52

БСП-к

преди 13 години

Какво плюете Бойко, тези *** разбойниците на СТанишев са ги яли, много добре са знаели за каква цена става въпрос, но те държаха да съсипят държавата и следващият, който поеме руля буквално да потопи кораба, за да може тези червени *** да излязат и да измият срама от челата си, сочейки с пръст друг за виновен....това са им тънките номера от години насам....оставихе една разнебитена държава след Виденов, и после Костов бил виновен, ама глупавото е, ше има хора, които вярват

51

Анонимен

преди 13 години

до 39 не целия български народ е с него а само гербавите комунисти като Ц.Цачева член на БКП, Б.Димитров член на БКП и още много други

50

като въздуха и водат

преди 13 години

Станишев трябва да каже, че Кириенко е казал, че Станишев е виновен! Очевидно Станишев е необходим на пожарникаря, "като въздуха и водата за всяко живо същество". Без Станишев, пожарникарят нямаше да може да просъществува и една секунда!

49

ON

преди 13 години

"иначе аз няма да спра проекта, но всички трябва да останат с ясното ....."ON pali,ON gasi...

48

Tyrym

преди 13 години

T.e she podpisha ako mi naprawite malko PR. Towa kazwa Gania

47

Анонимен

преди 13 години

Цената на реакторите си е точно 3,9 милиарда.А това ,че Бойко умува вече втора година естествено ,че ще доведе до оскъпяване с инфлационния индекс.Като не искаш такъв индекс плащай и вземай възможно най-бързо.Цените преди 2 години бяха едни,след още две години ще са съвсем други

46

Един

преди 13 години

То не е ясно дали преди 4 години не беше по-скъпо отколкото е сега :)

45

Леле

преди 13 години

"Това звучи по следния начин: "Ако Кириенко признае, че цената не е била 4 млрд и докаже, че съм "прав" (както съм свикнал), то тогава ще им дам 7 млрд. и да ми се махат от главата ... Важното е народа да ми верва, дори когато говоря глупости ..." какво ли значат няколко милиарда за нашта фирма?! "Да 42! Затова е цирка:)))))))))))))

44

муню

преди 13 години

за съжаление си прав за по голяма част от казаното

43

xxl

преди 13 години

Докага ще има *** които си мислят, че АЕЦ ей така гърми. Вземете си свалете филмите за Чернобил и вижте как са се гаврили с реактора в продължение на часове при изключени защити. И освен това чернобилския тип реактори РБМК вече не се произвеждат (в Литва АЕЦ-а им е с такъв тип и още работи,ЕС го призна за безопасен). А нашите реактори и предлаганите за Белене са ВВЕР. Нещо което не гърми. Потърсете в гугъла има достатъчно информация. Аман от разбирачи!

42

да бе да

преди 13 години

Е как да не се знае, че цената на АЕЦ-а ще се увеличава? Та къде се е чуло и видяло да се строи централа за 4 млрд? Невъзможно е. Г-н Кириенко никого не е заблуждавал. Какво лошо има два реактора да струват с крайна цена 6.4 млрд.? Четири реактора на РОСАТОМ за Турция струват 20 млрд. Значи горе-долу цената за нашите на пазарен принцип трябва да е около 10 млрд. Ама не, ние искаме руснаците даром да ни сторят. Е, няма да я бъде тази.

41

Случаен

преди 13 години

Този до кога ще се изживява като бог? Да си наляга парцалите, че ще ни теглят един тка, че ще светнем и без АЕЦ.

40

Nobody

преди 13 години

Колкото повече се репчиш днес, толкова повече ще се обясняваш утре, след като клекнеш. А че ще клекнеш - повече от ясно е, едва ли някой има съмнения. Уж се надървяше от ултиматуми, ама май се одървяш.

39

Анонимен

преди 13 години

Именно ще продаваме. Някъв проблем с това?

38

Анонимен

преди 13 години

Реалната цена за блок е 3 млрд. евро. За двата блока е 6. Това е цената, но ако се мотаем ще се наложи след кратко време да купуваме от Турция ток, който ще е произведен с нашия реактор и ще ни струва многократно повече. Наверно това искат някои. Място за 7и8 блок в Козлодуй няма, защото е невъзможно да се използват старите съоръжения и ще трябва да се правят нови. Белене има създадена инфраструктура и база за АЕЦ и е разумно да се построи там.

37

Анонимен

преди 13 години

САМО БОЙКОСТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ ДА МУ ЛАПАТ ***

36

анонимен

преди 13 години

какъв си ти бе тикво проста, да казваш каква цена искаш, разбира се, че руснаците ще ти определят цената, защото цялото оборудване и технология са техни, като не ти изнася цената не прави Втора атомна. Когато ти измислиш АЕЦ и произведеш всичко тогава определяй цена! Евтините ти маймунджълъци извън България не вървят.

35

експерт

преди 13 години

Това звучи по следния начин: "Ако Кириенко признае, че цената не е била 4 млрд и докаже, че съм "прав" (както съм свикнал), то тогава ще им дам 7 млрд. и да ми се махат от главата ... Важното е народа да ми верва, дори когато говоря глупости ..." какво ли значат няколко милиарда за нашта фирма?!

34

Анонимен

преди 13 години

БРАВО ТАКА СЕ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕДНА ДЪРЖАВА ! А НЕ ТИХОМЪЛКОМ СЪС СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОРИ НА ЧЕТИРИ ОЧИ !

33

Анонимен

преди 13 години

Няма да се даваш Бойко, целокупният български народ е с теб....