73

Анонимен

преди 13 години

32, не за Станишев, не за Костов, не даже и за Виденов. Ако трябва да избираш между Борисов и някой друг, може направо за Тодор Живков да гласувам - даже и от гробищата пак ще свърши повече работа от некомпетентното правителство на ГЕРБ. Той поне може да си бездейства, а не да твори САМО вредни щуротии.

72

Анонимен

преди 13 години

71 е за 65

71

Анонимен

преди 13 години

Ккато казах видяхме и Балкан, и Кремиковци, и ТЕЦ-ове, и най-добрата българска банка Булбанк и още много неща:) Дори чухме "Иване кажи си!":) Съвременници сме! Не си живвял само ти през това време:)

70

до 65

преди 13 години

Да ама аз в момента макар и да взимам повече пари от 2008 мога да си купя много по-малко с тях! Това преживяхме...

69

Анонимен

преди 13 години

Вече като имаме Московец за министър на транспорта.... е време Тиквата да направи копка на завод за Москвичи, те ще са кръстени на Другаря Московец ! Все пак за неговите магистрали са нужни и коли... За първи път в автомобилостроенето след всяко запалване на Москвича и гасене на двигателя ще се чува в колата Конграчулейшън, Хайл Борисов !

68

ха!

преди 13 години

Най-мъжката постъпка на разните там герберчета-шефчета дойде от жена! Бойко и дянкоф имат клиториЧ

67

младеж

преди 13 години

"*** народ - слаба държава" викаше дядо ми лека му пръст. Така и не можах да разбера с какъв акъл избраха пожарникар и куки да управляват нашата и така позатънала държава...

66

Sosia

преди 13 години

Boiko da si hodi, stiga!!!

65

61

преди 13 години

61, Какво си приживял? 1997 - средна заплата 10 долара, 2001 - средна заплата 200 долара???? Доходите се вдигнаха 20 пъти. Искахме да не ни слагат в една група с Румъния за да не ни бави !! Сега румънците искат да са сами за Шенген !!!!От това ли се оплакваш????????

64

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ мрази знаещите хора! На Боко му трябват безгръбначни!

63

Анонимен

преди 13 години

до 59Май това е алтернативата.Въпреки, че през негово управление бяха мътни мутренски години", но можеш ли узапти мутрите - ей пример сега бат ни Бойко.Истината е , че първия му мандат се направиха истински реформи, не са мръднали досега, през втория се опита да наложи някакви правила, такива като във всяка демокротична държава, но мутрите и комунистите не го оставиха - те при правила немоат виреят...и домъкнаха царя.

62

sr

преди 13 години

в най-скоро време народът ще покаже среден пръст на това правителство и тартора му

61

Анонимен

преди 13 години

60Забравяш, че тази истина е преживяхме и спомените са топлички!

60

До 52

преди 13 години

52, Точно така, пич. Такива като тебе го избраха. Сега като му свърши мандата ще си изберете ***. Евала ! А след още 4 години ще се чудиш "как може да съм толку *** ?"Истината е в дясно, а не в комунистическите партии - ГЕРБ и БСП !

59

Време е за Костов !

преди 13 години

Най-добре да идва Костов, че България тотално фалира. Още една година ГЕРБ и дори Костов няма да може да се оправи. А той се оправи след Виденов и комунистическите кражби. Правете сметка ГЕРБ какво представляват !

58

Анонимен

преди 13 години

На бат ви Бойко предизборни номера. Ето как иска да увлече младите да гласуват за него.Едва ли не всеки втори млад човек директор дирекция. Ама това е само в илюзиите на тея дет му верват все още.Е, нема такава държава!

57

CS

преди 13 години

kvo stana sus 4ernoto toto cvuki dai info ?Ili igraete zaedno sus 4erepa ?

56

работеща пенсия

преди 13 години

Абе стига сте ни занимавалаи с тази стара чанта,мачкан лак. Сега да я видим как се живее с една пенсия.Само лекарствата в моя случай са 300лв на месец и ако не работя умирам прав.На никой не го пожелавам. Ама такива катила като тази бабка са здрави като чук ,защото морни вода не са пили.

55

Кажи му ГЕРБ и ...

преди 13 години

ГЕРБ управлява както едно време БКП. И това не е случайно, нали ББ си призна, че за него Тодор Живков е най-добрият ръководител на България за всички времена. Това ще е най-лошото управление на страната за вечни времена. Група неподготвени и алчни хора си играят на премиер и министри. Гнусна история !

54

dekameron

преди 13 години

Всички тука *** и костовисти се чувствайте уважени многократно!