119

8791

преди 13 години

Не знам дали си мъж или жена,но ще ти кажа,че съм българин около тридесетгодишен,с висше образование,със около средната заплата за страната,а жена ми е на минималната,но въпреки това чакам трето дете.Не съм им осигурил лукс,но и от нищо не са лишени.Така,че правя нещо.Дори,ако си жена,можеш да дойдеш дори да ти демонстрирам...

118

???

преди 13 години

nacionalistichesko upravlenie

117

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Братя българи работете, хиляди *** разчитат на вас !!!!

116

Анонимен

преди 13 години

kakvo sa vi vinovni *** che ste zle , njama matrial li...

115

аз ще ви кажа

преди 13 години

*** раждат по много защото живеят на родово-общински строй. Защото цялата *** общност живее заедно и каквото е за един *** от групата такова е и за всички останали и не би могло да има разединение като при българите за които при всеки е различно. *** ИМАТ ОБЩЕСТВО!

114

Ди

преди 13 години

НЕ КАЗВАМ НА ХОРАТА КАКВО ДА ПРАВЯТ. МИСЛИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ.НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОМЕНТАРЪТ ТИ.

113

8791

преди 13 години

Да,свързано е и с културата,народопсихологията,но прочети как във Франция са предприели мерки за повишаване на раждаемоста,и то сред кореняците французи.И са успели.Да,не е като в Африка,но когато създаваш,трябва да носиш отговорност и след това-да осигуриш бъдеще за потомството си.Така,че не само парите решават проблема,но в българския случай е в по-голяма част свързано с това...

112

stenly

преди 13 години

Спокойно! *** като станат мнозинство, сами ще се разпръснат.Всъщност никога няма да станат мнозинство поради следните причини.Тази ***, е свикнала да лежи на гърба на някой и да смуче и краде. Ако българите изчезнат, от кого ще смучат? От себе си -няма как да стане.Като не остане нищо за крадене в БГ, ще потеглят на запад.

111

Ди

преди 13 години

БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ТАКОВА ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА ГО ПОЗВОЛИЛИ. Е ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ДЕТО ДЪРЖАТ ДАСЕ ПЛЮНЧАТ ПО ЕДНА ТЕМА АМА НЕ ПРАВЯТ НИЩО ОСВЕН ДА ДРЪНКАТ СКРИШОМ. ГОВОРИ СИ ЗА ***, НЕ МИ ПРЕЧИШ.

110

8791

преди 13 години

Статията е за БЪЛГАРИЯ,за нейното БЪДЕЩЕ!Така,че няма как да не засегнем ***-резервоар на висока престъпност,болести,никакво образование,чувство за безнаказаност,дори вече и на превъзходство над другите,създател на 0% от благините на нацията,КОНСУМАТОР на все-повече,произведено от БЪЛГАРИТЕ,ДОРИ И ТУРЦИТЕ ТУК!Защото се навъдиха толкова правозащитници,които им разясняват правата,ама не се намери поне една,да им разясни,че имат и ЗАДЪЛЖЕНИЯ.Геноцида в България в момента е над българите...

109

ПРОБЛЕМЪТ

преди 13 години

не е в *** и полуидиотите , те се виждат и разпознават отдалече. ПРОБЛЕМЪТ е в ЧЕТВЪРТИДИОТИТЕ , на тях по нищо не им личи , даже пишат статии , според които ПРОБЛЕМЪТ е етнически . ЧЕТВЪРТИДИОТИ има навсякъде , но не навсякъде управляват.

108

@

преди 13 години

Само едно уточнение-раждаемостта е обратно пропорционална на стандарта на живот.Факти колкото щеш:-бедните *** имат по-голяма раждаемост /богатите българи да не би да се скъсват да правят деца?/-Албанците - най бедни в Европа- имат най-голяма раждаемост-Каква е раждаемостта в мизерията на Африка и каква в охолството на Европа?и т.н.Така че въпросът е много сложен и въобще не е свързан с помощите за майчинство и каквато и да било социална политика.

107

Анонимен

преди 13 години

Stiga s tezi irlandzi, kakvo obshto ima mejdu Michael Flatley i ***?

106

tulski

преди 13 години

Преди години тук във форумите се изявяваше един " Даскалеску ". Той проявяваше писателско - поетични наклонности. Да не си същия човек ?

105

krass BG

преди 13 години

Идва новият световен ред - така че спокойно. Тази икономическа криза,защо мислите ,че я има.Спират се парите за социални разходи. Всеки ще живее така както си е заслужил.Мързеливите и нискокачествените ще умират от глад, а способните ще се радват на това което са заслужили.Социалният модел отива на *** както комунизма.Комунистите и всякакъв мързелив и крадлив *** отиват на ***.Ще се въведе нов тип демокрация.Край на равния глас.Не може необразован *** или комунист,които не е произвел 5 лева да има същия глас като отговорен образован собственик на предприятие и т.н. Така че като се прекрати социалното *** и комунистите ще спрат да се развъждат. Поздрав на добрия материал !

104

Да

преди 13 години

Чудех се дали някой ще забележи?

103

zmac

преди 13 години

ами всеки отговаря за себе си мой човек, кой си ти да казваш на хората какво правят децата им, прочети ми коментара 95

102

@

преди 13 години

Ами Ирландия-повече ирландци има в Щатите /около 10 млн./отколкото в самата Ирландия и не е изчезнала.Няма и да изчезне. Просто преживяваме това, което другите са преживявали преди.Целта на подобни материали е сигурно пълно обезверяване и отчаяние на младите преди всичко вероятно с цел да се махнат.А кой има сметка? Ами *** например щото техните избиратели си стоят тука!! Така че подобни драскачи би следвало да бъдат поставени там където им е мястото - т.е. на ***!

101

Ди

преди 13 години

ЩЕ ВИ ГО КАЖА КРАТКО ТОЧНО И ЯСНО. СТАТИЯТА НЕ Е ЗА ***/РОМИТЕ/***, ТАКА ЧЕ НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ ЗА ТЯХ. ДАЖЕ НИТО ВЕДНЪЖ НЕ Е ИЗПОЛЗВАНА ТАКАВА ДУМА. СТАТИЯТА Е ЗА ВАС, БЪЛГАРИ КОИТО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВАС. ДОКАТО СЕ ПЛЮНЧИТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ И ДА НАТИСКАТЕ ПАЛЦИ В ТОЗИ САЙТ ДЕЦАТА ВИ БЯГАТ ОТ УЧИЛИЩЕ И СА ВСЕ ПО-ГОЛЕМИ ***. КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ Е ПРИЯТНО СТАТИЯТА Е А ВАС И САМО ЗА ВАС МИЛИ БЪЛГАРИ.

100

Това е истината

преди 13 години

В България винаги са съществували два вида хора като:Левски, Ботев, майор Дрангов, Борис Трети, Стамболов и такива като:Поп Кръстю, Никола Вапцаров, Георги Димитров, Симеон Саксобурготски и т.н., които са известни национални предатели и нихилисти! Изборът е наш какви да бъдем! Към кои с делата си да се причислим...Това е