1037

Анонимен

преди 13 години

Ония от предното правителство крадяха,но и на народа даваха.А тези само крадат всичко дори и това което се полага на пенсионери и работещи.

1036

Gen

преди 13 години

Както е винаги било в България от 20 години насам - кучетата си лаят, керванът си върви. И да пишете по форумите и да не пишете няма да спрат да ви лъжат и да ви крадат.

1035

skanager

преди 13 години

фалсификация ........петров, филчев и янев измислиха

1034

IND

преди 13 години

Сори, но аз на Гоце, Яне, Трактора, Явор Дачков и сие не вярвам. Ако ще и "автентично" видео да сътворят...

1033

Лошо

преди 13 години

Пич, Боко и Танов с тези си действия са напрово за затвора ,не става дума за оставки, а ти ми говориш за световен заговор. Тия мутри крадат и от теб зублудени приятелю, стига с тези плиткоумни приказки за Първанов и Станишката.

1032

Няма такава дьржава

преди 13 години

С ПРЕСТЬПНИК ПРЕМИЕР И МИНИСТРИТЕ МУ!

1031

Атака

преди 13 години

Иначе нали се сещате кой стои зад всичко това - комунистите.Ама не директно Станишката, има там едни богати бивши номенклатурчици, които имат пари и вличние и ползват като лост РЗС, е това го Румен Овчаров го потвърди преди време, а и Алексей и други като тях!А целта са местните избори и президентските разбира се!Очаквайте продължение....

1030

Анонимен

преди 13 години

Кое е по- добро при Бойко бе заплатите, безработицата, страхът от подслушване, простотията, болниците, училищата, дупките, ***, икарусите, цвъкащите плочки...кое?

1029

Атака

преди 13 години

Но едно трябва вече да се промени в таз държава - политиците да си гледат политиката, така че тя да е в полза на обществото! Не да се толерират "нашите" и да се краде!Защото и без това сме доста на дъното, а освен това храним и ***, които бързо нарастват... и накрая наистина ще стане сериозно положението!

1028

Анонимен

преди 13 години

Службите подслушват хората. Подръжниците на герб ги подслушва психиатрията...

1027

Атака

преди 13 години

Не забравяйте, че Първанката има много богати и влиятелни хора зад гърба, и има много лостове за манипулиране!Говорим за хора с пари, хора о бившите служби,р азполагащи с много информация! Иначе, може да не е светец Бойко, ама представете си другите какви бяха и какво правеха (Доган, "Царя", Станишката )...А сега разбира се, че ще излзиат такива неща, защото има много хора които са засегнати от Бойко!

1026

boby

преди 13 години

И к'во сега - пуснаха некъв запис и дайте да плюем по Бойко. Аз пък бира не пия, но гледам какво става в държавата и честно казано последната година нещата изглеждат много по-добре отколкото предните 8. Ако продължава така поне след ББ ще имаме някой и друг път, някое метро, някоя спортна зала, неща дето ще ги използват всички. Някой да се сеща за нещо дето е останало от предишните 2-3 правителства, нещо истинско, което да може да се използва от всички?

1025

stenli

преди 13 години

Хванали са го за х..!!! Да и е здрава ръката, ако им стиска да държат!

1024

преди 13 години

честито ви увеличение на горивата олиото хляба и др храни и пак честито

1023

eдин

преди 13 години

Бат Боко си тръгна ..

1022

КОМУНИСТИТЕ БЯХА

преди 13 години

ИСКАМ ОСТАВКАТА НА БОЙКО

1021

БЕЗОЧИЕ

преди 13 години

Борисов: Първанов ме накара да ходатайствамТОЯ СЪМСЕМ СЕ УЛЯ.ТЕ С ПЪРВАНОМ НЕМОГАТ ДА СЕ ГЛЕДАТ ПЪК ТОЙ ЩЕ МУ ПРАВИ УСЛУГА.

1020

Анонимен

преди 13 години

Питам се колко ***, неграмотен и примитивен трябва да един човек за да харесва простака, неграмотника и примата Бойко Борисов ?!?

1019

Анонимен

преди 13 години

На мен ми е интересно като чета постовета на няколкото нещастни и жалки, дежурни форумни комсомолци на ГЕРБ, които изоставиха тактиката да папагалстват, че видите ли, ама той Яне Пъпката, нали си го знаете ...Сега усилията се насочиха към това да се втълпява на обществото, че записът е монтиран. Явно с гласуваните 100 млн за ПОДСЛУШВАНЕ мутро-милиционерчетата са им купили по две флашки. Не карат както досега с една по цяла седмица и пействат едни и същи тъпотии без оглед на темата.

1018

Psycho Realm

преди 13 години

MUPPETS още преди десетилетия трябваше да се натисне копчето...и всичко да свърши. Сега надеждата е в Иран или Северна Корея..ако искат аз ще го натисна и всичко и всички да идем по дяволите...за където и без това сме се запътили. Men shall fall !