42

do15

преди 13 години

Нали Вие от площадите докарахте България и Българите до просешка тояга.Виж китайците пуснаха танковете хората и сега са втора икономическа сила,а Вашите продажни лидери се обогатиха,разпиляха всичко което не могат да откраднат и сега пак Ви насъскват.На Борисов магистралата ли искате да продадете,или метрото?

41

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

6TE IZKARA I VZATVORA VSI4KI KRADCI 6TE VKARA.KOLKOTO I DA KVI4ITE PO DOLU PI6E6TITE ***.VE4E NQMA MQSTO ZA KRADCI V BG. POLITIKA.I KOSTOV I TRIGLAVATA LAMQ NA4ELO S GEQ 6TE ME4TAETE VE4E ZA POSTOVE I KRAJBI.

40

иво

преди 13 години

Цял мандат-ама друг път. Така както си я подкарал, най малко ще ни доведеш комуниститеи Доган отново на власт.

39

ива

преди 13 години

ЗА ТИЯ КОЙТО НЕ СА ГО ЧЕЛИ Спи, Дяконе!Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти.От там не виждаш ...съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите с джобове празни, в ръцете с куфари и здравец за късм...ет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви.Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве. На пътя към Европа се продават В ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори. ...Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

38

1234

преди 13 години

Не знам какъв човек трябва да си,за да гласуваш за тази шайка престъпници...Нагледахме се на издънки на това правителство,това ако беше в друга държава до сега да са го свалили...*** народ слаба държава.

37

:-)))))))

преди 13 години

i az taka mislq.naroda go podkrepqme.tova pravitelstvo za 4 god. napravi tova koeto drugite ne mojaha za 20.GERB POBEDA!!!KRADCITE STANI6EV, DOGAN,CARQ I KOSTOV V ZATVORA!!!

36

Анонимен

преди 13 години

Европейският парламент прие с 487 гласа "за", 77 "против" и 29 "въздържал се" резолюция, с която подкрепи присъединяването на България и Румъния в Шенгенското пространство. Investor.bg

35

Анонимен

преди 13 години

Бойко е железен! Каквото е казал, го е направил!

34

курти

преди 13 години

не искам ни Бойчо,ни Кунева,нито царя,искам бай Тошо

33

123

преди 13 години

mai neshto se e obarkal gospodin Borisov ,ne kazvame li nie kolko shte e i kolko nqma de

32

Анонимен

преди 13 години

"Ще изкарам един мандат, още половината от другия и тогава ще се кандидатирам", заяви премиерът."Ахахахаха ... може, ако става дума 4 годишни присъди в Софийски затвор! :)))

31

Анонимен

преди 13 години

Европарламентът ни пусна в Шенген-Шенген е поредният шамар по дзурлите на *** и нова стъпка към демократизиране на България."По квиченето им ще ги познаете"

30

stg

преди 13 години

да бе да и кой точно ще му даде 2 мандат

29

пелтек за 15

преди 13 години

Не ни трябват ексцесии като размирици, човече! Тоя свят е видял всякакви, но зависи хората в управлението кави ще са? може да се изпотрепите всички, а накрая да останат някои външни тарикати ето товас а искали - революции. на нас ни трябва тука да съживим родната икономика. Тоест - коопериране! С ясни цели, компетентност и стремеж за реализация на пазара, отпускане на многонисколихвенни кредити и преференции за прощъпващия бизнес и повдигане на консумацията за завъртане на вътрешния стокооборот!

28

Анонимен

преди 13 години

Бойко президент, ама друг път!В някой друг тиквенски живот - мутро ***!

27

Иди си Пожарникарю

преди 13 години

Че, изкараш, АМА ДРУГ ПЪТ........ Най-много да ИЗКАРАШ СВИНЯТА, ТЕЛЕТО И КОЗЛЕТО ДА СЕ ПОРАЗХОДАТ...... БООООООКЛУУУУУУУУК !

26

Светльо

преди 13 години

Никой няма да гласува за Боко-президент, защото в България има лош човешки матриал...

25

арсенал

преди 13 години

Левски слезни и накажи станишев боко доган и костов за да си поотдъхнем.

24

дядо Мраз

преди 13 години

Ама как само сменихте заглавието, що не го оставихте както си беше - с неграмотността ви, която струеше от него?

23

Анонимен

преди 13 години

Давай, Бойко. Само като гледам как се пеняват червените шушумиги и ми капе мед на сърцето. Давай, Бойко.