66

Дааааааа

преди 13 години

"Последен шанс" e до кога този шанс? чакате всички измрем

65

17 ГОДИШЕН

преди 13 години

Тея Герб(балъци) ИСКАМ ДА ГИ ИЗБИЯ ВСИЧКИТЕ - РОДИТЕЛИ МИ ЕДВАМ СМОГВАТ НЯМАТЕ СИ НАПРЕДСТАВА В КАКВИ МИЗЕРИЯ СМЕ СТИГНАЛИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОЖАРНИКАРА КОЙТО ХАБЕР СИ НЯМА ОТ ПОЛИТИКА ... САМО ЗНАЕ ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ... КАК НЯМА ЕДИН ДА МО ОТРЕЖЕ НЕГОВАТА ПРАЗНА ЛЕНТА ПОЖАРНИКАСКА ПРОСТА ... ПЛюя НА ТЕКИВА ОПРАВЛЯВАЩИ ДЕТО НЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА СОБСТЕНИЯ НАРОД.!!!

64

ГЕРБ

преди 13 години

Да, ЧУКУНДУРЕ, ДА.

63

Даскал 6 дан спагети

преди 13 години

Любимите нибратушки имат монопол върну нафтата, бензуна, газта, ярденото гориво.А какво става при монопол? Напънете си мозъчетата. Ха така ! Браво! Някой с верния отговор ?

62

Анонимен

преди 13 години

59 - Именно Вальо Златев си позволява тези магарии, защото знае, че няма кой да му каже копче. Премиерът е зад гърба му, а *** стадо боготвори същия Премиер. Всеки народ заслужава съдбата си, още повече когато сам си я е гласувал.

61

Чукундур

преди 13 години

# 62 ГЕРБНе са тука! В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ СА!

60

yavoraki

преди 13 години

Хора, ако ние сами не си изискваме качествен начин на живот, никой няма да ни го подари ;) Когато трябва, за каквото трябва не бива да си мълчим! Силно се надявам нацията да излезе от летаргията, в която е изпаднала и да започне да си отстоява правата :) Тряба да спрем да позволяваме да ни мачкат, не сме обикновени ***, вече сме по-рядък вид!

59

Калин

преди 13 години

Държавната комисия .. ще поема а *** .. таратанци, и какво ??? тая комисия ... освен да преглежда документация .. и да облужва енергийната мафия, като я подмива и разтрива .. за друго да я бива .. ? тРАЙЧО КОМСОМОЛА НА КАКВО Е МИНИСТЪР .. ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ ПОДРАЗБИРА!!!

58

ГЕРБ

преди 13 години

Червените *** пак са тука.Явно тапите отзад не вършат работа.Натикайте парцали, бре!!!

57

xx

преди 13 години

първото умно нещо което *** мислят да направят но защо ли не ми се вярва нещо да свършат и от незаконните дворци се получи данък колиби и събаряне на бунгалца и пристройки на най-бедните какво ли ще се получи слид намесата им в горивата сигурно ще следва убийствен данък за над 5г автомобили и данък бедност

56

Анонимен

преди 13 години

виде се че тия и за *** за зеле не стават - да влизат следващите. Ние и без това сме държавата на експериментите ... лошото е, че народът винаги плаща всичко

55

Анонимен

преди 13 години

Комуниста Валентин Златев, вън от България!!! Алчен комунист, първа дружка с ББ и Цветелина Борисова. Това е картел във властта!!! Вече 20 години

54

Анонимен

преди 13 години

хахах тея *** веднага клекнаха пред народа. а иначе с правят чики рики и пълнят партийните си каси. но народа като покаже своят справедлив гняв,управляващите се *** от страх. не стига че са некадърни, но и са страхливи.

53

Чукундур

преди 13 години

Трайчо Трайков наш герой! Скъпа нафта има той!

52

Калин

преди 13 години

този след тотьо рогатия е НАЙ НЕСЪСТОЯТЕЛНИЯ МИНИСТЪР .. ОТ КОМСОМОЛСКИЯ ГЕРБ!!ВЪН СЛАБАЦИТЕ .. НАГЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЧАРШАФИ!!!

51

Анонимен

преди 13 години

i kvi sa proizv ceni na evr refinerii ili drunkash naizust ?!

50

ЧЕРВЕНИТЕ-ВЪН!!!

преди 13 години

ЕееееееТОВА Е ДА СИ ЧЕРВЕН!!!!!!!Нали искахте контрол, бе????Сега що ревете, а???Щот сте РЕВЛьОВЦИ!!!!

49

DN.

преди 13 години

KAKVO IMAME ZA PREMIER --- NORMALEN CHOVEK ILI CHUCHELO ??? BIL BEZSILEN PRED VSICHKO .... ZAWTO OWTE E PREMNIER ???????????????????????????????????????????????????????

48

Чукундур

преди 13 години

Да живее министър ТРАЙЧО - прокуристът на EVN! Министър Трайчо обаче е подчинен на Б.Б, който пък е подчинен на Вальо Златев ... ха сега деца кажет, как ще стане номера с това Вальо Златев да намали цените на горивата?!

47

Анонимен

преди 13 години

Искам производствени цени на Лукойл каквито са на повечето европейски рафинерии. Нещата ще си дойдат на място !