97

do 99

преди 13 години

Християнин ли си? Говоря за не такъв християнин, който обикаля църквите като зомби в полунощ, ами за нормален християнин? :)

96

Анонимен

преди 13 години

"Шепот от отвъдното",а! "Мъртва зона"! Жестоко!:) Така живееш сигурно в паралелна реалност и си все горе-долу:)))))

95

до 102

преди 13 години

Ходи се гръмни и ще разбереш, че съм прав.

94

Анонимен

преди 13 години

Я! Оня с древното име от Карлуково пак е във форума!:)

93

ivi

преди 13 години

Да прав си - не съм го прочел правино :)

92

Анонимен

преди 13 години

99Ти пък кога ходи горе и долу, че знаеш!

91

обич

преди 13 години

виждам че доста хора и то млади са много активни ,някои са твърде краини други не толкова но общата идея е че нищо хубаво не се случва в България тези повече от 20 години.Родителите ни не живеят добре ние младите нямаме бъдеще и посока а за нашите бъдещи деца щее наказание да се родят в България.Сега има президенски избори и пак се налагат същите хора които съсипаха държавата.

90

ivi

преди 13 години

Принципно казано - и като си ходят какво ? Кой има КАПАЦИТЕТА да ръководи държавата - барем и да я издведе напред? Или само си лаламе , колкото да не заспим ?Алтернатива ...? ама читава от тези настоящите - не се приема .

89

Анонимен

преди 13 години

Самоубийците не отиват горе, а ДОЛУ.

88

:))

преди 13 години

Иви спиш вече и не четеш добре, но пишеш добре :) .Написах ИВИ прЕмИЕр, защото ми хареса, как мислиш и разсъждаваш ;)

87

Анонимен

преди 13 години

Герб да си ходят

86

жалко...

преди 13 години

Господ да го прости човека.Дано там горе намери утеха.

85

Анонимен

преди 13 години

човешката глупост е безкрайна ... повечето хора са готови да сложат край на живота си вместо да се разделят със символите на статута си като - офис, лимузина, любовница и т.н.т. ... човек може да живее спокойно и без рези неща и да е по-щастлив дори.

84

ddd

преди 13 години

Сития на гладния не верва запомнете го

83

АТИЛА

преди 13 години

Тоя е *** да мре..Вместо да пръсне черепа на някое милиционерско комунистически *** от тези които го дакараха до това положение, той хаби патроните на вятъраБЪДИ БЪЛГАРИН ЛИКВИДИРАЙ КОМУНИСТБЪДИ ЧОВЕК ЛИКВИДИРАЙ ДЕТЕ НА КОМУНИСТБългария от 66 години се Управлява от Терористи и Убийци и от децата и внуците на тези УбийциСрещу Терористи и Убийци се действа и ще се действа САМО и ЕДНСТВЕНО със средства на ТЕРОР и УБИЙСТВАКАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

82

ivi

преди 13 години

Пример за КОЕ ?

81

ето

преди 13 години

ivi премиер !

80

ivi

преди 13 години

Влизането в парламента с калашник не решава проблема - а проблема е ,че не излизате на избори - ИЗЛЕЗТЕ гласувайте - *** да се постигне 80 % гласували - пък за когото и да е - тогава има смислъл - сега с избирателна активност 40 % та и по-малко - какво искате - то партиите са го измислили да си преразпределят този вот. Наказателен вот е под 10 % - над 30 в БГ се приема за ОК и те си правят каквото си искат ...

79

darcas

преди 13 години

Да не се окаже че се е самоубил с 3 куршума в гърба? А иначе "психолозите" от МВР да си вземат дипломките и да си ги напъхат в задния изход на хранопровода.

78

ivi

преди 13 години

Проблема е ,че хората не помнят - за съжаление имат къса памет за политичеките събития ИЗОБЩО. Колко пари изтичат ЕЙ ТАКА - не искаме и да знаем ... за тези 22 години се открадна , присвои, прибра и тн. такива суми ,че можеше БГ да е не Швейцария на Балканите - а райска градина- ама наистина - народ *** и го манипулират по елементарен начин и не от вчера - за съжаление ще и за в бъдеще - възпитаха си ново поколение от хора които се интересуват от елементарни неща (чалга) ......