128

шашнат

преди 13 години

Оле мале, тоз пък искал личният лекар да му се обаждал да го пита как е!?!?Да те кани на вечеря не щеш ли?

127

манаф

преди 13 години

педераското- Ринго има Т пред К. *** си държат на него!

126

хммм

преди 13 години

има нещо друго, когато си в България се чустваш съпричастен във всичко и като част от нещо лошо! Когато си в чужбина гледаш само себе си и не ти пука за тамошните проблеми и тамошните бойковци. Това има много силен психологически ефект!

125

Анонимен

преди 13 години

И кой *** виждате по-свестен от ГЕРБ да дойде??? Гоце ли?? Амед и Командира? Тоя поне срина някоя и друга сграда..Ония и това не направиха!

124

ринго

преди 13 години

така наречения ми личен лекар дори не се сеща да се обади поне веднъж в годината и да попита как съм .Плюя на здравната измама наречена здравна реформа .Плюя на скапаната държава плюя на п***раското управление на пожарникаря дилетант плюя на всичко свързано с името Република България.Защото това е не най тъжното място в света а най гадния кръг на АДА.Млади емигранти никога не се връщайте в коптора който сте напуснали промяна няма и няма да има ...видно е

123

недоволен

преди 13 години

Е сега пожарникаря се оля баси наглеците да имат къщи с по 50 стаи и в всяка по един болен

122

Анонимен

преди 13 години

По точно определение от това няма

121

От чужбина

преди 13 години

Е как да се върнеш в тази държава? И *** да лъскаш,и ягоди да береш и пици да разнасяш е по-привлекателно от колкото да си пациент в Бойковата психиатрия.

120

Анонимен

преди 13 години

11 стотинки на пациент ще дава здравното министерство на всяко джипи за нощно дежурство, обяви министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов. Иначе държавната администрация е изплюскала и си е раздала като заплати и бонуси над 5 000 000 000 лева.

119

Анонимен

преди 13 години

Колкото и да псуваме, резултата на месните избори ще е най-голяма псувня по адрес на герб.

118

Анонимен

преди 13 години

Това е Сандра Младенова. Или просто Сани. Тя е на 24 години и би трябвало да завършва следването си по право.Вместо в Университета обаче Сани е в болница в Израел и се нуждае от животоспасяваща трансплантация на стволови клетки.

117

Анонимен

преди 13 години

"Всеки общопрактикуващ получава по 11 стотинки на записан пациент" - не е съвсем същото. Ами да предложат тези 11 ст + още 11 ст от своите пари на един лекар от Бърза помощ с 600лв. заплата, вярвам, с радост ще поеме някоя и друга смяна. Защо и от своите пари ли? Ами защото по договор са длъжни да са на разположение 24 часа, но не са. Не твърдя, че последното е възможно, но фигурира в договорите им със ЗК, въз основа на които те са разписали и въз основа на които получават парите си.

116

Анонимен

преди 13 години

Това е нечовешка гавра!Не с лекарите,мили мои,не с лекарите!С Вас самите!

115

Анонимен

преди 13 години

11 стотинки на пациент ще дава здравното министерство на всяко джипи за нощно дежурство, обяви министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов на извънреден събор на Българския лекарски съюз, който се проведе в Пловдив.Общо 9 милиона лева е заделило

114

Анонимен

преди 13 години

Изббори Избори Избори Долууу Герб и БСП якооооооооо

113

пешко

преди 13 години

цитат..."11 стотинки на пациент ще дава здравното министерство на всяко джипи за нощно дежурство, обяви министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов" АМА....ТОЗИ МАЙ ВЕЛИКИЯ БОЙКО ГО Е НАМЕРИЛ НА МАГИСТРАЛАТА ПАК......то кво да очакваме от ВЕЛИКИЯ БОЙКО/събиращ кадри от магистрали/...........лелеее Бойкооо.....а колко ЗАЛАГАШЕ П-А-Р-Т-И-Я-Т-А на тебе.......а ти се оказа *** пожарникар /това ще го осъзнаеш на по-късен етап/.......БЪЛГАРИНА осъзна КОЛКО СИ ***......

112

Nikolova

преди 13 години

аз съм щастлива, че моя син живее и работи в чужбина.Тая България няма да се оправи.Чакаме вече 20 год. да стане по-добър живота за нас като най хубавите ни години минаха в чакане и негативизм

111

Анонимен

преди 13 години

аз на този стадион ще ходя в годината един път помислете

110

разбирател

преди 13 години

мразя я тази професия, но 11 стотинки е ................. гаврата

109

Анонимен

преди 13 години

За нов стадион обаче ще има.140 млн.са заделени.Приоритетите-ясни.