122

Анонимен

преди 13 години

Тоя умник що не ми изпрати поне полвината от парите си за да му помогна да ги издуха до нарочената за край на света дата.

121

Tembel

преди 13 години

Baba mi da e jiva i zdrava e na 92. Vseki den razkava vsevazmojni nebivalici. Vchera kato hodih da ia vidia me popita dali po stalbite ne sreshtnah sapruga i Bog da go prosti toi se pomina predi 18 godini.Starite hora jiveiat mejdu tozi i onzi sviat.

120

Анонимен

преди 13 години

Наистина само Бог знае...може и да е днешния, или утрешния ден, така че по-добре ще е хората да се замислим върху това как живеем, как се отнасяме един с друг, но вместо това надделява омразата, злобата, завистта и алчността, жестокостта и похотта, всъщност това са нещата, които ни убиват, не така явно но бавно и сигурно...

119

рожденничка

преди 13 години

Е БРАВО БАШ КОГАТО ИМАМ РОДЖЕН ДЕН ЛИ ЩЕ СЕ МРЕ-ВЕДНАГА НЯКОЙ ДРУГ ГАДАТЕЛ-ФИЗИК ДА ПРЕИЗЧИСЛИ И ДА ЗАПАЗИ ДРУГА ДАТА ЗА МАСОВОТО ЗАТРИВАНЕ. такива новини по добре не ги отразявайте ,по удачно е да изпратите репортер в *** махала-там има повече актуални новини

118

Анонимен

преди 13 години

През 1910 г. при наближаването на Халеевата комета са смятали,че света ще загине. Имало е самоубийства, пропиляване на големи богатства, полудяване на хора. От такива пророци някои хора може и да луднат.

117

АЗ

преди 13 години

Защото тъпите новини и информационни сайтове ще останат празни и непрочетени без психопати като този. Той явно не знае че ББ има желание да довърши България предсрочно и няма да чака до 21.05.2011 г.

116

вяваща християнка

преди 13 години

ВСЕКИ КОЙТО Е ЧЕЛ БИБЛИЯТА ЗНАЕ, ЧЕ САМО БОГ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е ТОЗИ ДЕН

115

@

преди 13 години

За някой тогава ще свърши,но не за всички.За Маите отдавна е свършил,аз оставам да се мъча,а за вас не зная!За длъжниците ще е голям кеф ако за банките свърши света другия месец ама надали!;)

114

Анонимен

преди 13 години

6tom ima6 R.D. si napravo ot dvata procenta. Nie deto se borim da uni6tozim alcohola. Sy6to.

113

Krasimira

преди 13 години

Защо не се спрат с тия глупости най-накрая. Само Господ знае кога ще е края на света.

112

Свилен

преди 13 години

Хах аз, си мислех, че само аз съм роден на 21ви Май :))хубав ден, хубави хора се пръкват :Р

111

Свилен

преди 13 години

Деее, баш рождения ми ден :(

110

Не сме първи

преди 13 години

Този старец (Кемпинг) може да намери спасение ако доброволно дойде в Дома за недъгави мъже в с. Радовец , Общ. Тополовград. Тук всички пациенти говорят с Космоса,с Рейгън и с Господ. Средата,която ще му предложим ще намали деменцията му с 5-10 %. Освен това, той със сигурност ще бъде една нова атракция за външните поситители, а ние от това печелим.Неговата сигурност е гарантирана от триметрова телена ограда. Аз съм управителя на Дома, той може да ми има доверие,ще остане невредим след 22.05.11.

109

Николай

преди 13 години

Хаааааа на рождения ми ден :) значи трябва да направя земйоразрушителен купон

108

Анонимен

преди 13 години

Жалко, тази година няма да мога да обера доматите.... язък.

107

Анонимен

преди 13 години

Super niama da mi se nalaga da chakam do 2012 :D

106

Анонимен

преди 13 години

Американците "луднаха" в търсене на убежища и бункери28.03.2011 17.04 В САЩ рязко е нараснало търсенето на места в бункери и различни убежища за защита от поражения от ядрено, биологично и химическо оръжие, пише Нюз.Ру, като цитира списание Time.Търсенето е в резултат на ядрената катастрофа в Япония след земетресението с магнитуд 9,0 по скалата на Рихтер и последвалото цунами. В зависимост от типа цената на убежищата е нараснала между 20 и 1000 %.Десетки милиони хора в САЩ буквално вярват във възможността да настъпи краят на света в резултат на земетресения, бури, стихийни бедствия от глобален мащаб и особено от бедствия, засягащи Близкия изток.Проф. Стивън О'Лири от университета в Южна Калифорния, изследващ апокалиптичните очаквания в обществото, посочва, че на мнозина им се струва, че са настъпили особено тревожни времена и те трябва да стоят някъде навън.Персоналните убежища с всичко необходимо и с възможност за многодневно живеене струват между 200 хиляди и 20 милиона долара. Лична клетка в многоместни убежища струва 25 000 долара, а специални защитни сенници струват 9,5 хиляди долара.Повод за безпокойство от ядрената авария в Япония американците действително имат. Както стана известно в дъждовната вода в щата Масачузетс на източното крайбрежие на САЩ беше установена концентрация на радиоактивен йод. /***

105

Прав е за Щатите

преди 13 години

Той може да се възнесе, ако иска и по-рано. Катаклизъм ще има, ама кога - никой не знае. Що се отнася за населението на Щатите, възможно е, особенно за Западните покрайнини на Тихия океан. Ако те земетресения, от радиацията на Фукушима. Та тя вече е там. Ненапразно, вече много хора в този район си купуват обзаведени бункери срещу радиация.

104

Анонимен

преди 13 години

Само балъците са повече от китайците :).

103

Gio

преди 13 години

...язък значи - на 23 щяхме да варим ракията от сатрите компоти... че и платих на казанджийката вече... голяма минавка...