, просто сексуална ориентация.

570

EL TURKO

преди 13 години

...Takiva , kato teb vednaga na besiloto!!! ***rastite sa zaraza, razruha i moralno padenie!!!! Edin *** ne e sposoben dori da napravi edno dete!!! Tova e protiv naturata!!!! Napravo na besiloto!!!! Bulgariya, silna i chista ot p***rasti!!!!

569

.

преди 13 години

ЕВРОПА всички знаем , че ги има , например думата *** не означава само част от колело , щом я има има и такива , защо се показват ? Защо дразнят хората ? Да ги заобичат ? Това е все едно да хвърляш камъни по някой с цел да те обикне. Да си се пердашат там у тях си и да не ни занимават със себе си.

568

Анонимен

преди 13 години

Жалко е че има съпротива срещу тези паради. Просто хората са се организирали и правят шествие, както шествията и протестите по всеки повод, и те имат конституционното право да го направят. Приказки от рода на "абе тия защо правят парад" само ни връщат назад, към времената когато държавата не само казваше какво е законно, но и какво е "морално", което беше най-гнусната намеса е живота ни тогава. Можеш ли да ходиш с брада?-НЕ! Можеш ли да слушаш рок?-НЕ Да не позволяваме да ни връщат назад.

567

EL TURKO

преди 13 години

do toronto!!!! I kakvi sa vashite kriterii za moderna durjava?..;da ne bi v Kanada e pozvoleno na gadnite pederasti da izlivat pomiyata i bolestta si na ulitcata!! Ami Franciya, tya e po razvita demokraciya ot Kanada!!! Te sushto zabraniha svobodite na pedalite!!! Takiva kato teb, nemat mesto v moyata takovina!!!! Stoy si tam, inak shte usetish bulgarskiya yumruk!!!!!! Good luck!!!

566

Анонимен

преди 13 години

Takava tupa durjava nqma nikude !!! Samo gayove i *** !!! Vseki bulgarski grajdanin trqbva da ima pravoto da pritejava *** robi ! Oshte sled rajdyneto na ciganche to da se kopuva ot bulgarin i da se izpolzbva ot nego za raota....v kushtata po dvorovete kato prisluga i da raboti sreshti hrana i podslon. Taka hem ste budat vuzpitani po bularski mantalitet hem ste rabotqt za nas bez pari, hem za nas ste e po dobre.Samo taka moje da naprednem kato durjava i da se razvivame s taq paplach.

565

ЕВРОПА

преди 13 години

Мисля че бъркате мотивацията на тези паради.Хомосексуалните не протестират срещу хетеросексуалните,те просто показват че ги има,за да не се заблуждаваме че няма такива хора.Това е все едно хората които пишат с лява ръка да правят парад за това че ги има,за да не се допуска в училище да ги мъчат да пишат с дясна ръка. В нормалните страни в света тези паради са на любовта-в тях участват и хомо- и хетеросексуални.У нас някои хора имат соц-рефлекса да потискаш различния, вместо да го приемеш.

564

blackradio

преди 13 години

Аз разбираш ли помня много глупости без да си искам... Сеа Ноа ли си Toronto ли си ЕВРОПА ли си EU Citizen ли си ама си един и същ драскач предлагащ *** като нещо нормално. Обаче си психически непълноценен...Толкоз. Не мое само със смяна на ника риишшш требе и стила да променяш че се познава

563

долен хетераст

преди 13 години

***, не се изкарвайте мъченици, никой не ви пречи да си се плющите в дупетата а се криете защото това е шок за родителите ви, които не искате да разберат че няма да имат наследници. Този парад е някаква пародия на човешката природа и събира мрънкащи *** гашници дето си имат и без това доста стройна структура от високопоставени съмишленици. Та не виждам за какво мрънкате при положение че бият не само *** а и нашите баби и дядовци от запустелите ви родни места - същите тези ***.

562

цар'ин

преди 13 години

Честито на БСП и& ко : СерГей носи байрака на парада,а вие се плюнчите за власт и измами...ама ми се чини,че ще фанете лъзгавия,ако се сещате за кое "животно" иде реч...?!Навремето баба казваше така : "Н такова дупе - такъв ***!" А тя бе мъдра и умна жена,което не може да се рече,за Комунистите & ко. у нас.Всичко комунистическо е мъртво-родено,а самите те,като материал - са негодни...и поради това - са на *** на историята.От което всички печелим.В световен план е така,време е и у нас.

561

ЕВРОПА

преди 13 години

Интересно - хетеросексуалните двойки се натискат по паркове и пейки 24/7, но когато за няколко часа стотина хомосексуалисти излязат в парка, това, видиш ли, е парадиране. Интересни доводи - хомосексуалистите не можели да създават деца. Когато *** почнат да правят същото - а, проблем, защо така? Кой им дава право. Хомосексуалистите били (като) педофилите - защото, видиш ли, е едно и също дали двама човека ще правят секс по собствено желание, или ще отвлекат и насилят малко дете. ***.

560

До Toronto

преди 13 години

Хич и не се появявай в България, ***. Ти не си българин. СЕди си в Торонто с родата и не се обяснявай, много моля!

559

Анонимен

преди 13 години

Ами хомосексуализмът е резултат от понижаването на морала.Имало еволюция - трънки.Има деволюция - човек става по-лош, по-неморален, деградира.Все по малко е доверието м/у хората.

558

Анонимен

преди 13 години

Ако прогреса за теб означава да те *** в дупарата под ръкоплясканията ни , добре ти е казал приятеля ти не сме кой знае колко прогесирали , седи си в Торонто *** п***раст.

557

Щурец & Мравец

преди 13 години

Пълно с гейове в тази държава.

556

Анонимен

преди 13 години

Тия са ***... да ходят да се *** къде и как искат, за какво занимават хората? И са тълпа нагли *** ще ми пречи на хубавата разходка с жената.

555

Toronto

преди 13 години

Сега разбирам какво моят приятел е имал на предвид. Казах му че ще ходя на почивка в България, независимо че цялото мое семейство и роднини са вече спасени тука в Канада.Той ми казва: Ти си луд, не знаеш ли че там още расъждават по комунистически и примитивен начин. Отговарът ми беше че е ***. Сега разбирам колко прав беше. България е останала в камената ера. Който е решил че тази страна е част от Европа е бил под въздействието на много силни наркотици.

554

Анонимен

преди 13 години

Ноа, това е пълен ужас! До кога с тази закостенялост, докога?! Как ще погледнат на Запад на това?

553

Анонимен

преди 13 години

Е те евреите имат най-много гейове на глава от населението.Освен това хомосексуализмът се рекламира от юдеите (юдео-масоните).Пък и в юдео-масонството в 33 степен те правят п***раст.