18

Анонимен

преди 12 години

Заради наглата реклама, намразих ситорена си.

17

WARM

преди 12 години

до 7 KALTАко Вермахта можеше да унищожи руснаците за един месец нямаше да бъхти залудо три години из необятната руска пустош.

16

Килъра

преди 12 години

Какви заводи бе бритиши умрели ако не бяха братушките и тавариш Сталин сега щяхте на немски да говорите мама ви проста!

15

ku4ki

преди 12 години

ku4ki daitee infoooo!!!

14

Стареца

преди 12 години

СССР практически се справя сам с Германия след Сталинград и Курск - най-голямата танкова битка. Въпреки ужасните беди, който е донесъл на свойте Йосиф Висарионович. Битките в Западна Европа и Африка са нищо като техника и бойци в сравнение с тези на източния фронт. За това и от срещите на тримата големи решаващ е гласа на Сталин. Оценката още тогава е дадена от Чърчил, Рузвелт. Сега няма нужда да се прииначават нещата от хора, който не са преживели и формирали нещата във Втората световна война.

13

М

преди 12 години

14/88

12

Бахур

преди 12 години

Тони, ти си поредния промит мозък, спри с Дискавърито момче, ще изпуши. а ти кажа ли какво са правели руснаците с танковете, дето УСА-ците са им пращали през аляска? Претопявали са ги, щото не са ставали за *** за зеле и са правили Т34-ки от тях. А Биртанците, ако не са били руснаците, да разбият Хитлер, само една година забавяне и са щели да гледат ядрена гъба в Лондон. Точно на 1 година от разработването на бомбата е била Германия, а рекатно оръжие вече са имали. Спри с холивудските филми.

11

Анонимен

преди 12 години

Те Британците са били най големите мишки през войната - за какви тайни оръжия ми говорите..

10

amigosan

преди 12 години

Da ne zabravim 4e sa izmislili RADAR ustrojstvoto koeto bilo golqm + za voynata s Luftvafe i podvonicite!!

9

TonyM

преди 12 години

Този Бахур не е в час. Не е и в училище. Не му стига пипето за ученик. Британците скриха топката на фанатизираните германци. Германците останаха както винаги праволинейни и ***. Всичките им умни хора избягаха на време в Обединеното Кралство и в САЩ. След 1944 ги попиляха. Руснаците получаваха Студбейкър камиони, оръжие от Америка. Простите германци направиха СССР герои. Много трябва Бахур да четеш и да работиш с акъла си, ако можеш

8

Анонимен

преди 12 години

При внимателно изследване на "фотото" не се вижда никъф ***!!??

7

KALT

преди 12 години

Вермахта е можел да унищожи за 1 месец цялото проклето стадо пияници. Свещ да палят на Руснаците.

6

Бахур

преди 12 години

Като вземат да се изкарват едва ли не основен фактор за разгрома на Хитлер с техния умрял от скърб десант в края на войната, направен само от страх Сталин да не завземе цяла Европа, не знам кой *** им се връзва...Квито и да са, комунисти, сталинисти или други исти, руснаците са изнесли войната.

5

Бахур

преди 12 години

Хахаха, няма по-жалки и смешни палячовци от тия британци, УСА-ци и подобни, начело с каналчетата им Дискавъри, като стане дума за ВСВ. Секретното оръжие било завод за цеви...ахахахаха. Абе клоуни, секретното оръжие се е наричало СССР. Ако не са били пияндетата сега всички щяхме да говорим на немски и да караме БМВ-та (особено ние, като съюзници на "висшата" каста). 3 милионна немска армия и 80% от техниката им се е занимавала с руснаците, за кви бритнаци смешни ми говорите???

4

до Анонимен

преди 12 години

"сЕкретно ли е...сКретно ли е..."Абе едни му викат така, други така ;-)

3

Анонимен

преди 12 години

Крили са се като плъхове поданиците на нейно височество

2

da vi se 4udi 4ovek

преди 12 години

i cevi i rezervni 4asti za samoleti li sa super sekretnite orujia na Britancite sre6tu *** be Dnes.BG ?!?!?!?!?!?! piite si hap4etata po redovno !

1

Анонимен

преди 12 години

сЕкретно ли е...сКретно ли е...