13

Анонимен

преди 13 години

Датата на приемане на Румъния и България в Шенген - официална дата на превземането на ЕС от ***.Да речем по 1 млн. в България и Румъния - т.е. 2 млн. *** пресни пресни ще почнат да просят по улиците на Paris, Rome, London, Madrid.

12

Антон

преди 13 години

Брато, гърците не са били под руско влияние след турската робия, а са "усволявали" западни пари и градили капитализъм.Освен това - по време на балканските войни не са предавани подло от всички останали балканци. И затова ся ще си стачкуваме поотделно.Може много от нас да са свикнали да не гледат ко става навън, щото е грозно.Заяждайте се на дребно, но скоро ще ни падне пердето :) - и няма да е заради 14-тата заплата..

11

Chikatilo

преди 13 години

Евроминистрите малумни европейски *** давайте и не се чудете господ да ви не даде нещо друго на вас! аххахахаххахаха

10

Анонимен

преди 13 години

До:ВИЕ СТЕ ОВЦЕ БГА ти какво си бе, овчар? Не е вярно! Съвсем сте като гърците! Мързеливи лентяй, които много ама МНОГО скоро ще си платят сметката! То само с протести не става! Трябва и да се работи...

9

ШЕНГЕН

преди 13 години

ДА НИ ПРИЕМАТ,ЧЕ ДА ИЗЧЕЗНАТ *** НИ ОТ СТРАНАТА . ТАМ ИМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ. ТУКА ОСТАНАХА САМО НА БОСИЯ ЦЪРВУЛИТЕ!!!!

8

НЛО

преди 13 години

СЕПЕР ТООВА ЧАКАМ ДА ЗАВЕДА ДЕЛО ЗА ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СРС ОТ МВР И ДАНС ОТ ГОДИНИ В НАРУШЕНИЕ НА ЧЛ.8 ОТ ШЕНГЕН ОТНОСНО ЧЛ.7 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА РБ КОНКРЕТНО ЧЛ.18 ОТ СРС С ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕСПОРИМИ.

7

Бай Колю

преди 13 години

ЕЕеееех, нямам търпени довечера Боко и ЦвъЦвъ да ми обяснят по Новините, какъв голям успех сме постигнали, каква голяма победа, в голямата битка за Шенген! Как всичко ни е наред, и стените измазани, и курниците, и нужниците....само дето не ни приемат....

6

Анонимен

преди 13 години

Спокойно-няма да ни приемат. След настоящите скандали за "изборът" на ВСС за шеф на СГС(Семейната приятелка на Цветанов) и оставките на съдии от ВСС, всичко ще остане за следващата година най-рано. Да благодарим на Цветанов и Семейните му Приятели. То и без друго няма какво да се прави в Европа, за кво ни е Шенген.

5

фалконе

преди 13 години

веднага да ни дадат ама не дата ами година2112година влизаме навътре в Шенгена и какво ще стане като влеземДоган още ли ще е цар в България а?На 150 години ще бъде цар

4

ЕС=ссср

преди 13 години

Не е ли по-добре да излеземе от ЕС?Нищо добро не ни даде ЕС.Тези са същите комунисти като ссср.Тогава имаше желязна завеса.И сега има.Каква е разликата?Тогава бяхме зависими от сив, и сега сме зависими от ЕС.

3

Иван Проданов

преди 13 години

ЗА КАКВО МИ Е ТЪПИЯ ШЕНГЕН,КАТО ЗАПЛАТАТА МИ Е ДАЖЕ ПО-НИСКА ОТ ЗАПЛАТАТА В НЯКОИ АФРИКАНСКИ ДЪРЖАВИ.

2

Анонимен

преди 13 години

Сега ще стане 1$=0.95 BGN...

1

Анонимен

преди 13 години

Е и? А навън е баси задуха и жегата. Дано завали.