21

Грую

преди 13 години

Релна реформа к*р....просто си нямаш идея какво означават тези цифри.

20

Анонимен

преди 13 години

Защо жените се пенсионират по-рано, след като средната продължителност на живота в Бг е 69г. за мъжете и 75г. за жените? Значи, теоретично мъжете получават пенсия по 4 години, а жените по 12 години. Аз виждам дискриминация. Нека се пенсионираме на 65г. за мъжете и 71г. за жените. Или 57г. за мъже и 63г. за жени. Защо някой да е по-дълго пенсионер? Полова дискриминация?

19

Анонимен

преди 13 години

Има един лаф ; аз умра ли и света умира ,къде е тая 20034 я изкараме до там я не, до тогава гарантира с какво гарантира -- не знам ,а след това ?

18

Анонимен

преди 13 години

ОБИЧАМ БОЙКО! НАЙ-ПОСЛЕ БЪЛГАРИН НИ УПРАВЛЯВА!

17

Анонимен

преди 13 години

Ще ги спечели разбира се!Защото няма реален опонент.Всички са стари физиономии и именно затова Бойко ще печели от тук нататък, пък кой какво ще да си драска и коментира.

16

анонимен

преди 13 години

ами да първа и втора категория труд ами дали в някоя фирма която има много вредни условия на труд ще те водят тези категорий ,ами няма да те прецакват с трета и докато вземеш пенсия да си гушнал букета

15

на друг глас

преди 13 години

А на бас, че до довечера, в страха си, пожарникарят отново ще извърти нещата и ще запее, но на друг глас!

14

Пич

преди 13 години

Стига сте плюли, бе *** с ***. Насрахте се да мразите и да плюете. Хората за първи път от години правят реална реформа в тази забравена от Бога държава, вие се насрахте да плюете. За кого плачете, за Станишев ли ? *** безхаберни такива ...

13

Анонимен

преди 13 години

За бога хора правете деца не ми се работи до 65 години ;(

12

Анонимен

преди 13 години

Тотьооо,я ми кажи през 2045-та каква ще е възрастта на пенсиониране.Тогава се очаква да се пенсионирам,ама да не стане дотогава 70 години възрастта? И кой ще живее над 70 с тези ГМО-та бе?

11

Салахадин

преди 13 години

Като турите чертата март месец и видите че са спаднали приходите от осигуровки на 80% ще ви питам какви ще ги изчислявате тогава!!И аз спирам.Добре че ще преподписвам новия договор че да зимам повече парички!Има ли още ***, дето да си мисли, че ще успее да се пенсионира в тази клоака.Хранете ***, полицаи, кадроваци и безумно раздут щат и бюрокрация навсякъде, ама няма кой да ви храни!!

10

Анонимен

преди 13 години

Може да го поздравите и със спечелени президентски избори и втори мандат:)

9

Анонимен

преди 13 години

Та кой знае какви катаклизми ще има до 2034 ,изобщо някой знаел ли е ,че ще има криза 2009 г , отделно никой от политическите му опоненти не е казал ,че харесва реформата му , това означава ,че щом дойде някой друг почваме отначало , изобщо как са отчетени бъдещите демографски проблеми ,незнам незнам някой предложи нещо някой го прие ,ама какво е що е нещо било за пенсии пълна мъгла...

8

Деница

преди 13 години

Защо не дадоха и прогноза за 2201 година. Как не сме знаели знаели до сега ,че имаме толкова далновидно правителство с пророчески умения.

7

Честито!

преди 13 години

По случай временно сключения мир, поздравяваме пожарникаря с How Sweet to Be an *** от Neil Innes! Честито!

6

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО НЯМА РАВЕН! НЯЯЯЯЯМА РАААААВЕН ПРОСТО!

5

Бай Колю

преди 13 години

Ако се направи всичко, което сме се разбрали, 2015-2016 г. излизаме на нула дефицит и до 2035 г. гарантираме стабилност на пенсионната система, коментира Борисов....и междувременно си мисли: "До 2035-та...я камилата, я камиларя!!! Да ги изработя аз, да добутам до президенстсвото, пък после обещанията и споразуменията - вълците ги яли! Колкото изпълних предизборните и антикризисните, толкова и тези ще изпълня, ама нали ще се кача на Гоце на стола, тва е важното!!!"

4

ЙОДА

преди 13 години

Не РАЗБРАХ дали ще има таван на Пенсията ми през 2899година.

3

шАш

преди 13 години

"Реформираме системата с визия до 2035 г.", отбеляза и социалният министър Тотю Младенов."ХАХАХАХАХАХАААААА! Смешнициииии, кой ще ви чака промените бе? Това са повече от 20 години! Хахаххахаха! Докато доживея до скапаните ви реформи света ще свърши!

2

Анонимен

преди 13 години

Време беше! Сега да видим колко време ще мине до следващия пък когато ще си променят мнението.