124

Анонимен

преди 13 години

ХАХАХАХА. В Лабораторииите в УАСГ или иначе казано Университета по архитектура, строителство и геодезия могат да се мерят само характеристиките на екстрементите на Серговото братче и неговите ***. Поздрави от Германия на всички Строителни Инженери и дерзайте.

123

Анонимен

преди 13 години

156 - Който и да дойде след некадърника и простака Бойко и стадото му кариеристи, нереализирани милиционери и комунисти от ГЕРБ, все ще е по-добре.

122

Анонимен

преди 13 години

тази статия е вярна от затворените димитровградски мини имаше цяла планина пепел. изравниха е с земята извозваха пепелта за магистралата

121

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов е популист и гениален манипулатор, но за момента той е най-доброто, което България може да предложи - това казва в интервю за "Дойче Веле" бившият зам.-посланик на Германия в София д-р Клаус Шрамайер.

120

Екскременти

преди 13 години

Поздрави от България! Нали разбра как се пише?

119

асдасд

преди 13 години

" Изгони ГЕРБ " - и кой ще дойде на тяхно място ?!?! Някой от нас ли ? хаха да бе ... всички сучат от едно място .. аре не тука тия ...

118

Анонимен

преди 13 години

Gerg li e Grob li e ili prosto *** da beha pak niamse tolkoz kozove na Stahiskite da davat.tia kaputi sega za da prikriat komunist4eto Cunam Cunamow digat patardia za magistralata.abe besepar-kyde vi e iskaneto za ostavka na *** Cwecorasow

117

Анонимен

преди 13 години

Мутрите трябва да се ритат. Те само от това разбират.

116

Анонимен

преди 13 години

*** лозунги на герберите стават все по-кухи.

115

До 141

преди 13 години

Не говори глупости защото си смешен.Най-малко имате право да говорите за Люлин.Срам нямате ли ?

114

Прах и Пепел

преди 13 години

Прах и Пепел в очите на хората. Това е ГЕРБ тотална медийна окупация и заблуди. Пепел и Прах в очите на хората

113

уф

преди 13 години

за кво ли се хабитенаесен ще стане ясно кой - Бойко си каза че не е господ вече

112

Иво

преди 13 години

Е това е далаверата на ГЕРБ...да строят с техни фирми, евтино и некачествено..после да я вземат за подражка и пак да източват пари...дали и спортната зала в София не е направена евтино?!

111

momakat.net

преди 13 години

"не качествен" e една дума!

110

Анонимен

преди 13 години

Хе-хе! Хайде стига с тази песен! Геееееерб! Единствени и неповторими! И защо си мислиш, че като не сме съгласни с ГЕРБ непременно сме съгласни и ще гласуваме за Гоцевци и Станишковци??? Стига манипулации!

109

Анонимен

преди 13 години

Бе то в България, да се чудиш за коя партия да гласуваш е все едно да се чудиш какъв вид *** да ядеш...Така че... не се хабете!

108

Анонимен

преди 13 години

Погледнете си в хладилника. Спомнете си от кога не сте зареждали резервоара на колата `до горе`. А пожарникаря ще ми дудне за някакви грандиозни строежи !!! Хората в провинцията са с изключен ток, че нямат 100 лева да го платят !!! Никога, ама абсолютно никога не е било толкова зле !!!

107

петко

преди 13 години

Станишка, гледай си *** на Азер Меликов и не се меси в работи които не разбираш. Ти, който си без един ден трудов стаж, си седнал да даваш акъл на хората как да строят магистрали.И стига си говорил глупости, пепел може да има, но не от мините, а от ТЕЦ 2. И тя не е за носещ пласт, ако въобще се слага, а за дрениращ. А и няма как да се слага, защото е *** и се кара на депо по тръбопроводи. И си седни на ебания *** и си гледай рахата с молдовчето или квото беше там :)

106

Анонимен

преди 13 години

Пътуващите в отсечката Ст.Загора -Димитровград сигурно са забелязали големия трафик от тежкотоварни камиони участвуващи в строежа на магистралата до Нзагора , които товарят сгур и некачествена пръст от възвишенията на стара мина непосредствено преди с. Радиево .Колкото и да лъжат от БСП , тук са прави , че се строи с некачествени материали.Друг е въпроса , че преди години при откриване на магистрала Тракия до Ст.Загора от официалната дължина по документи се оказа по-къса!

105

Анонимен

преди 13 години

Не упреквам гербавите, че са били от БКП, стругари, другари и т.н. Не ми харесва това, че наричат другите такива и им вменяват вина, а те светци за поклонение.