44

някой

преди 13 години

На мене ми се струва по-вероятно талибаните да открият дипломатическа мисия във Ватикана отколкото бюро в Истанбул!!!Що за безумни идеи??? При положение че една от най-правоверните ислямски държави - Иран беше разгневена от убийството на 10 ирански дипломати наред с много цивилни през 1998 година по нареждане лично на молла Омар, какво да коментираме за една светска Турция?

43

Анонимен

преди 13 години

За случай като в тази статия българският народ има поговорка: "Краставите магарета и през девет села се намират". В случая - бесните ***.

42

син полумесец

преди 13 години

Вие Българите сте единствената държава на света в която правителството ви изгони младите украде парите на майките и бащите ви!Лекарите ви избиват умишлено собствените ви деца и никои не прави нищо по въпроса!Най беззащитните: майките с малки деца са оставени да умират от глад с 35лв. на месец!Възрастните хора/пенсионерите/ са нарицателно за мизерен и нищожен живот !Да не говорим че почти всички преживявате не с честен труд а с кражби и измами! и т.н. и т.н.

41

Анонимен

преди 13 години

в германия колко хиляди са,даже имат футболен отбор във втора бундеслига

40

anonimen

преди 13 години

ey prost narode bugari------vie ne mojete da upravlqvate bratqta romi--sega ste tragnali da komandvate velikite turci--nema ad stane nikoga--ve4e 6te komandvat turcite..qsno li vie.. mirizlivi ayduci.........

39

Tina

преди 13 години

С подобни приказки няма да се приобщят към българското.

38

Анонимен

преди 13 години

samo tova lipsva tia s char6afite da sa doblizat do evropa

37

Tina

преди 13 години

Спят.Българите обаче не спят.Под българи нямам предвид тези, които мислят само за кич, пошлост, пари и екстеншъни.Имам предвид всички, които обичат България.

36

Кирче

преди 13 години

Ако се мобилизираме ще изградиме стена на границата с турция за 48 ч. Явно гърците имат информация и взимат мерки...незабавно трябва да се вземат мерки...че фундаменталистите ни дойдоха в двора.

35

интересно

преди 13 години

Часът вече е 9.55 ь коментарите са едва 38.Срамота до сега трябваше да са 1038 все пак новината е за Турция...Хайде ве, насилете се малко,телефонирайте, викайте хора от улицата та да станат по-вече коментарите. И какво мислите сега,че в този глобален свят където само САЩ командват турското правителство без благословията на Белия дом ще даде бюро на талибаните? Вьй с ума сосшли?Вие сте луди тогава..Ама имате повод да плюете,все пак се пише за Турция..Избивайте и 1038 трябва да са коментарите.хаха

34

Amenhotep

преди 13 години

Да живее, да живее, ама след последния референдум дето го направи Ерпоган, светска Турция умря права. Само въпрос на време е да въведат шериата там (особено в югоизточните райони).

33

Amenhotep

преди 13 години

Пич, синият полумесец е незаконната политическа организация на Юзеир Юзеиров, т.е. тоя вече е приел исляма. Синият полумесец беше създаден, тъй като от БЧК заведоха дело заради създаването на "Български червен полумесец" (който беше създаден незаконно). Синият Полумесец на Юзеиров се води частна фирма, която уж се занимава с благотворителност, а всъщност е ислямска фундаменталистическа, сепаратистка клетка.Къде ли е ДАНС?

32

turk

преди 13 години

kakvi sa tezi gluposti ataturk e jiv v s1rtcata na turskiq narod nikakvi islqmisti da jivee svetska turtcia

31

Tina

преди 13 години

Не е вярно. Спри да настройваш българи срещу други българи.

30

Amenhotep

преди 13 години

Ооо Шалом на бригадата на Юзеирови! Как сте бре "български талибани", ще въвеждате ли шериата в село Славяново?

29

Amenhotep

преди 13 години

Така, така Поганистан, легитимирайте политически талибаните, че вече да могат спокойно да разстралват жени по стадионите само защото са дръзнали да излезнат извън къщата си без разрешение от мъжа си или не дай си Боже да са се опитали да се научат на четмо и писмо!

28

ИВАН

преди 13 години

Честит имен ден на всички Ивановци!!!Нека да са живи, здрави и късметлии!!!

27

син полумесец

преди 13 години

Абе тъпо*мници, не разбрахте ли, че талибаните си живеят по селата в Афганистан, гледат си на жените тюрбаните и фереджетата,отглеждат си макови полета и вобще не ги интересува световното положение!!! Тва сичко ви го насадиха в ****те кратуни вашите другари и приятели от Белия дом!!!Не се поддавайте на Американската пропаганда за "Световен тероризъм" , това е тяхна постановка в която за съжаление участвате и вие!

26

лаик

преди 13 години

След като и САЩ и Авфганците признават, че мир е невъзможен без участие на талибаните в политическия процес...следва, че това е закономерно.Жалко за афганците.Познавам добре някои от тях.Измъчени хора ...те казват, че мир никога няма да има-защото пищуните/ от тях произлизат талибаните/ са най-нискочелите в Афганистан, не са мнозинство, а искат да управляват цялата държава.Според самите афганци...Афганистан трябва да се раздели на северен и южен и едва тогава ще има мир....ОТНОСИТЕЛЕН...

25

Анонимен

преди 13 години

Турците имат проблеми с кюрдите и перманентно провеждат военни операции срещу тях,но сега ще стават говорители на талибаните.Нещо на ислямски фундаментализъм намирисва.А това никак не е добре за нас.НАТО мато няма да ни спаси тръгнат ли и те като албанците да претендират за бившите си територии от времето на Османската империя.Но Сидеров ще се намеси тогава и ще ги спре като си облече тениска с националистически надпис.Но както се казва,за тая работа си требе акъл,а не тениски.