77

Анонимен

преди 13 години

трябва да има вендети и лин4 и саморазправа с всички престъпници, иначе няма управя. Ако чакаме на полиция ... съд или политици - живи умрели сме.

76

СВЯТ

преди 13 години

НАДЯВАМ СЕ ..УБИТАТА ЖЕНА ДАЕ ..МАЙКА.ИЛИ СЕСТРА . НА НЯКОЯ СЪДИЙКА.ИЛИ СЪДИЯ .КОИТО ПО ПОДКУПЕН НАЧИН ОСВОБОЖДАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ

75

Килъра

преди 13 години

Роднините на убитата не трябва да съдят прокурора,а да го застрелят дето е пуснал веднъж тези *** на свобода,но така са му наредили тези от горе-БСП,ГЕРБ,СДС и т.н.

74

do 68

преди 13 години

abe ***, kakvi turci te valnuvat pak- tapanar takav?! i dvamata sa manusi, kato teb- edinya cistokrave, a druiya asparuhov!!*** takav, vari se lekuvay ve psihopat!

73

Анонимен

преди 13 години

Поредната черна хроника, под която ще се чешат пръсти и клавиатури и утре ще е същото! Защо? Защото българинът е граждански отговорен само пред компютъра за 10-15мин дневно! После натиска червения хикс в горния десен ъгъл и всичко продължава постарому!

72

Анонимен

преди 13 години

Не само за *** ... трябва да има вендети и лин4 и саморазправа с всички престъпници, иначе няма управя. Ако чакаме на полиция ... съд или политици - живи умрели сме.

71

до 71

преди 13 години

ами единия бил ром пък другия ***.Каква е разликата амуджа и ***.Аз амуджите и *** ги слагам под общ знаменател все ***.

70

АЗ666

преди 13 години

до 66 - и тогава няма да стане, приятелю, защото ще ОСЪДЯТ българите, ние нямаме права, само задължението да изхранваме цял живот ***. За тях всички права, за нас задълженията...факт!

69

Анонимен

преди 13 години

трябва да се върне смъртната присъда в България !!!!!!!

68

д

преди 13 години

По новия НПК който се подготвя наказанията ще бъдат по-малки вече, а за такива *** дето нямат навършени 18г., максимумът ще е 10г за особенно зверска престъпление. За останалите над 18г. - 30 години. А преди Бойко като главен секретар ревеше за тежки осъдителни присъди. Е ми на влсат сте, едно говореше, сега министърката ти на правосъдието друго прави. Голям шамар ще получите, Бойко, на местните и президентски избори.Аз мисля да гласувам за ВМРО или ако се ядосам още повече за БНС.

67

Анонимен

преди 13 години

Защо нападнахте само ***? Другия какво? Той заслужава по-малко наказание защото не е ***!? :О

66

Анонимен

преди 13 години

dnes pusnete i marginite glupaci

65

ОТ 31 ДО 64

преди 13 години

Не го помня точно за това го преразказах така беше голямо мазало на *** се сещам с танкове.

64

Анонимен

преди 13 години

ОТЪРВАВАНЕ ОТ ТУРСКО-*** *** НЯМА В БЪЛГАРИЯ,ТАЗИ НАПАС СЕ ПЛОДИ КАТО ***.КАСТРАЦИЯ ДО ЕДИН ТРЯБВА..ДА СЕ СПРЕ РАЗМНОЖАВАНЕТО ИМ.КОИТО НЕ ИСКА КАСТРАЦИЯ ,ДА БЕГА ЗА АНАДОЛА.

63

Анонимен

преди 13 години

Стига сте писали 25 г.,30г.!Да ги хрантутим ние в затворите!ОКО за ОКО,ЗЪБ за ЗЪБ!Независимо от възрастта!

62

Анонимен

преди 13 години

Явно за да се размърдат кирливите ни политици е необходимо нещо драстично ... като например роднини на пострадали българи да влязат в някоя *** махла и да изтрепят 100 тина парчета с бомби и калашници и да се чуе по целия свят ... само тогава може да мръднат лоените *** на жълтите павета.

61

Анонимен

преди 13 години

От статията разбирам, че единият е бил от ромски произход. Другият българин ли е? И ако е българин той по-малко виновен ли е!? И двамата са ***!!!Мисълта ми е, че в престъплението не трябва да има делене. Виновния - пред съда и с АДЕКВАТНА присъда! Дали е българин, *** или друг какво е значението? Щом е убиец (умилшлен при това!!!) - или смърт или доживотен затвор!

60

До 31

преди 13 години

Да, имаше такъв случай! В Пловдив. Тогава имаше армия и МЪЖЕ с кураж и готови да си понесат отговорността. Та танк не можеше така лесно да изкараш извън поделението , затова танкът не беше един и просто изпълняваха посред нощ учение в *** махала ...По заповед на командира. После командира го преместиха на друга длъжност, а *** не смееха да си покажат носа на улицата чак докато дойде демокрацията . . .

59

Бълхария

преди 13 години

Само в *** съществуват термините-криминално проявен и известен на полицията.Те означават едно и също-престъпник на свобода.В нормалните държави няма криминално проявени,там има осъждан и неосъждан.

58

ДО 58

преди 13 години

ДАНО ТАКИВА *** УТРЕПЯТ ТОГАВА *** ДАВИДИМ ДАЛИ ЩЕ МИСЛИШ ПАК ТАКА 16+25=41 И АКО РАБОТЯТ НА 30 СА НАВЪН ЩЕ УБИВАТ ОЩЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТ.ТЪПАНАРИНО.СМЪРТНА ПРИСЪДА НИЩО ЧЕ СА МАЛОЛЕТНИ,НАЛИ ВСЕ ГЛЕДАМЕ САЩ ТАМ И МАЛОЛЕТНИ СИ ЗАМИНАВАТ ИЛИ ГИ ОСЪЖДАТ НА 250ГОДИНИ НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА РАБОТИ ЩЕ ЛЕЖИ 100 ГОДИНИ.