105

някой

преди 13 години

какъвто народа....такива и управниците!!! Ама ние, Българите, сме по-склонни да търсим вината навсякъде другаде, но не и в нас самите.

104

do 79

преди 13 години

az ne sym siguren w towa koeto kazwa6, 4e na naroda mu e bilo pisnalo. Kak po-to4no go pokazwa towa naroda. Nito edin ne se e mrydnal da sta4kuwa sre6tu wlastta za maloumnite re6eniq koito se wzimat wseki den. Nari4ajte gyrcite ***, no te znaqt kak da postigat ob6testwen natisk, za6toto za OB6TESTWO. A w Bylgariq ima samo robi

103

бай Петко

преди 13 години

И този май е спестявал от банички.......1

102

Анонимен

преди 13 години

тя цялата държава е пълна с *** , които не могат да се подпишат- вие сте седнали да гледате кой пише с о/ у а/ъ

101

Dan

преди 13 години

"Сгреших, че сметнах стажа на родителите и съпругата си. Не съм обигран политик и нямах време да се подготвя за пресконференцията"....това ми звучи като "сори ,че не можах да измисля друга лъжа ,че тази явно не става , ама съм от скоро при лъжците и още не мога точно като тях" , това е нагло, сега да си събере нещата от бюрцето и право в къщи, да изчака разследването! Аман от нагледци! Мислех, че червените са си запазили титулярното място, но този не им отстъпва по нищо!

100

Веселина

преди 13 години

Много ми е интересно, защо все министри, председатели на съвети и комисии и почтени държавни чиновници имат най-здравите семейства, с най-работливите съпруги, най-себеотрицателните роднини и най-верните и щедри приятели. Нищо не пожалват тия хора, само и само на съответния човечец да е пълна банковата сметка, а той не смее да ги пипне тия парици, яде черен хляб и лук и ходи пеша, за да не харчи за трамвай... Ние, драгите зрители и слушатели сме много *** според тия хора, щом ни плакнат така...

99

Анонимен

преди 13 години

А ние сбъркахме ,че гласувахме за ГЕРБ.

98

PENE

преди 13 години

Тъпият МИЛИЦИОНЕР , се оплете като пате в калчища ! И само лъжи , лъжи ... !Много ми хареса : Понеже съм НЕОПИТЕН ПОЛИТИК .. - затова ли не можеш да лъжеш бре МУХЛѝО ! ? С две думи : ТИЯ ДАЖЕ НЕ СА КАТО ОНИЯ ПРЕДИШНИТЕ - ТЕ ПОНЕ МОЖЕХА ДА ЛЪЖАТ ЩО ГОДЕ КАКТО ТРЯБВА ! А тия хем крадът хем не могат да го замажат после ! Но какво да очакваш от един *** милиционер !?ОСТАВКА ! ! ! ! ! !

97

информиран

преди 13 години

Владимир Каролев очевидно се притеснява, задето Яни Янев има какво да извади и за него. В сферата на енергетиката, например - едни посреднически работи и търговия с политическо влияне. Бих го посъветвал да мълчи, защото е - по уязвим, отколкото Цветанов, например. И да спре да ръси мозък в сфери, в които не е достатъчно компетентен.

96

М.

преди 13 години

не знам кой е неграмотен...но е факт, че като гледам коментарите никой от вас е блести с интелект (ако изобщо има различни хора). Изглежда ми, че 2ма 3ма си пишат за да се забавляват

95

Черноризец Храбър

преди 13 години

Ей грамотен , буклука се пише с "о" *** ... !

94

груйчо

преди 13 години

Мери!! Ти си тук!!!!:))))))))))))))))

93

Иргун

преди 13 години

Този юнак на демокрацията има нужда от 120 години ефективна присъда в пандиза без право на замяна ...

92

sofeto

преди 13 години

Е на това му се вика приятелство да остане на ЧОВЕКА и за поколения !!!

91

cavdo

преди 13 години

абе оставете го на мира този човек и Цветанката. Вие не знаете ли, че от 7 000 000 българи 7 200 000 живеят и са си накупили каквото им трябва с пари всети назаем от приятели.

90

26

преди 13 години

а ти отивай да събираш буклука- неграмотните само за това стават

89

Анонимен

преди 13 години

PEDOPHIL E TOI

88

kefish ma,

преди 13 години

sh'ti zvunna.

87

анонимен

преди 13 години

стига с този правопис.отивай да ставаш учител.

86

t-rex

преди 13 години

Той, че не е цвете за мирисане е ясно, ама и Янето вече прекалява.