84

Наглост

преди 13 години

Дори си плащал сметките към топлофикация!Да видиш и ти!!!!Това си е цяло геройство на бедняк с 16 имота!!!!

83

старо куче

преди 13 години

ДО млад ....къде се вреш и ти бре младежо морален с промито мозъче...ако го имаш? Ти в кой свят живееш...и да не цицаш и ти от цукалото на Боко и Цуцо та такъв се репчиш? за година и половина твоите окрадоха повече от всички други за 19 години. Ябеж да лижаш ***!

82

шизофреник

преди 13 години

Ето това е пртавителство,всеки си говори квот си иска,и всеки опровергава всеки,,теро реро,и тоя обясни че имотите са му от 120г трудов стаж,от дядомо,бащаму и т,н.бравоСофийският университет освен уважение, не само на днешния ден, а всеки ден през годината, не заслужава друго, добави министърът.Само преди дни финансовият министър Симеон Дянков посъветва студентите да не ходят в СУ.

81

стг

преди 13 години

всеки може да има колкото си иска имоти, факт е , в това няма нищо лошо, всяка държава е длъжна да контролира държавните си служители схемата не е сложна, получени доходи за определено време толкова и толкова, платени данъци толкова и толкова, нормални разходи за това време толкова , това спокойно може да се определи, и след това похарчени пари за имоти толкова, ако сметката излиза извинявай пич ползвай си имотите ако не излиза , почваме да си говорим с друг тон и зад решетки

80

MEN♂

преди 13 години

/ Оттогава съм в частния бизнес, което означава, че за периода, за който съм обвиняван, че съм се възползвал и злоупотребявал с власт, съм бил в частния бизнес, коментира Иванов. /. Всички подобни "бизнесмени" кото дават по 400 - 500 лева заплата са найголемите търтеи. Успешен бизнес без чадър в БГ е почти невъзможен. Това *** доста е крало от хляба на работниците си.

79

Анонимен

преди 13 години

1.ДАЛАВЕРА ЗА ЗАВОДА МИНЕРАЛНА ВОДА БАНКЯ И ПРЕПРОДАЖБА МУ.2.ТЕЗИ 15 МАНДАТА КАК СА ПРИДОБИТИ? 3.ТЕЗИ 2 МЕСТА В БАНКЯ КУПЕНИ ОТ ОБЛАСТНА УПРАВА.4.ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА ИМОТИТЕ ИКАКВИ ДАНЪЦИ Е ПЛАТИЛ.

78

...

преди 13 години

?

77

Анонимен

преди 13 години

Е ТО БИВА ЗЛОБА АМА ПРИ ТЕБЕ Е В ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО И ПАЗИ СЕ МОЛЯ ТЕ ДА НЕ БИ ОТ НЕЯ ДА ПУКНЕШ НАЙ-НАПРЕД ОТ ВСИЧКИ КОИТО ПРОКЛИНАШ.

76

Дончо

преди 13 години

Трябва един Народен съд като неможеш да обясниш откаде са ти фирмите имотите парите взимат се в полза на държавата и те пращат в мините да вадиш *** няма ала бала адвокатчета та оправдания като сега да видим тогава пак си плачете за народен съд и то по жесток от този след 9/9/44..

75

Ай сиктир*

преди 13 години

*65 год

74

xxx

преди 13 години

Помня, че в навечерието на местните избори, когато за пръв път чухме за тоя Андрей Иванов, имаше много любопитен репортаж някъде по ВАЦовите вестници как журналистът отишъл за интервю в офиса на А.Иванов, който офис всъщност бил един фургон на оградено с високи тараби празно място някъде в "Люлин". Мястото отвътре на тарабите се охранявало от хора с автомати, а вътре във "фургона" го пребъркали други тежко въоръжени пазванти, преди да го пуснат при интервюирания. Може да се намери тоя репортаж.

73

Пътник

преди 13 години

Крадлив но и нагъл

72

Ай сиктир

преди 13 години

Сега гледам новиниМи то Всичко живо стачкува Ве,кво стана....след 16 месеца на власт-ГЕРБ фалира страната,ами нали не крадяхте Ве,ама ..ай сиктир,иначе ББ разправяше как не било нормално да дигаме год за пенсия до 75,ама нещо пак зави,та те всеки ден правят обратно на тва дето са говорили,а телетата гладни,без парно викат БРАВО..малко Ви е...

71

млад

преди 13 години

Какъв МОРАЛ те гони тебе бе, бедно църковно мишле ? За морал говори , чул недочул, на морал, го избива.

70

1

преди 13 години

abe glupav gerbere ,pritejavaneto na imoti ne e prestiplenie,ama ti imas nad 60 imota ,kakto kaza vasiya premier za imotite na konsultant-fizkulturnika da ne sa na bastati,naglosta vi nyama granici.

69

Анонимен

преди 13 години

Успокой топката, че току виж ти се споминеш от естествена смърт - то високото кръвно не прощава! Дишай дълбоко и борй бавно от едно до сто!А, ти нали можеш да броиш до сто? Гей, не гей - все трябва да имаш основно образование! Или пък не?

68

така е

преди 13 години

не забравяйЦецо 9 имотаИванов-15 имотаЦветалина-1 милиарди т.н.НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО

67

Ето това е Герб

преди 13 години

Това ли е новия морал на ГЕРБ/ГРОБ/ с който успяха да подлъжат клетите ,бедни,подтиснати от живота наивници да гласуват за тях ?. Това ли е аааааа ?. Доверения човек на Цецо крадецо милионер и то с имоти за десетки милиони,а нещастните отрудени хорица гласували за ГРОБ им се вдига пенсионната възраст от догодина която едва ли ще дочакат....По лицемерно правителство досега България е нямала в най новата ни история.....Искахте Герб на ви сега Герб наааааааааа..

66

Така е вервайте ми

преди 13 години

Доган: Не е престъпно да имам палати за милиони и летяща чиния. Масларова: Не е престъпно да имам хотели и тлъсти банкови сметки в Швейцария. А.Петров: Не е престъпно да имам застрахователно дружество имоти за милиони. Съдът: Престъпно е да утрепеш 8 патки и ще караш две години условно.

65

1991

преди 13 години

Анти Гоце-и кой да я направи тази лустрация?Костов -комсомолеца ли?Бойко-бодигарда на Тошо,Коййй всички сегашни действащи политици са били вярни членове на БКП,и ДС,само че някои се усетиха и си унищожиха досиетата,мислиш че е имало Милиционер който не е бил от ДС,аз не,изводите си ги прави сам...теро рерооо,докато не изберем премиер роден поне през 1991 година,все комунисти ще са на власт...тва е.ТОЧКА