43

ТАТО

преди 13 години

ДА ТО4НО ТАКА БИВШИ И НАСТОЯЩИ МИЛИЦИОНЕРИ ВЕ4Е 20 ГОДИНИ СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА ПО ПОРЪ4КА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО Е НА ВЛАСТ С ИЗКЛЮ4ЕНИЕ НА ГЕРБ РПУ-тата СА РАЗВЪДНИЦИ ЗА ПРЕСТЪНИЦИ .БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТА ТРЯБВА ДА ЗАПО4НЕ ОТ ТАМ ....РПУ-тата операция 4исти ръце

42

Пансионерррр...

преди 13 години

Ако Костов стъпи на парите си, главата му ще пробие тавана на НДК. Време е бат` Ваньо да се пенсионира и да престане да се прави на света вода ненапита.

41

Винкело

преди 13 години

Абе, 38, що не си пиеш хапчетата бе човек??? Тресе те яко параноята явно. Ще се занимава някой с глупости да те гледа какво пишеш тука и там. Кучетата си лаят-кервана си върви. Много им дреме на ГЕРБ, БСП,ДСБ Д не се е.е и т.н. за такива като нас. Какво променяме с мненията си? Нищо...Ще ти праща някой адреса на позитано или в ДС или ДАНС...Пълни глупости. Ако някой има намерение да събере информация за теб относно политическите ти възгледи, това е много лесно. Но не сме фактори...

40

Анонимен

преди 13 години

Така е.Но кой не е бивш досега?Ето минаха 21 години,но още са само на толкова новите,чисти хора.Значи поне още 10 години минимум чакане да станат на по 30 и тогава ако се осъзнаят,може да има чисти демократи нечленували в БКП.Но какви и как ще се формират това зависи от днес.

39

Анонимен

преди 13 години

"Девет души четат и най-вече пишат по статията към 9.47 часа"Е, и?

38

българин

преди 13 години

Аз пък съжалявам, че в България има нещастия като тебе. На Костов, крайната (ама само на думи) позиция срещу Русия май му беше единственото наистина хубаво нещо, което помогна за влизането ни в НАТО и поне частичното отлепване от Русия. Само че, на практика той даде на руснаците нефтохимическата промишленост. Е, поне най-явните бандити от КГБ се опита да изгони. Толкова за "крайната позиция спрямо Русия" на Костов.

37

сссссссссссссс

преди 13 години

СЕДЕСАРЧЕТАТА КАТО ВИДЯТ НОВИНА ЗА КОСТОВ *** И ПОЛУДЯВАТ С ХВАЛЕБСТВЕНИТЕ СЛОВА,МИШЧИЦИ ТОЗИ *** Е БИВШ ЧЛЕН НА ЦК,БКП Я ВЗЕМЕТЕ СЕ СПРЕТЕ ,ЧЕ САМО ЩЕ САНУВАТЕ *** ДА БЪДЕ ПРЕМИЕР ОТНОВО.МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ СЕДЕСАРЧЕТА.

36

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Да оставим всичко останало и да погледнем към Нефтохим Бургас... - знаем отношението на Костов към руснаците, а им хариза за жълти стотинки най-ценното, което имахме... - питам се срещу какво????....... - Единственото, което има право да поиска Костов е милост...

35

Анонимен

преди 13 години

"ВЪВ ФОРУМА ИМА НЯКАКЪВ ЧЕРВЕН С ЧУГУНЕНА ГЛАВА И ПЕТОЛЪЧКА НА ЧЕЛОТО, ДЕТО ЗАДРЪСТВА СТАТИИТЕ С ПОСТОВЕ. ДЕНОНОЩНО. КОМУНИСТ УМОРА НЯМА. :)))))))"Така е. От ДС ги пращат тия хора. Хем пускат постове, хем свалят IP адресите на демократично и свободолюбиво мислещите форумци. И ги пращат на Позитано. За бъдещи репресии и комунистически издевателства!

34

Анонимен

преди 13 години

Командире прав беше да се сърдиш. Айде сега пак се разсърди и се скрии в дупката си където беше няколко години. Писна ми да те гледам.

33

Kriti4en

преди 13 години

Какъв командир беее!?!? Айде стига глупости! Блажени са вярващите!

32

Tina

преди 13 години

Най-добрият сред икономистите и най-умният сред политиците.Съжалявам единствено за крайната му позиция спрямо Русия.

31

Съдник

преди 13 години

Костов е прав за съдиите. Корумпирани са. Ама това, че е на свобода и не влезе в панделата се дължи именно на такива корумпирани магистрати.

30

Анонимен

преди 13 години

"Ако всички българи сме като плиткоумниците "творили "коментари1,2,3,4,5 , ще видим Шенген през крив макарон.Директно сме за Анадола."Вари го,печи го,на гайда мирише""Така е, станата ни се крепи на интелигентни и самоотвержени хора като теб! Поздравления! Веднъж като си харесал Костов и това е доживот! Каквото и да приказват глупаците от простолюдието!

29

Анонимен

преди 13 години

''Някога бях обиден, сърдих се, но не съм бил прав!''А ние пък ти ''вярваме''!Не се сърдеше а си трая докато не скри всички откраднати пари в Азия.Да вярно е ,че няма доказателства,но щом толкова се говореше значи е така поне на 50%.Всички РМД,Сапио,Гад Зееви горива за Сърбия контрабандни минаваха през твоето съгласие.И кой знае още колко фондации и други далавери.Та прав си да не се сърдиш няма за какво.Няма как да се докаже нищо.''Всичко ти е законно и с честен труд добито,спестено от заплат

28

Иван Костов

преди 13 години

Мен хванаха, теб е...ха!

27

Анонимен

преди 13 години

"Предлагам да направим сами чистка, един по един, но да започнем с децата им :)"Ух, моме, маре си люто!

26

Дедо Гаджа

преди 13 години

Късно е чадо, метлата те хвана! Няма вече да те има на тлъста заплата в НС, но, ако те поканят, ще можеш да четеш лекции по "Политикономия на социализма" в УНСС!

25

Анонимен

преди 13 години

"Според него бившият главен прокурор е имал компетентността, но е изпълнил най-мръсните политически поръчки, поръчани от президента Георги Първанов и елита на БСП.""Защото иначе общественото мнение решава дали има вина или не, а не доказателствата. Иначе дебатът се изнася пред публиката и тя решава кой е прав"

24

Анонимен

преди 13 години

"Предпочитам Костов пред Сер-гей, Дудукан и царчето, да не говорим, че с тях вървят като бонус Р.Овч., Н.Василев, Т.Дончева, Масларската, Р.Петков и други ***."А Елена какво ще каже? Имай срама малко!