37

Dan до 1

преди 13 години

Ти как си представяш подслушването, седят едни хора със слушалки на ушите и слушат, така ли? Много филми си гледал, това са записи от разговори предполагам иначе няма да ни стигнат полицаите да слушат само, не е лошо преди да попиташ да помислиш малко!

36

Анонимен

преди 13 години

ТОЛКОВА НАГЛИ ДОКТОРИ НЕ БЯХ ВИЖДАЛА , ГЛЕДАТА В ОЧИТЕ И ЛЪЖЕ , ТЕЗИ ХОРА ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ТАЗИ РАБОТА , АКО СЕ СЛУЧИ В ДРУГА ДЪРЖАВА ЩЕ ЗАБРАВЯТ ЗА ПРОФЕСИЯ ДОКТОР,

35

Анонимен

преди 13 години

На Доган му бутнаха барбекюто, на Банев буничката, ми да отнемат джи-ес-ема на Първанов и лаптопа на Васил Божков. Скоро очаквам да отнемат и 1 бр. незаконен леген от *** и 2 бр. черпаци от СИК. Какъв е този цирк в ***? Докога ще им се вързвате на предизборни акции?

34

до 14

преди 13 години

Абе отворен нали точно това промениха в закона.

33

1111

преди 13 години

СПОКО, ГЕРБ ПОТЪВА ВЕЧЕ...

32

Анонимен

преди 13 години

Защо другите министри на МВР мълчаха като п.тки???Защото са такива.Колкото до Цветанов много добро решение от негова страна, защо ние трябваше веднъж за винаги да разберем, какво представлява част от докторската гилдия???

31

BSP

преди 13 години

AZ SAM OT BSP AMA STANI6EV VERNO SE USIRA SA TAKIVA GLUPOSTI VE4E 4AK CVETANOV V ZATVORA TOVA E QSNO 4E NQMA KAK DA STANE NIAMA KAKVO DA GOVORIME AMA PO4VA DA ME U4UYDVA TOQ 4OVEK VE4E MNOGO GLUPOSTI GOVORI AZ SAM OT BSP I 6TOM PO4VA DA ME DRAZNI NEE NA DOBRE

30

Анонимен

преди 13 години

Абе *** червени ***.Вземете и замълчете като насраните лекари. Нещо много взехте да харесвате законноста. Нали много питахте, а после нещо не ви хареса отговора.Цецо е писал закона така ,че го знае по добре от вас. Свиквайте ,че още много ще отнесете.

29

1111

преди 13 години

ОПААА, МЛАДИТЕ ГЕРБЕРИ СЕ ИЗСИПАХА НАКУП В САЙТА...

28

Анонимен

преди 13 години

Stanishev, haide vav frizera pri bebenzeto ,sega e tvoi red !!!

27

Анонимен

преди 13 години

до 20 - точно Миков. той е меко казано оУигофрен. да не говоУим, че тУябва да ходи на Уогопед и това му е най-маУкия пУобУем. оУигофренията и кУетенията му са по-гоУямия пУобУем пУи него. но иначе много точно казано - миков = министъУ-***!

26

Zatvor za BSP

преди 13 години

BSP iska zatvor za Zvetanov, a naroda iska zatvor za BSP !!!

25

kulio

преди 13 години

СерГей....предизвикваш само съжаление !!! нагло е дискредитирани и с нисък морал хора да продължават да се явяват пред обществото...никой не му пука дали съществувате !!!!

24

гласувах за ГЕРБ

преди 13 години

За съжаление най-голямата издънка на ГЕРБ излезе точно ЦЦ.Ако ГЕРБ искат да получават подкрепата ни трябва да се отърват от това лице,иначе ще продължават да губят подкрепата на гласоподавателите си.

23

Dan

преди 13 години

Ето за това не Ви искаме вече във власта, защото ВИНАГИ заемате страната на престъпниците, това Ванко 1 , това Марио Николов и Людмил Стойков...сега лекарите убили едино недоносено бебенце....как не Вие срам ....нямам думи от тнакава наглост!

22

1111

преди 13 години

КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА Ц.Ц. ДА НАРУШИ ЗАКОНА ЗА ДА ГО ОСЪДЯТ???

21

ШАВАТ , НЕ ШАВАТ,

преди 13 години

всичките във фризера , а в другиден , да ги пуснат да сезират когото си щат .

20

хахаха

преди 13 години

Миков не беше ли ***-министър по времето на който отвличаха по 1 човек на всеки 2 седмици?

19

Amenhotep

преди 13 години

И малката тиква Цоко и съселът СерГЕЙ са за пандиза! Хвани единия, удари другия!

18

БАЧКАТОР

преди 13 години

Единия клоун Яне Янев го показаха одеве, сега другия клоун Станишев ни показват. Остана да видим веселяците от ***- долския депесарски цирк само, да е пълно представлението:))