74

do 72

преди 13 години

mnenieto mi ..nai malko se oformq TUK...MRAZQ 4ALGA I.....4ALGADJIISTVOTO.............MEJDU KOSTOOFF I ,,POJARNIKARQ,, NQMA NI6TO OB6TO................................RAZBRA LI ...?

73

софиянец

преди 13 години

Патриотче е гадно - гадно е ама си мисля, че не може зарди рахата на това номеклатурно *** 7 милиона души да страдат - гадно не гадно желая му го и на него и на семейството на Мадридкият ***, не е християнско но и те постъпиха към българите според талмуда - каквото повикало - такова се обадило - смърт за тия ***!

72

1984

преди 13 години

Tozi заедно със Симе от Spain ни оправиха за 800 дена Да ни е честито!

71

Излишно се стараеш

преди 13 години

Анониме 59, много им се искаше на някогашните червеногъзи маймуни да изтрепят всички българи, които не са овце по характер и които използват главите си, за да мислят с тях. И не може да им се отрече, до голяма степен изпълниха този замисъл в годините непосредствено след 9-ти септ. После приложиха друга тактика - да правят невъзможно да влезе в добър ВУЗ и в хубава специалност някой, който не е от тяхното *** стадо. Донякъде успяха, НО НЕ СЪВСЕМ. Останаха някои умни. Така че, излишно увърташ!

70

Анонимен

преди 13 години

53-ти, ако Велчев беше в частна фирма, уволнението щеше да му е най-лекото наказание. Той щеше и да бъде екзекутиран най-много след година от уволнението си..Което и е нормално за такъв ***.

69

до 59

преди 13 години

Не,тук и да четат,не схващат.Те са странна порода,която се възхищава на мутри,чалга и простащина.Затова "се кефят" на Костов и Боко,но царя им е над нивото и не могат да го преживеят.Културен и възпитан...много им идва.Предпочитат посредствеността и лъжата.

68

софиянец

преди 13 години

да се допълня - Патриот Ви е описла Лондонският клуб - - джокер - Лондонският е на частни банки (не казвам на коя секта, раса и религия) а Парижкият е на държавите и разбира се си взима парите след Лондонският...

67

Гошо Тъпото

преди 13 години

И аз...разбрах,че сме прецакани,ама дали от този на...снимката,или от... някойкъм когото юпито ...гледа в момента,не разбрах.

66

ппанцхо

преди 13 години

Ако имаше правосъдие госина на снимката нямаше да си смучи кохибата ,а х.*** на някой ром в пандиза...

65

Патриот

преди 13 години

Не кълни...гадно е....

64

софиянец

преди 13 години

do 53:аааа, пич не така не обърквай младежа завършил финанси в Лондон, МВ беше в частна банка (мерил линч - много пряко свързана със сделката и в Лондон на това му викат конфликт на интереси) и дойде да ни спаси... тя и затова след сделката банката го направи министър на финансите на годината и не знам си какво още.... всичко си беше пито - платено - само дето ще плащаме ние, дано му умрат децата поне...

63

ппанцхо

преди 13 години

Велчев,"ferme la...ta geule"Затвори си плювалника ,бе к.опелдак..крадец с крадците..Та ти бръкна в джоба на всеки работещ българин.Не си мисли ,че никойне е разбрал...

62

Анонимен

преди 13 години

59-ти, ние четем ама и мислим...За разлика от теб. Те загубите идват след това, ама се питам той като е супер професионалист, нали е трябвало да ги предвиди...Ааааа, той ги е предвидил, ама е работел за себе си и за чужди интереси. Капиш ?

61

Анонимен

преди 13 години

ТОЙ СИ Е КАДЪР НА МОНИ КРАДЕЦА.

60

Патриот

преди 13 години

Добър ден....сега го разбраха....Момчето си дойде с ясната задача да прибере парите на частните лондоски банки, от които Бг е вземала заеми...и успя...с лихвите им ги върна...и с неговата си комисионна....Халал да ние ...хайде плюйте Бойко и сегашното правитластво..може пък отново Миленчо да си дойде...знае ли човек от къде ще му възложат задачка...братушките още точат зъби за контрол върху енергийната ни система.../ама там за комисионните лъжат...не дават, а убиват /

59

Helzo

преди 13 години

Както преди, така и сега.Държавата изгуби 1 милиард - Дебелите гуши на политиците се напълниха от сделки зад кулисите.

58

ppancho

преди 13 години

Това е най губещата сделка за България.Ако велчев работеше за себе си,би се самоубил.Но не наглото к.опеле се развява и с целия си гъонсуртатлък ни убеждава,че не е така.Явно си мисли,че сме аборигени и амеби.Винаги съм се чудил как така идва нпкой си,врътка дървжавния дълг,губи $1Б(милиард)и най спокойно си строи хотели на морето и весело ни коментира.Отношението на тези юпита към нас са:"Б.ах ти аборигените,толкоз са ***,че неразбраха,че ги прецакахме"Много весело,ако не ставаше дума за данъ

57

Анонимен

преди 13 години

на царя некадърниците

56

Анонимен

преди 13 години

Някой тук чете ли изобщо текста? Или започвате направо да плюете? "За финансовата загуба допринасят преобладаващо ниските лихвени проценти през периода СЛЕД сделката" - нима някой носи отговорност за това това което се случва в бъдещето? А какво ще кажете за другото което е споменато - "положителен ефект от сделката ... предсрочното освобождаване на обезпечението ... 387 млн. евро"? Ако не се били освободени тези средства щяха да могат да се ползват 4 години по-късно.

55

Анонимен

преди 13 години

хахах иначе тея двете юпита се скъсаха да обясняват колко файда има България от този ход,а сега какво се оказа ?