36

Анонимен

преди 13 години

"Командира демонстрира съчувствие към вицето"На свой ред вицето демонстрира съчувстие към командира.Хахахахаха

35

анонимен

преди 13 години

хората продължават да бъдат лъгани мафията си е на власт ,който може да се спаси да бяга от тук ,все пак живеем един живот за какво да го пропиляваме ,тези ни взеха 20 години от живота и се гласят да ни лъжат до край,няма кой да ни поведе да ги махнем от там .

34

Аз

преди 13 години

Ако вляза в политиката и съм чист, при такива обвинения сам ще поискам комисия, за да разследва доходите и имуществото ми. Цветанов обаче разчита на протекцията на мнозинството в парламента, когато опозицията иска разследване от комисия?! Я си помислете, ако при първите обвинения беше излязъл и казал: "Моля да бъде съставена парламентарна комисия, която да направи проверка на делата ми!", дали щеше да бъде дискредитиран? Но той не избра този начин. Защо ли?

33

Анонимен

преди 13 години

Имам познат с почти същото имотно състояние като ЦЦ!Но ако някой го нападне по същия начин, точно за 5 мин човекът ще докаже доходите и имотите си! Аз също съм си купил апартамент в София на цени, които не съответстват на доходите ми. Точно за 2 мин мога да докажа от къде съм изкарал пари за да си го купя!

32

Анонимен

преди 13 години

ама дали това решение е само за днес, утре може друго велико нещо да се измисли.знам ли аз вече съм наясно че всяко решение е предпоследно.

31

Анонимен

преди 13 години

Чета статията дума по дума и усещам как ствам бавно бавно заблудения гласоподавател дал гласа си за цирка- БГ парламент.

30

Анонимен

преди 13 години

бравооо цецо !

29

Катани

преди 13 години

Целия този сценарий ми напомня на филма Октопод. Явно доста се е притеснила родната ни мафия. Единственият човек, който се осмели да ги нападне и сега..с удари под кръста се започва. Защо никой не проследи парите и имотите на Доган, Петков, Овчаров и сие? Повръща ми се от тази партия, наглост нечовешка! Яне, марионетко, ходи се скрий някъде?

28

but

преди 13 години

Ако беше чист Цв.Цв. не би било проблем създаването на тази комисия...НО, видно - не е...Откакто се заговори за имотно му състояние, той гледа от ефира като на.кан.

27

11

преди 13 години

Уааауууу, каква изненада! Едно ми е чудно - докога ще позволяваме да ни разсейват с подобни водевили??? Да сме ***, не сме, а вече 20 години зяпаме измислените медийни акции за "справедливост". Междувременно Цвичко и сие дърпат черджето изпод краката ни. Трябва ли напълно да ни отнемат домове, препитание, достойнство, за да се усетим? Питам, защото натам отиват нещата

26

Анонимен

преди 13 години

Заради негласуващи *** като теб сме на тоя хал!!!

25

Анонимен

преди 13 години

Е, не бе! Парламентът ще разследва сигналите на всеки психопат!За целта си има следствени органи, прокуратура и съд!

24

Анонимен

преди 13 години

Браво! Ай сега е ред на *** да им разследвате имотите и парите...

23

разумен

преди 13 години

КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЕСТЕСТВЕННО ДА ЗАЩИТЯТ СВОЯ КОЛЕГА ПО КРАЖБИ ПРОФЕСИОНАЛНА СОЛИДАРНОСТ,ЕТО ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАМ ОТ 1997Г. ЗАРАДИ *** КОСТОВ ЛЪЖЕЦ ОТ КЛАСА,МАДРИТСКИЯ ТАРИКАТ ЛЪЖЕЦ ОТ КЛАСА,ТРОЙНАТА ЛЪМЯ ЛЪЖЦИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ,И СЕГАШНИТЕ АНТИКОМУНИСТИ-МУТРИ ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ,ТРЯБВА БАГЕР И БОКЛУЖИЙСКИ КАМИОН ДА СЪБЕРЕ *** 20Г. ТРУПАН В ПАРЛАМЕНТА......

22

Анонимен

преди 13 години

АААа никога не сме си мисли че ше го разследват

21

Анонимен

преди 13 години

"9 години съм *** със същия този скалп, без никакви факти""Отвън ще кажат тези се събраха и искат да му видят сметката, искат да го спрат. Ще си го кажат не само тук, а и в чужбина. В България корупцията на политическо ниво е стигнала толкова далече, че единственият, който влезе в битка срещу корупцията и организираната престъпност, му скроиха интригата"Аз на тия ваши закани съм се наслушал. 20 години едно и също нещо скърцане със зъби, заплахи, лъжиБРАВО КОСТОВ!!! ВЕЛИК СИ!!! САМО ИСТИНИ СИ КАЗАЛ, ЗА КОЕТО ЕВАЛА.

20

коко

преди 13 години

Що се ядеш с човека? Откъдето и да го погледнеш е света вода ненапита.

19

Анонимен

преди 13 години

362 000,чисто след плащането на данъците 64000лв ,не си измисляйте ,така че има окритие на парите му

18

Анонимен

преди 13 години

Свети Бойко нали се закани да срине луксозните имоти,срина само бараките по Ропотамо..... Ние си мълчим, те ще ни правят на ***,щом им го позволяваме......

17

стига с тоя театър

преди 13 години

Костов е против създаването на такава комисия, щото ще разследват и него... кой не знае, че половината на кк Златни Пясаци е собственност на Иван Костов?от къде е спечелил толкова много пари за да си построи почти цял курортен комплекс, след като не е работил никаде с изключение на правителството, където е бил от 1994 година насам и все още е там...а познайте да видим, да ли не е крал....