57

Анонимен

преди 13 години

Ей това политиката ражда страхотни уникуми. Най-накрая и ние българите ще можем да разбираме поне една от гръцките телевизии. ОХИ-ЕХИ няма вече, има помацки език. А аз излизам от мрежата, защото тази дума ме подсети, че е време да ходя по мацки. Чао.

56

do 52

преди 13 години

а ... ти си \"минавал оттам на път за морето\" ,,, да, твоето мнение е меродавно

55

Аз

преди 13 години

Малаките се учат от македонците

54

Анонимен

преди 13 години

Amenhotep, никой не знае от къде идва думата помаци.Не се прави, че ти знаеш.Или си ***???? Повече *** от другите?

53

Amenhotep

преди 13 години

49Я кажи от къде идва думата "помаци" и от къде са се появили помаците!

52

Анонимен

преди 13 години

Византийци, византийци и номерата им византийски!Но Бойко е много зает с изпълнението на план Ран-Ът за съкращаване на България до 5 милиона.Който не вярва да потърсси Ран-Ът в търсачката.

51

glava

преди 13 години

ne se pretopqvat daje se tur4etqt nali minavah otam za put kum moreto

50

Анонимен

преди 13 години

Имената на помаците са сменяни 7 (седем) пъти.Държавата няма политика за приобщаването на тези хора към българският им род.

49

Анонимен

преди 13 години

ооо де се губиш бе баш българино а де

48

Анонимен

преди 13 години

До 867686:Ти чуваш ли се?! Нищо не знаеш. В Гърция също толкова помаци, колкото и в България. Обаче в България се претопяват по-бързо понеже има натиск върху тях открай време. Възродителни процеси, простотии. Освен това в България има и други българи-мохамедани, населяващи Северна България - това не са помаци.

47

Анонимен

преди 13 години

ужасно глупава нация се, вече се убедих..тези новини вървят от над една година, ние сега сме научили. ей така изчезнаха всички българи - никой не се интересуваше за тях. гърците си работят по специална програма, ние не само не помагаме на народа си, а напротив - правим се на ощипани и изненадани моми от факти, които отдавна съществуват..за съжаление и през войните сме били така - хората правят съюзи, ние не предвиждаме и после се много изненадани..

46

Анонимен

преди 13 години

не знам за гръцките помаци ... те може и турци да се чувстват, но българските помаци винаги са били родолюбци и достойни хора и въпреки помията която Яне изля върху тях не се озлобиха, а си останаха достойни българи. Мога да го кажа защото живея в този край.

45

Анонимен

преди 13 години

e iiiiiiii цели. св.т сме все българи обаче ниии сме на наи бедното место

44

Amenhotep

преди 13 години

43Това "Българо-мохамедани", етнос ли е? А думата "помаци" сигурно знаеш от къде идва и защо рудоземчани се дразнят като им викат така?!

43

Найс

преди 13 години

Хубава снимка

42

Анонимен

преди 13 години

Хората около Рудозем се дразнят, когато ги наричат ПОМАЦИ !Те казват, ние сме българо-мохамедани.Смята се, че *** е човек второ качество.

41

edin

преди 13 години

Преди някоко месеца бях в този град Ксанти!Наитина там има мн помаци,и се запознах с млади момчета и момичета,които се радваха,че разбират какво аз говоря,но до такава степен са им примити мозъците,че не се смятат за потмци на българите,нито казват,че са гърци!Попитах ги добре знаете българския,а отричате-как се определяте!Те ми отговориха единодушно-ние сме мюсолмани,ние сме турци!

40

политика

преди 13 години

Проблемът в Гърция не е от вчера (но те поне провеждат някаква политика).По времето на комунизма в Гърция решиха, че помаците са... турци - тъй като България беше ком. държава, по-разумно им се виждаше на гърците да възпитават помаците като турци...След години разбира се, се оказа, че в следствие на тази политика на границата с Турция се появи компактно ''турско'' малцинство.Помаците вече говореха и пишеха на турски (изучаван прилежно в у-ще).Гърците разбраха, че са грешили и... се нуждаеха от нова политика.И така ''изведнъж'' техните учени ''откриха'' (измислиха) нова нация - помаци.Помашката ''нация'' разбира се има свой ''език'', ''история''.В същото време изведнъж гърците промениха политиката и за населяващите областта северо-западна Македония. Вече те са... българи.

39

Цветан Цветан

преди 13 години

Айде роми, насам към нас, идвайте има шахти и знаци за крадене. Трябва да се продова, трябва да се тараши. Ударихме и гробищата им, даже са го писали в 7plus7. net

38

хммм

преди 13 години

Опитват се изкуствено да създадат нов етнос! Писна ми вече от политическите им игри! Искат нова македония с македонски език, поредната измислица. Такива езици не съществуват!