99

до 90

преди 13 години

до 90, явно никога не си работил, нито пък си мръднал по далеч от носа си, щом представите ти са такива, жалко за теб, поработи събери пари и отиди да видиш малко свят и тогава говори...

98

КараИбрахим

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Изтъкнатият български историк Страшимир Димитров: "Скъпи мои земляци...Аз последователно съм изтъквал, че не можем да смятаме тюркоезичното българско население за анадолски пришълци, за чуждо тяло у нас. В своята маса те са коренно българско население. Обяснявал съм, че българската народност още през средновековието се състои от два етнически компонента. Първият е на хуноезичните/тюркоезични/ българи /или прабългари, както обикновено ги наричаме/, които дават името на държавата ни и на народността ни. В тази народност се вливат през ХI-ХIV в. и установили се у нас части от племената на узи, печенеги и кумани, чиито езици са много близки до езика на българите, което улеснило бързото им побългаряване и включване в състава на българската народност.Обяснявал съм,че тези българи никога не са били изцяло славянизирани, а си остават през цялото средновековие съществена хуноезична /тюркоизечна/ съставка на българската народност. Поради това всеки знае,че днешните Делиормански турци са потомците на прабългарите...Османското нашествие заварва българската народност не само като славяноезична, но и със значителна хуноезична /тюркоезична/ част, обитаваща предимно източните предели на българската етническа територия.Именно,тези тюркоезични основатели на България са днешните български турци." /Димитров, Стр., Тюркоезичието, стереотипите на мислене и националното помирение, Раб. дело, бр. 7 от 01. 08. 1990 г./.

97

Анонимен

преди 13 години

Писна ни този Лютви Местан да се прави на божа кравичка.Уважавам демократичните процеси,уважавам турците,но ДПС е преди всичко мафиотска партия,която в едно с останалите политически *** води страната ни към дъното.

96

TURK

преди 13 години

DO:85IDVAM TAM S LI4NA KOLA I NIKOY NI6TO NE MI PLA6TA. NIE NE PRAVIM TAKIVA MALKI SME6NI SMETKI KAT VAS. MEJDU DRUGOTO VIE DAJE NE PLA6TATE SMETKATA NA DAMATA V ZAVEDENIE :)) NORMALNO E TAY DA GOVORITE

95

TURK

преди 13 години

DO:85IDVAM TAM S LI4NA KOLA I NIKOY NI6TO NE MI PLA6TA. NIE NE PRAVIM TAKIVA MALKI SME6NI SMETKI KAT VAS. MEJDU DRUGOTO VIE DAJE NE PLA6TATE SMETKATA NA DAMATA V ZAVEDENIE :)) NORMALNO E TAY DA GOVORITE

94

Анонимен

преди 13 години

DO:85 IDVAM TAM S LI4NA KOLA I NIKOY NI6TO NE MI PLA6TA. NIE NE PRAVIM TAKIVA MALKI SME6NI SMETKI KAT VAS. MEJDU DRUGOTO VIE DAJE NE PLA6TATE SMETKATA NA DAMATA V ZAVEDENIE :)) NORMALNO E TAY DA GOVORITE.

93

Бравос !

преди 13 години

Тези са добри :) Как умело манипулират плебса :) Карат се по телевизията и си вдигат рейтинга пред глупавия електорат, а после строят хотели и правят далавери заедно :) И да си мошеник си трябва талант ! Евала на даровитите ни управници от ГЕРБ и техните "врагове" от ДПС. След тази сутрин са вдигнали електоралната подкрепа поне с 5-10 пункта. А истината е, че не сме 1878 година и всичко трябва да остане в историята. Не обичам ***, но всичко трябва да остане в историята. Иначе..лошо !

92

Анонимен

преди 13 години

Фидосова ми се струва напълняла.

91

реалист

преди 13 години

Това на снимката е представител на човешкия род от Монтана. Това е угоен нотариус с амбиции за нещо повече от герберонски депутат. И това *** , решава съдбите на малцината останали българи.ОТВРАТ!....."Нема такава държава"

90

inatut

преди 13 години

do 90Била на ексКУРзия там..ами нормално ти си била на почивка, а до теб някой и едно дърво да цепи, пак ще си мислиш че много се работи, просто защото ти сии почиваш а около теб някой работи..

89

на сапун

преди 13 години

Турция най- доброто място за следващо голямо природно бедствие !

88

niama

преди 13 години

*** дживотното е тази Фидосова :)))Иначе по темата съм пас !

87

никра до 75 TURK

преди 13 години

само да си допълня предишният пост под 85...забравих да питам...а като ви докарат да гласувате после връщат ли ви бе?:)или само в едната посока плащат?:))))

86

Boroka

преди 13 години

ТАЗИ ПАРТИЯ ДПС Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА!ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ЗАЩОТО НАСАЖДА ОМРАЗА СРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ С РАЗЛИЧНО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ!В БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИ!

85

Nobody

преди 13 години

Фидосова подсъзнателно се плаши от курбана с тея килограми....

84

antiES

преди 13 години

ето как политиците ни пак успяха да ни разделят,зато хаир няма да видим

83

До Jolly Roger

преди 13 години

Ей олигоифрен *** ако не знаеш жената на Супер Б преди да се разделят почна да строи с човек на Доган хотел! А Воленчо си прави далавери с турски строителни фирми. Има ли още дето да вярват,че българските партии защитават интересите на някой, а същото се отнася и за турските

82

ДПС в Сибир

преди 13 години

До 90 Като толкова ти харесва там - *** и живей там (но без да се връщаш да гласуваш тук). И имай в предвид, че това по курортите и това по сериалите няма нищо общо с реалността. Всяка жаба да си знае гьола - турците в Анадола!

81

буба до прасчо

преди 13 години

То тоя ако бе турчин щеше е културен. Кой знае кви крадливи *** са били родителите му и той е отгледан с помощи - с моите и твоите пари. Ама да е жив и здрав, и той душа носи.Нека има повече кат него, че иначе българите няма се обединим :)Я се замислете - колко лечители, гадетели е дала турция? Колко велики умове? Колко светци и миротворци...николко :(Може сме 20 пъти по малко от тях, но сме 1000 пъти по велик народ. И те го знаят дълбоко в сърцата си.

80

Анонимен

преди 13 години

май всички тук които пишете глупости за турците не сте били веднъж там, защото в Турция се работи и то здраво..доста пъти съм била там на екскурзии и го знам, разбирам и злобата Ви, но това не означава да се преиначава истината, защото ако ние работехме колкото турците, България щеше да е различна, а сега да ние честит новия собственик на Кремоковци - Ура за ГЕРб!