26

Анонимен

преди 13 години

От заглавите се разбира все едно БМВ-то само се е разбило, а хората вътре са случайни потърпевши.

25

гдф

преди 13 години

Дай на БГ селяните БМВ и им гледай сеира. Шофьорите на БМВ са по-зле и от голфаджийте

24

СМЕХУРКО

преди 13 години

СТИГА СТЕ РУГАЛИ ШОФЬОРА БЕ ЕКСПЕРТИ КОЛКО НАРОД ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЕ В ТОЯ ПОДЛЕЗ ЗА ДА ГО РЕМОНТИРАТ ИЛИ ПРЕПРАВЯТ ДОРИ И С НИСКА СКОРОСТ ТАМ ТЕ ИЗХВЪРЛЯ НА ДЯСНО ЗАТОВА КОЛИТЕ СЕ КАЧВАТ НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО

23

Audi

преди 13 години

Защо заглавието не е "Джигит се разби подлеза на НДК" ???

22

LOL

преди 13 години

niakoi obache sa MNOGO umni - bmwto na snimkata e x3 haha

21

s

преди 13 години

всъщност е x3

20

josh

преди 13 години

научи се да пишеш бе!

19

до Днес.БГ

преди 13 години

Искам да попитам защо коментарите от 1 до 11 са цензурирани??? Да не би редакторчето на сайта също да има БМВ??? Да не би да са ви малко загиналите по пътя, че искате да скриете очевидната истина??? Според вас тези, които карат като *** по пътищата не са ли комплексари??? Благодаря, въпреки да знам, че няма да ми отговорите!

18

X5

преди 13 години

Това на снимката не е лек автомобил а джип. Има разлика.

17

Анонимен

преди 13 години

Админът за пореден път се изявява като индивид под въздействието на леки наркотици.ЗАКВО си скрил 90% от коментарите бе, чук?!?! *** пияниците сте, честно.....

16

BMW

преди 13 години

KVO VI E VINOVNA KOLATA BE, AZ KARAM 7-A OT 15godini, NYAMAM PTP-TA I TALONUT MI E 4IST; ,,,,A MALKO LI TUPA7I SE PREBIHA S GOLFOVE .KOLATA NE E VINOVNA, GOVEDOTO ZAD VOLANA E ZA E,,,,NE.

15

УРРРРАААА!!!

преди 13 години

*** кара БМВ :) Затова - ДА ЖИВЕЯТ БАВАРЦИТЕ И СЕЛЯНИТЕ, КОИТО ГИ КАРАТ ИЗ БУЛГАРИСТАНА :) УРА, УРА, УРА !

14

Баварец с Голф

преди 13 години

10 годишно баварче - мечтата на 99 процента от чалгарите напъплили София ! Дано се размазват все така успешно и безопасно за нормалните хора.

13

minuvach

преди 13 години

*** нещастниците и *** са...ОТ КАТ-ПЪТНА ПОЛИЦИЯ !!!Хиляди години трабва да минат за да накарат всички шофьори да карат с 50, да не паркират на пътните платна в центъра, да няма кофи за *** в/у платното, които да заемат 1 цяла лента за движение, да карат ТЪПИТЕ шофьори в BUS-лентата и т.н.Всички от КАТ - в затвора! Имаме ~по 1000 души убити в катастрофи за година, т.е. ок. 20 000 души за 20год. !!!

12

Хахаха

преди 13 години

много са бързи, особено 20 годишните кошници като на снимката с пластмасова лепенка М5 и които се карат от дивите селянчета от студентски град, по които припадат дивите селянки от студентски град.

11

Уикипедия

преди 13 години

БМВ = Без Мозъчен Водач

10

М5

преди 13 години

БМВ са доста бързи автомобили и много малко от хората, които притежават БМВ могат да ги карат безопасно за тях и за останалите. Като добавим и поредният късопишковец, който е решил да се направи на мъж в подлеза на НДК ето го и резултата...Слава Богу че няма ранени случайни граждани!

9

Каквото почукало....

преди 13 години

Каквото са търсели са го намерили..... екстремен адреналин..... Добре че друг не е пострадал.....

8

Анонимен

преди 13 години

BMW си купуват само дивите селяни комплексари.Някои от тях изобщо немогат да ги карат,но искат такива коли и ето резултата.

7

Оххх

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Ех, че хубава новина! Дано всеки ден да им се случва такова нещо, за да се свърши вече газарията с тези БМВ-та. Ако бяха мъртви новината щеше да е още по-яка! Поздрави