390

Анонимен

преди 13 години

Лекарите, трябва да престанат с тази криворазбрана колегиалност -- не разбират ли, че този "лекар" (правилно е да се каже ***), както и тези от Горна Оряховица -- също уради, удрят по престижа на цялото лекарско съсловие.Слава Богу, намират се и свестни лекари още в България, но докато не се наказват сповенатите по-горе, те ще стават все по-малко

389

Прочетох 334

преди 13 години

Това не е лекар, това е ***. Само *** за пари може да погуби човешки живот -- невинно дете.

388

do 325

преди 13 години

A ti svarza li se s roditelite na Gergana za da svidelstvash na tjahna strana???!!!!

387

обикновен

преди 13 години

И точно затова *** като тези от ГО и тоя от ИСУЛ трябва да се наказват възможно най-строго!!!Щото освен всичко - петнят тая хуманна професия !Лошото е, че след няколко дена пак ще се забрави всичко, до следващият случай...Или докато някои *** пак не опитат да политизират случая и да накарат жертвите да се извиняват на престъпниците в престилки, както направиха с Цветанов!

386

flu

преди 13 години

Смесваш нещата. Двата случая не са изолирани, но не са и общия знаменател. *** има навсякъде. Има и съвестни лекари, за които професията им е призвание. Миналата седмица лично се убедих в това.

385

за народа

преди 13 години

Ами така е. Ще избиваме нашите деца,ще си осиновяваме *** сетне.Това е решението!

384

Какво стана с

преди 13 години

Този е ясен, за затвора. Само, че ще има 5-торна лекарска експертиза и тя ще докаже, че нещата са се развили внезапно и лекаря не е виновен. Ами убийците от Горна Оряховица нали така ги оневиниха.Тези лекарите са толкова корумпирани и без морал като съдийте и прокурорите.

383

Димитров

преди 13 години

Четете 334!Четете 334!

382

ИЗИДА

преди 13 години

!!! ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАР 334 !!!(как нарушавам правилата на сайта ви,драги модиратори)

381

обикновен

преди 13 години

Абе *** - толкова ли си държиш на правилата, че дори не си пусна линка, който бях дал, ами направо го изтри...Ще ви се срине сайта, като види някой за какво става въпрос...

380

Анонимен

преди 13 години

КОГАТО СТАНА ИНЦИДЕНТЪТ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА ПИСАХ,ЧЕ ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е КОНКРЕТНО В ТОЯ СЛУЧАЙ,АБОРТ ИЛИ ЖИВО РАЖДАНЕ,ЦВЕТАНОВ,СЕРЕСЕТА И ПРОЧЕЕ. А В ОКАЯНОТО СЪСТОЯНИЕ НА БЕГЕ МЕДИЦИНАТА,В НЕВЕЖИТЕ БЕЗОТГОВОРНИ,МЪРЛЯВИ ЛЕКАРИ ПО МЕСТА. ВИЕ ТОГАВА ИЗБРАХТЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОПАГАНДА ПРЕД РАЗУМА. СЕГА НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ,ЧЕ УБИВАТ ДЕЦАТА ВИ. САМИ СИ ГО ДОКАРАХТЕ С НЕАДЕКВАТНОТО СИ,НАЛУДНИЧАВО ПОВЕДЕНИЕ. ЩО ПАК НЕ ГИ ЗАЩИТАВАТЕ? ХАЙДЕ ДЕ!

379

ОТ НАРОДА

преди 13 години

ТОЛКОВА ЛИ СА МНОГО ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ, ТА ГИ УБИВАТ... ДОКТОРИ УБИЙЦИ!!! ТАКЪВ *** НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ЖИВЕЕ!!! НЕ СЪД! НЕ ЗАТВОР! СМЪРТ ЗА ТОЗИ НЕКАДЪРНИК!ПРИ ТОЗИ ОТРИЦАТЕЛЕН ПРИРАСТ, И ЗАСТАРЯВАЩО НАСЕЛЕНИЕ СЛЕД 20 Г. БГ ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА СТАРЧЕСКИ ДОМ... САМО ЖАЛКО ЗА НЕВИННОТО ДЕТЕНЦЕ... МИР НА ПРАХА МУ... ПОКЛОН!

378

баа Пена

преди 13 години

ТОЯ ако има морал да се гръмне!!На всички контроли да вика ОК и накрая -смърт!!Изгонете търговците от храма на медицината,недопустимо е да "играят пари между лекар и пациент!!!Независимо как се казва!!"Избор на екип",пари за материали или просто дай пари!!Защото лекаря мисли само как да печели ,а това не е супермаркет!!И пак казвам на 3 години изпити за всеки доктор,който не издържи-у лево!!Тяй ще се формират квалитетни лекари ,а не джамбази!!

377

Анонимен

преди 13 години

Дано не ти се случва, но ми е интересно един ден, ако и с твоето дето стане същото, пак ли по същия начин ще разсъждаваш ?!

376

dragunov7.62

преди 13 години

Хора махайте се от тази дтржава колкото се може по-скоро, ако искате децата ви да растат като нормалните деца и да са живи и здраави, не рискуваите здравето и бъдещето на децата си .Нормалните хора нямат шанс да оцелеят в България.Колкото и да е тъжно това е истината.

375

майка

преди 13 години

на вярвам в българското правосъдие ... не вярвам, че на този така наречен доктор ще му отнемат правата и то защото не се е случило на детето на някой от тях ... а тези родители ще си останат с една голяма болка в сърцата.

374

майка

преди 13 години

Съболезнования на родителите. Имам дъщеря на 4 год. със същия проблем и се чувствам безсилна като през сълзи ми казва вечер: "Мамо, немога да заспя, запушено ми е нослето.". Водихме я на специалист и той естествено каза "няма проблем, лесна манипулация е идвайте", но аз немога да рискувам... не смея... още повече, че това не е единствения случай на умряло или увредено дете след такава уж безобидна манипулация. Плаках наред с майката на детето и ми е много болно за това семейство.

373

за 378

преди 13 години

Да, точно така. Майкъл не е пил хапчетата принудително.И въпреки това има съд,а може би затвор и лишаване от лекарски права. А ако Майкъл беше умрял от подобна "компетентна" лекарска намеса? Тогава? В кой медицински учебник пише,че операцията на сливици е смъртоносна?

372

БГ

преди 13 години

Ужасна трагедия! Несъмнено, само като прочете човек, как са се развили събитията и без да е хирург, става ясно, че е проявена престъпна лекарска небрежност! А, именно тъпият доктор се е изявил, като истински касапин за да ги изтръгне така тези сливици, че в последствие да се стигне до смъртоносен кръвоизлив... Който разбира се е на такова място, че е почти невъзможно да бъде спрян, както е показала аутопсията.

371

Анонимен

преди 13 години

Майкъл не е пил хапчета принудително! Той много добре е знаел риска!И тук е имало риск! А и има разследване, така, че всичко ще стане ясно.