22

Анонимен

преди 13 години

Някъде(не се казва къде, за да не се разбули мистерията) учителите(разбирай един или двама) вземали по 1000 лева заплата. Леле мале! А най-нископлатеният депутат от НС взема 2200 лева... всички останали взимат повече. И това разбира се, не са им основните доходи, защото те в НС не ходят, освен ако нямат да получават лаптоп, служебна кола или да се наплюскат с кебапчета от по 40 стотинки...

21

Анонимен

преди 13 години

Работя като учителка. Брутната ми заплата е 454.50 лв, чисто 365 лв.

20

Анонимен

преди 13 години

Аз съм учител с 8 години стаж. Преподавам физика в елитна столична гимназия. Заплатата ми чисто, след удържките и данъците е 832 лв.

19

Киро

преди 13 години

Нека да получават високи заплати вероятно ги заслужават повечето учители, но трябва да се признае, че училищата много се укропниха. Само след голямата стачка бяха затворени над 300 неефективни училища а за 20 год. около 1400 броя. Лошото е че с тези делегирани бюджети не смеят да изгонят нито един ученик, защото ще загубят парите около 1300 лева за хлапак. По тоя начин всеки мързелив *** само се води на училище и накрая излиза абсолютен ***.

18

Анонимен

преди 13 години

Разделяй и владей. Това е тактиката на правителството. Нарочно пуснаха тази дезинформация, че учителите взимали по 1000 лв за да настроят обществото срещу тях. На полуграмотните управници не им трябва учен електорат. Това е трагедията на България, която след тоталнато опростачаване, чалгизиране и циганизиране, скоро ще изчезне ...

17

Анонимен

преди 13 години

"Произвеждат само *** и ***."Нито те ги раждат, нито те ги отглеждат, нито те ги възпитават. Ти като си изтървеш лапето първите седем години, после пискай, че били виновни учителите... те не са всеможещи факири, че от най-голямото кретенче, плод на сексуален контакт между сестра и брат, да направят професор - нобелов лауреат...

16

Анонимен

преди 13 години

Образование имаше едно време - при Тодор Живков.Сега при охранителя му - единствено ПРОСТОТИЯ на килограм.

15

Amenhotep

преди 13 години

Нападнахме лекарите, нападнахме учените, нападнахме артистите, нападнахме музикантите ... сега сме тръгнали и учителите да нападаме! И после някой ще попита защо има дебългаризация, опростачване, чалгаризация и маргинализация ... Хора, осъзнайте се!

14

Анонимен

преди 13 години

Какви учители, какво образование бе. Сега е времето на мутрите.Колкото по-неграмотен си, толкова си по-добре.Дори и Премиер може да станеш.За какво да учат учениците.

13

Amenhotep

преди 13 години

14Какво са виновни учителите, че някои хора не могат да възпитават децата си? Да не би те да са дали на хлапаците тия бири, треви, червила и спирали? Че има "учители", които са *** - има, във всяко стадо има ***. Но учителят е просветител, човек-институция, човекът от когото зависи детето ти да може да пише и да смята, че и повече - да разсъждава! "Цедката" да станеш учител трябва да е много строга, но за сметка на това, учителите да получават повече пари и да имат уважението на хората

12

Анонимен

преди 13 години

Българските учители са същите като феодалните старчета от БАН. Само лапат пари от бюджета и загробват и без това пропадналата държава. Теглят ни със страшна сила към дъното.

11

Анонимен

преди 13 години

Даскалите от край време само плачат. И това им е много, тъй като не си вършат работата за която им се плаща. Произвеждат само *** и ***. Българските ученици са масово неграмотни. И това не го казвам аз, а ни го казаха "белите хора" от Европа.

10

Анонимен

преди 13 години

Българските учители да абсолютни неграмотници и търтеи. Минете през което и да е училище - вижте пушештите и дрогиращи се ученици около него, ученицките с вид на труженички от околовръстното - 15-годишни, а изглеждат като на 30. И тези пари са им много на ***. Хората работят и вземат по-малко, а тия си седят на топло, клатят си краката и цицат яко от данаците ни. Той и министърът на образованието дори е полуграмотен.

9

Анонимен

преди 13 години

Дали учители в европа са на този хал? Всички цени се съобразяват с европа, но заплатите в България никой не ги съобразява с европейските.

8

Анонимен

преди 13 години

много си зле. Не се поддавай на тия лъжливи новини. Майка ми плаща около 200 лв данъци и осигуровки и заплатата и става към 400 и малко. Това е истината. Малко се позаинтересувайте бе. 1000 лв вземат само единици които дават частни уроци. Бе тия правят всичко възможно да разединят народа.

7

Amenhotep

преди 13 години

За да има нормално образование, един учител трябва да взима поне 2 пъти колкото взимат народните представители. В ръцете на тези хора зависи бъдещето на децата ни, не ги обричайте на мизерия!

6

bai-toni

преди 13 години

lazat.minimalnata zaplata e 450lv

5

мария

преди 13 години

Имам стаж 11 години, като учител по математика и информатика: Бруто 539 лв. ЧИСТО - 460 лв. Къде са тия заплати?

4

Анонимен

преди 13 години

И какво искат тия, бе.Аз бачкам цял месец за 500 лв, а тия тук кафенце, там ученичка и хоп хилядарка.

3

666

преди 13 години

До 1:При ***,ако има кой да учи.