70

Тунджа

преди 13 години

Аиде всичи от снимката при Луканов и заспивайте, че ни писна" от вас.

69

mti

преди 13 години

Провери пак. Нещо си се объркал. А това че ти се кара Алфа е друг въпрос

68

до 64 не комунист

преди 13 години

*** не говори за проливане на комунистическа кръв, че те всичките преди и сега са с тъкава бе ***

67

Анонимен

преди 13 години

Бойко е комунист!Той е и царист!Той е и диктатор!

66

ТЪРГОВЕЦ

преди 13 години

а осигуровката е 32% за Е.Т.къде ги видяха тези 16%

65

Анонимен

преди 13 години

И да внасяш пак ще се гръмнеш!Те искат да внасяш за да не скочат *** щото те нямат какво да губят.Но ако скочим ние които внасяме или губещите ако по ти харесва ще са много изненадани и ще дадат назад.

64

Анонимен

преди 13 години

Проблемите са два. Не става въпрос само за вноската, целия бюджет за следващата година е безумен. Вторият по-сериозен проблем е, че това правителство не създава стабилност в държавата. Това влияе на бизнес, инвестиции, държавни структури, а и всички хора са много изнервени и уморени.

63

Анонимен

преди 13 години

Ванга е казала : България ще се оправи,но преди това кръв ще се пролее - комунистическа кръв.

62

Анонимен

преди 13 години

Време е!Нека дойде тира с приготвените тояги и протеста на синдикатите да им покаже колко са ни дотегнали.Скачайте защото сега ако не скочим няма кога.после ще е късно.Успех!И по-малко бити от полицията!Демокрацията не е даденост !Трябва да се защитава всеки ден!

61

dp

преди 13 години

Не са 3 процента, а 3 процент *пункта*.Което - от 16 на 19 - прави 18.75 процента увеличение.*** манталитет неизкореним, ако не се опитат да поизлъжат ще сечувстват минати, ей.Умряла "държава".

60

въпрос

преди 13 години

Ако подам една декларация, че когато дойде момента да ме пенсионират ще се гръмна доброволно и няма да съм жив да получавам пенсия, ще ми опростят ли вноската за пенсионно осигуряване? Или ще ми взимат данък "пистолет" за да ми го осигурят безплатно?

59

Анонимен

преди 13 години

до 53 АИДЕ СЕГА КАЖИ КОЛКО ИМ СА ЗАПЛАТИТЕ

58

Какво виждам ?

преди 13 години

Фалирала държава. Смачкана икономика. Тези които са временно министри са в шок още от миналата година.Не знаят откъде да започнат. Това което кажат се променя след два дни. Вълната им пречи. А на нас какво ни пречи за да изринем тези *** ?

57

Българин

преди 13 години

Много пъти съм казвал, че нещата в тая държава никога няма да се оправим, докато ние, хората дето я издържаме с данъците си не скочим и не обесим като мръсно псе поне един политик !!! И предлагам първият да е тоя, дето главата му прилича на картоф !!!Как можахте бе, *** парчета да качите тая мутра на власт? Де ви беше акъла?

56

Анонимен

преди 13 години

когато сме били под турско робство -тоест роби ...данъка се казвал десятък - тоест 10% ами сега е два пъти по зле не ми се мисли за хората с кредити , че банките се канят да вдигат лихвите ....явно вече сме се изпедерастили защото като гледам -влиза ни ...а си мълчим

55

АЗ

преди 13 години

Умуваха,умуваха и какво,пак на работещите на гърба.Какви синдикати,кога някой ще каже колко от работещите членуват в тези синдикати които са в тая прословута тристранка и решават за всички трудещи се.Целта е ясна,след 15-20г.пенсионерите да са изчезнал вид.Нали нямаше да се увеличава данъчната тежест,щяхме да сме"рай"за инвеститорите....ама друг път.Г-н Борисов вземете да събирате осигуровките и от"държавните служители".За сега лекарите са доволни,другата седмица какво ще обещаете на полицаите..

54

3%

преди 13 години

*** да горите в ада

53

Българин

преди 13 години

И друго - нали лъжат, че тия пенсионни осигуровки били за нас - ние да получаваме пенсия някой ден... е, как ще ме съдят тогава - кой ще е ищец, щом, според техните обещания аз ще съм потърпевш и ако не плащам тия глупости, няма да получа пенсия... сам себе си ли трябва да дам под съд?Ако НОИ ме съди - от каква позиция те са ищец, няма ли така да признаят, че ни крадат пенсионните вноски? Може ли Булбанк (примерно) да ме съди, ако нямам влог в нея?

52

Бат` Бойко

преди 13 години

Шведската данъчна система включва различни преки и непреки данъци и такси. Най-важните преки данъци са националния (20%-25%) и общинския (31%) ДОД и националния данък за столицата. Най-важните непреки данъци са ДДС и акцизите върху някои продукти като алкохола и цигарите. Почти всички стоки и услуги се облагат с ДДС и той обикновено е 25% от цената. Някои активи като имоти, банкови депозити, акции и облигации, са обект на данък върху нетната печалба. ДОД се плаща и върху обезщетенията за безработица, пенсиите и други подобни източници на доход. Данък се плаща и върху жилищата, вилите и земята. Всички граждани трябва ежегодно да подават данъчна декларация.

51

луда за връзване

преди 13 години

Живея близо до Парламента, само кажете кога да обличам якето и да се нареждам най-отпред. *** кучетата, оръфаха хората до кокал. Шефа ми ме осигурява на пълния размер заплата и смятам утре да му заявя, че искам да мина на МРЗ и останалото да си го делим под масата. Нищо няма да видите от мен *** такива, български. Почнах вече да съжалявам, че се прибрах в тая ***!