89

IND

преди 13 години

Цецо развали рахатлъка на мутрите и започнаха да го атакуват разни съмнителни тракторчета ползвайте политически *** като Яне. Това е истината!

88

бял делфин

преди 13 години

Другарите пляскат на яне, пляскат на Дуган, пляскат и на Сатаната само и само да си върнат властта! Другарите не наричат Яне, Сокола и Трактора престъпници/мутри/комунисти, защото са им удобни! За тях само Бойко и Цецо са лоши... Забележете, че партията наследница на БКП със синовете, внуците и протежетата на тоталитарните функционери обвинява всички останали в комунизъм?! Е тва ако не е дебелоочие и наглост, не знам...

87

Анонимен

преди 13 години

Днес.бг,какво сте го изтипосали този на централното място с главни букви.Това ли ви е най-важната новина?Я дайте новината за хванатия с подкуп съдия.Та това се случва за пръв път в България.

86

ради

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Много акъл трябва да се разбере Цветанов колко е прос.Ако не са подкупмите медии как ще се разбере че Борисов и Цветанов са главно командващи в тази държава по добрия начин на живот ли които има, или със смазаната престъпност която Цветанов бори сам и дава акъл на съда.

85

Анонимен

преди 13 години

Яне,ти вчера на вота за Турция що гласува въздържал се ? а? ххахаедно говориш,друго правишмръсно агентче си ти,вербуван крадечко,балансьор на парички

84

11

преди 13 години

С този невменяем поглед Яни е за лечение

83

Справедливия

преди 13 години

Г-н Янев спиш, вчера г-н Цветанов си е купил нови обувки и чорапи, а ти си мълчиш и не задаваш въпроса "Откъде министъра има толкова пари, че да си купи чорапи и обувки едновременно?", г-н Янев не си последователен и аз свалям доверието си към твоята партийка от ченгета-***.

82

Dan

преди 13 години

Всичко е О.К. да проверяват Цецо за имотите, но точно Яне ли....който не можа да каже от къде се финансира неговата кампания, а това май по-закон трябва да е прозрачно....толкова ли няма един "чист" в тази измислена опозиция да излезе и той да задава въпросите? Яне още не е отговорил от къде взе пари за билбордовете от София до морето... а сега тръгнал да скача...И преди съм питал кое е по-добре спонсорите на политиците да имат политически "чадър" както този на президента или НЕ както на ГЕРБ?

81

Къртицата

преди 13 години

Браво пич. То това е най странното при всички ГЕРБ-аджии не могат да четат и пишат ама иначе големи "специалисти" и как ще го хванат тоя |Цветанов след като за тях работят всички полицаи и прокорори и даначни. Още малко и съда ще заработи за тях, а ако не заработи ще си съсдадат специален такъв та да може да колят и бесят на воля. Лошото е че си оставаме тук с коментарите вместо да сме на улицата и да се борим

80

Патриот

преди 13 години

Цецо Пудела не е *** физкултурник,а МНОГО *** куманоид-физкултурник!!!

79

---

преди 13 години

Индивид с уникална мотивация. Има нещо ексхибиционистично в желанието му да се показва и да предизвиква. Ако го набиеш, не знам ... може и това да търси ...

78

Патриот

преди 13 години

Тургайте минусчета синьо-червени куманоиди,това няма да ви спаси!!!Ще ви метем скоро,антибългарски ***,целуващи се с Ердоган!!

77

сдг

преди 13 години

Яне ако случайно четеш това.Моляти се бе спри се, стана смешен губиш все повече електорат с тези глупости.Настройваш хората срещу себе си не срещу Цветанов.Нали вече знаеш следващите избори при НДСВ,от там ще вадиш компромати и парламента ще ти е мираж.

76

Анонимен

преди 13 години

Хайдее,платените драскачи на Янето и трактора се активизираха.

75

Българин

преди 13 години

Всъшност Яне Янев има една неприкрита омраза към комуноидите,независимо от поредната им мимикрична външност!!!Кой хвърляше листовки над главите на комунистите на Бузлуджя-Яне!!Кой хвърли димка на сбирката на Сините Болшевики в Пловдив -Яне!!Кой искара золумите на Станишевци,Мургини и др.-Яне!!Кой набива Тиквите на Циркаджиите от ГЕРБ-Яне!!Да дава Господ на България повече такива стойностни и борбени хора и ще пребъден!!!

74

РЗС

преди 13 години

Благодарим ти, ти си единственият ни гласоподавател. Тракторът успехи да ти дава!

73

анонимен авер

преди 13 години

Цялата хвалба на ГЕРБ се свежда до одобрението от страна на ЕС и САЩ и то по - специално от различни служби в ЕС и САЩ. Много е важно обаче да припомним, че българското правителство се избира, не от европейските и Щатските служби и следва да служи не на тях, и да получава одобрението си не от тях. Много важно е какво мислят гражданите, които все пак, с гласа си оторизират някого да управлява, по принцип в техен интерес. Всички власт имащи, изглежда забравят, че са призвани да служат и на кого ..

72

Анонимен

преди 13 години

Цецо вече не бедняк , той събра толкова пари от рекет на бандити. Нито един не е осъден. А само рекетиран със няколко месеца престой в следствено.

71

Уйчо Марко...

преди 13 години

Аз съм *** Тето Маро...ама да знаеш, ча съм "по тебе" в това отношение...Та само да попитам за обща култура ти от коя "НЕ крадлива" ясла зоби до сега, м, от тая на ония престъпници от Тройката ли?! Кажи де плиткоумна душице...една от бързабравящото стадо...

70

Комунист

преди 13 години

Да пита и га стана милиардер банев-през Синьото Безвремие на Гаргамел!!!Смешници седерастки...