26

ДО 21

преди 13 години

НОРМАЛНО ЛИ Е ДА ТИ *** МАЙКАТА В *** И МАФИОТА ГЕЙБЕРСКИ А? А НОРМАЛНО ЛИ Е ДА ОПЪНА *** В *** И ДА ТЕ ПРЕЧУКАМ А? НОРМАЛНО ЛИ Е 60 % БЕЗРАБОТИЦА И ГЕНОЦИД ВЪРХУ ЕДИН ЦЯЛ НАРОД А? НОРМАЛНО ЛИ Е ВСЕКИ 2 БЪЛГАРИН ДА ЖИВЕЕ ПОД ПРАГА НА БЕДНОСТА А? НОРМАЛНО ЛИ Е *** ДА *** *** ДА ***

25

euro-пеец

преди 13 години

Какво сте се отчаяли?Трябва да се бачка.Всички са свикнали да не работят ида пеяелят от далавеи.Аевропроектите чакат цивилизовани изпълнители.......

24

Еххх

преди 13 години

Липсата на образование, рано или късно започва да си личи. Разберете, няма как да се получи. Единия с някаква пожарникарска школа, другия учител по физическо. Е, изненадата е, че и толкова изкараха преди съвсем да забатачат нещата. Все едно, на таксиметров шофьор да му дадеш да превежда Шекспир. Опитва, мъчи се, но не му се получава ...

23

Анонимен

преди 13 години

който не го кефи тука, може да си бие шута и да иде в Либиятам Кадафито раздава картофи без пари

22

Анонимен

преди 13 години

Абе хората си искат Бье Сье Пье то.Да напеччатат парички и да им вдигнат пенсийките и да раздават храната с купони.

21

Анонимен

преди 13 години

Нормално ще поскъпнат картофите,в момента не им е сезона.Надушвам,че това е поредната червено-пропагандна платена статийка под която платените форумни плъхове да ни убеждават колко е лошо управлението в момента и как БСП ако дойдат на власт ще раздават безплатни картофи.

20

до 18

преди 13 години

Вярно ли е това за цигарите?Ако е така по-добре MORE 120 струват 5.50

19

Спокоен

преди 13 години

Такава леш, просто не помня да е имало. Все ми е тая кой е на власт, но даже и по виденово време не е било такъв срив. И честно - гади ми се като чуя за магистрали и за спортни зали. Ама ми се повръща !!! Държавата е в небивал колапс ! И най страшното е, че тези фуражки са толкова ***, че не се сещат поне да поканят някой експерт да им посочи пътя... *** и упорити, завлякоха цялата държава към дъното, но няма и проблясък на мисъл !!!

18

СТРАНАТА НА МУТРИТЕ

преди 13 години

ОТ ДНЕСКА ЦИГАРИТЕ МАРКА ВИКТОРИ ---5 ЛВ,СУТРИНТА ИЗНЕНАДАГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

17

А?

преди 13 години

Червените крадливи *** се опитват да ме убедят, че по тяхно време било по- добре. И ЗАЩО НАРОДА ВИ ИЗГОНИ, ТОГАВА???

16

nona

преди 13 години

Е КАК ДА СЕ ВЪРНА ОТ ЛИБИЯ ААААА/ ПО ДОБРЕ ТУК ОТ КОЛКОТО В РОДИНАТА

15

Pleven

преди 13 години

Това не е инфлация, при инфлацията се дигат и приходите, а в случая само разходите са нагоре. геноцид се казваше май ?

14

Анонимен

преди 13 години

в какви времена живеем-гърция си разпродава островите,унгария едва не фалира,ирландия тегли 100 милиарда,исландия и нея мвф я спасява....размирици в африка....

13

хаха

преди 13 години

Нали Боко щеше да ви оправя,да, оправи ви на задна прашка.............хахаха

12

56

преди 13 години

От статията мога да осредня за повишение средно от 30% на жизненно необходимите стоки за живот, за които българите харчат 60-70% от доходите си.Ама нали върху това повишение се увеличава и ДДС в бюджета.Затова сънародници, няма никой да се бори срещу картелите и монополите.Господ да ни е на помощ.

11

Редова Мишка

преди 13 години

Tук се подиграват с имота ти,с живота ти,с труда ти,с децата ти и с всички свещени предмети на твоето човешко съществувание,а ти мълчиш,като риба,търпиш,като вол,молиш се Богу,като най-последния грешник и чакаш второто похождение на Месия!Какво искате от подобен народ? Той е роб и роб безусловен!!!!!Нема такава държава!!!

10

Анонимен

преди 13 години

4ESTIT RAMAZAN!

9

Анонимен

преди 13 години

Да бе точно Бсп ти дигнаха минималната и цените на апартаментите и техниката и *** инфлацията беше пак и тогава.....но нямаше СВЕТОВНА КРИЗА!!!!!

8

Христо Ганев

преди 13 години

Абе, хора, Вие нормални ли сте? Инфлацията 65%, доходите спаднали със 75%! Вдигнали със 100лв за един мандат... Мандата минал ли е? Не. А за процентите просто нямам коментар, трябва да си тотален ***, за да вярваш на това нещо. Ако взимаш 100лв и спаднат със 75% трябва да започнеш да взимаш 25лв. Абсурди само, провокации. Мислещите не вярват на глупости!

7

Анонимен

преди 13 години

Харесвате ли още Бойко...........