105

Писко

преди 13 години

Е, аз никога не съм членувал в БКП, БСП и коя и да е друга партийка!

104

1234

преди 13 години

Направо им повярвахме на НЦИОМ, които си получават заплатките от парламента. Най-големият майтап е, че образованите и работещите хора подкрепяли Атака и Герб - ха-ха-ха. Остана ли нормално мислещ човек, който да харесва милиционерите на Боко? То коментарите тук са достатъчни за едно проучване - гербаджиите обикновено са неграмотни, псуват и не могат да се изразяват смислено!

103

pissed off

преди 13 години

Азис президент-хем е чалгар,*** и ***!Всичко на което се кефят масата гласоподаватели!

102

Анонимен

преди 13 години

Няма да се оправи тази държава!Не се ли срамувате от вербалните войни, които водите във форума? Нападате се виртуално без да се познавате,защитавайки партии и политици,които не са направили нищо за вас.Тази държава потъва благодарение на всички партии и правителства от 20 години насам,а вие се плюете по форумите.Това е единственото което постигнаха " политическите герои на нашето време"-разделиха и озлобиха народа!

101

анонименс

преди 13 години

за пореден път се убеждавам че тия от БАН работят тука в сайта като платени драскачи..само да ви видя да виете пак пред министерството най малко двама ще сваля с по един тупаник това ли са ви научните трудове пуууу..гладни да умрете псевдо учени клошари....

100

Анонимен

преди 13 години

Не, това важи първо за тебе.

99

do 102

преди 13 години

Не батка, всичките тези коментари относно това проучване доказват ФАКТА: българина е ***.

98

Случаен

преди 13 години

За жалост в БГ простащината и селенията взе връх над интелигентните, възпитаните и образовани хора. После не се чудете на подобни изследвания.

97

Анонимен

преди 13 години

Всичките тези проучвания доказват ФАКТА:българина е ***!Няма смисъл от повече говорене.

96

Анонимен

преди 13 години

Добре ли си?Шефът на една от най-големите мутренски банди не крадял?

95

Писко

преди 13 години

"най-некадърните хора без морал, ставаха комунисти" - това важи, предполагам и за Боко, Цецко, Цецка и останалите над 45 години герберисти, нали? :)

94

До 91

преди 13 години

Мрън мрън... говориш ми като на партийно събрание, драги. Наслушахме се вече на умните ви изказвания, хайде да си вземеш умствената достатъчност и да вземеш да свършиш нещо полезно, вместо да седиш и да правиш на хората тестове за интелигентност. Аман от червени чиновници тука, марш на работа!

93

електорат

преди 13 години

От всички съвременни премиери , Бойко е този който не краде ,и мисли за народа.

92

Абе 91

преди 13 години

Що не знаеш за комунистите бе? Научи как пишат комунистите -- справка министъра на културата "ЗБОГОМ" Ако нети е известно, най-некадърните хора без морал, ставаха комунисти. Това беше начина некъдерен мързеливец да оцелее.А ти си един от тях, ерго не можеш да правиш оценки Кадърен комунист - това е оксиморонПочнет комунист -- това е оксиморонРаботлив комунист и това е оксиморон

91

Asen

преди 13 години

И как я оправя държавата тиквето?Ей гербавите само за оравяне мислите.Да си някоя мацка за това да мислиш ама пише Костадин

90

Антисоциолог

преди 13 години

Абе има ли въобще някой, който да вярва на тези социологически агенции??? Всичко е поръчка и стъкмистика, важно е кой ще плати повече! След като има такива мащабни проучвания, защо преди години НИКОЙ не успя да предвиди влизането на толкова *** партия като АТАКА в парламента??? Тогава всички се оказаха изненадани... Уж...

89

Revolver

преди 13 години

Нито един от тези симпатяги не губи. Големият губещ винаги е народът!

88

Emigrant

преди 13 години

Tezi koito sa pravili prouchvaneto sa egati nategachite! Koi znae kak sa pravili prouchvaneto...

87

kostov petar

преди 13 години

DA SE PROVERI SLUZBA STIV NA MINISTERSTVOTO NA IKONOMIKATA,ENERGETIKATA I TURIZMA V RAZLICNITE DARZAVI -TAM SITUACIATA E PODOBNA NA TAZI PRI DIPLOMATITE !

86

80 е прав

преди 13 години

Бойко е най-добрия премиер след 1944 г. Не е идеален, но сред слепите и едноокия е цар.