60

Dimiter USA

преди 13 години

Do Volen Lufthanzata:Volenchooo,a spored tebe pravilno li e da se napiesh kato svinia po vreme na polet ot BG do Germania s Lufthansa, kato oficialen predstavitel na BG i da obijdash na rasa, a?

59

Анонимен

преди 13 години

Непротивоконституционствувателствувайте!Това е най-дългата дума в съвременния български език, но тя е най-уместното определение на това, което виждаме в коментарите към тази статия. Всички сме наясно, че критичните спрямо ромите коментари не биха получили толкова минуси по естествен път. Някой тук действа неправомерно!

58

Анонимен

преди 13 години

Само като видя Уорлик и знам, че опонентът му е прав, който и да е той!

57

AHA

преди 13 години

Тоя да си ходи...имаме си достатъчно проблеми с наще крадци и лъжци.Усете се бе хора,ние сме единствената държава с отрицателен прираст в Европа с 1,4 дете на семейство Франция 3 деца.Единствено ние имаме новини на турски и турска партия,ние сме най бедните,най болните,най тъпканите..до кога..!Всичките са еднакви не се заблуждавайте повече ами ги изгонете преди да са ни затрили като нация и най тъжното е че са българи

56

biliboy

преди 13 години

Gorko na taz durzhava, v koiato edno leke kato Siderov ima tolkoz mnogo privurzhenici.

55

АТАКА

преди 13 години

МНОГО МЕ ДРАЗНЯТ ТИЯ ЯНКИ, ЧЕ КРЕПЯТ ТУРЦИТЕ И ГИ НАВИРАТ ЗОРЛЕМ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!ИНАЧЕ НЕ СА ЛОШИ ХОРА :)

54

werf

преди 13 години

Голямата част от управляващите в BG имат проблем-чудят се как точно да оближат г-за на Уорлик,дали от ляво на дясно или обратно!

53

Dimiter USA

преди 13 години

Ah Volenee, Voleneee,pak li ti be , Bai Ganio nieden!Pak li ni izlagash pred sveta, a ?Abe vie viarvate li na izmislicata na Volencho?Ama ne si li go znaeme che toi ne pravi politika, ami scandali samo?! A?Volene, vreme ti e da se otteglish ot politikata i da postupish v ludnicata i tam da se pravish na nachalnik!:):):)

52

Анонимен

преди 13 години

Не съм фен на Волен, но го уважавам за това, че не се страхува да прави неща за които другите мекотели дори не могат да си помислят ...Лудите движат света напред, разберетре го ... лигавите мижитурки само вегетират.

51

ерко

преди 13 години

научи се да говориш,кой си ти че обиждаш семейството на г-н Уорлик

50

Гошо Тъпото

преди 13 години

Хахамериканците ще платят 2-та милиарда$,когато Турция плати на тракийскитебежанци 10-те милиарда$ за заграбените български ...имоти.Те за туй се ...харесват с ***,щото гледат само да...вземат.

49

Контра - Атака

преди 13 години

К'во става ?!Жената и детето на хамериканеца са в България ...А бившата жена и дъщерята на Борко, са в Хамерика ...Обърка се тоя свят ...

48

Анонимен

преди 13 години

Сидеров е АБСОЛЮТНО ПРАВ в случая!!! Да не мислите, че американците не плащат наем за базите си в Германия????Сега Волен Сидеров бръкна в гАза на кретеноидните американофилски перковци в БГ!

47

никита

преди 13 години

абе какви са тия минуси бе, този сайт гори масло здраво

46

до 41

преди 13 години

Ква Атака те гони бе, не виждаш ли че и коментарите срещу тази партия и Сидеров пак са хакнати? Трябва да си мнооого *** да не разбереш че това е дело на хакер, нямащ общо с екипа.

45

с.

преди 13 години

Антиамериканизмът ви е невероятно примитивен!Кучешката ви любов към руснаците също!Не е въпросът в това дали е редно САЩ да плащат наем или не!Колкото и да мразите САЩ не можете да отречете,че такива неща не се разискват по кръчми и не се разискват по този начин!Цялата случка е една невероятна селяния и цирк!Знаете го много добре,но понеже става въпрос за американския посланик одобрявате!Я да беше хвърли някоя папчица на руския!Щяхте да се скъсате,ама от плюене!Жалки сте!

44

Контра - Атака

преди 13 години

САЩ са бедни и нямат пари за наем ... Те това е ...Който ни е яхнал, се ни е ....Апостола - "Този дето ще ни освободи, той и ще ни зароби"

43

Всичко си има мярка

преди 13 години

Не знам дали всичко се е случило точно така, както е описано в статията. Но ако е вярно, че посланикът си е позволил да захвърли папка с документи и да заплаши депутат - независимо кой е той, значи този посланик превишава правата си. Можел е просто да каже, че подобни заявления се приемат по официален път и по точно определен ред.В много отношения симпатизирам на САЩ /макар и не във всяко едно отношение/, но това не означава, че одобрявам всякакво поведение на американец,пък бил той и дипломат.

42

обама хюсеин

преди 13 години

че "не приемат идеите на омраза, предразсъдъци и фанатизъм, които Сидеров и "Атака" представляват"-право куме,в очи...болния ако беше в америка отдавна да е вътре за предизвикване на етническа омраза...ама тука е кандидат президентин...звучи като виц,ама не е...:)

41

тарикат

преди 13 години

ШШШШШшшшшшшшшшш 387 минуса имам ... или някой е хакнал пак сайта ,или в атака дават по 50 лв на минус за писане против централата