96

Юлия

преди 13 години

70% от знаците са ненужни???? Ти къде шофираш точно? Ми, ще има ограничения в разбитите участъци - ти ако караш със 100 и в даден момент връхлетиш окоп, в който ще си е*** майката и на джанти, и на гуми, и на окачване, и по инстинкт завъртиш волана.. мммм.... да речем, към насрещното??? Или дори да не го завъртиш, нали се сещаш къде може да изхвърчиш, ако бухнеш в дупката и си със скорост пилотна? Да ти описвам ли възможните сценарии оттук нататък?

95

nue

преди 13 години

не ми се е налагало да плащам глоби все още, и дано не ми се наложи, но кат не е никой, че да определя размера на глобите, това е работа на парламента, пона така си мисля! а на фона на заплатите в БГ, глобите са ни космически високи!!! не забравяйте, че мин. заплата са колосалните 240 лева!

94

Петров

преди 13 години

Знаците за ограничаване на скоростта ще се спазват когато действително има нужда от тях - а не забравени от някакъв ремонт на пътя - например ограничение 20 км. в час .Такива никой не ги спазва и тези които са ги забравили или поставили не на място да носят същата отговорност както превишилите скоростта.Ако целта действително е намаляване на произшествията а не да се отчита статистика само колко са заловени за превишена скорост

93

ha

преди 13 години

Поредната глупост и наглост от страна на МВР. Глобите трябва да имат минимална стойност, която да е в рамките на сегашните нива плюс процент от стойността на колата и процент от доходите.

92

VW BOXER

преди 13 години

Моя бус се движи с макс. 100 км/ч на равно. На баир - 50 км/ч. Просто докато си боботи боксера си разглеждам красоти:) Куките никога не са ме засичали с превишена скорост, щото не мога да я вдигна, за сметка на това си ми е баси кефа докато шофирам:) Вече не искам да имам бърза кола, с този пътнически бус се чувствам сигурен, гледам от високо и не усещам пътя:)

91

az

преди 13 години

do komentara na 20 В Швеция глобата за непоставен колан е 50% от стойността на колата!!!! Как няма да имат съзнание:) ami da ti kaja 4e v 6veciya s edna zaplata moje da si kupi6 hubava kola taka 4e sam si napravi ravnosmetka

90

Азъ

преди 13 години

Ще дойде тука Ханс ,разбираш ли ,да върши нарушения!Егати мозъка!!!

89

Georgi

преди 13 години

Съгласен съм да се вдигнат глобите , но да се направят ипътища и да се намали гората от знаци. Магистрали няма. По главните пътища са наслагани знак до знак, на всеки черен път ,тук някой си направил капанче и хайде пак 40 или 60 км. Тръгнеш на 300 км . трябва да пътуваш 5-6 часа ако спазваш ограниченията. Хората ги минават за 2-3 часа в тези държави с високите глоби.На пътя Монтана-Враца има знак край на ограничението за 60км и на 5-6 м зад него има нов 60км. Е това на какво прилича

88

Vi

преди 13 години

Бях убедена, че хората идват в България, за да правят нарушения! Това е дестинация 1 за подобни забавления...Тези чуват ли се какво говорят????????????Всички сме наясно, че редовните 20 (в кризата 12 :D) оправят всички нарушения бързо, лесно и без разкарване или опашки! Докато е така, колкото и да вдигате глобите, все тая...

87

поипои

преди 13 години

Аман от фантазьори... на тебе май не ти е правилна формата на главата! Няма кука която да го каже това нещо!

86

Емо

преди 13 години

Да премахнат "движение с несъобразена скорост" от закона и след това да вдигат глобите и да мислят глупости! Ако ще се вдигат глоби - за превишена скорост с 50 км/ч да ги утроят, за шофиране в нетрезво състояние - също.. За тези двете провинения може дори да ги направят пари + процент от дохода. А за даване и взимане на подкуп да пращат в затвора!

85

cartel

преди 13 години

нека да ги вдигат глобите нямам нищо напротив, но какви са ни доходите ни в БГ дори не искат да вдигнат мин. работна заплата, нека първо да изравнят заплатите- доходите и тогава глобите.....

84

поипои

преди 13 години

Ами след като си толкова наблюдателен, дрънни едно телефонче на някоя телевизийка, да снимат кукитата около знака и после им гледай сеира. Ама като си мълчиш и цакаш - така ще е! И все пак пътищата не се потдържат от КАТ и "Пътна инфраструктура" не реже ламарините за да ви извади след като сте се размазали на НЕЙНИТЕ пътища. Така че, има разлика, драги!

83

Мардокян

преди 13 години

Ами униформените МАРОДЕРИ по нашите пътища . Глобите трябва да са адекватни на доходите ама неи си ЕВРОПСКИ а че ще ни глобяват мильовци облечени в смардящи шушляци няма значение . Аман то това изключително неграмотно полицеиско правителство

82

ай сиктир!

преди 13 години

Абе хралупи, кой ще Ви вдигне заплатите?! Държавата ли?! Всичко вече е пазарна икономика! Как държавата ще Ви вдигне дедовия?! С комунистическо мислене отивате в дЖаза! А за глобите - аз съм ЗА! КАТ бил виновен, че карал със 200?! За нашите пътища ограниченията са адекватни! Освен това скорост от 40 -60 км/ч е напълно достатъчна за нормално и БЕЗОПАСНО придвижване!!!! Ако искате скорост - ей ви правия широк път тип магистрала - 130!!! Омръзна ми да чета творения на немислещи хора!!!!

81

Мислещ...

преди 13 години

Такааааа, я да видим ситуацията:1.Знаци безумни под път и над път!2.Пътища под всякаква критика!3.Купени книжки!4.Превозни средства минаващи преглед само по снимка!5.Каруци,трактор, комбайни, редосеялки, турски тирове и всякаква друга ГАД по главните транспортни артерии!?6.Шофьори неможещи да определят разстоянието до носа си, да не говорим да съобразят скороста с пътните условия и насрещно движение.И смятате че това ще се оправи с глоби!?Да живее корупцията иначе от софия до Варна 12ч.

80

Giggsy

преди 13 години

КАТ: Вдигаме глобите и рушветите. Коледа идва..., криза е... :)

79

shmarka4

преди 13 години

Abe kele64eta vdigaite gi ama kvo sa spotaivate zad vseki ygal, zad vseki zavoi i krastovi6te tva go nqma nikade po sveta. Mrasna policei6tina!

78

Юлия

преди 13 години

"Уникално! Каква последователна политика на ГЕРБ в това отношение! :) Първо да им построим магистрали, после им пускаме катаджиите по новопостроените магистрали, че да заработят някой лев за бюджета. Интересен план :)))"Това в тоалетната ли тази сутрин успя да го изкараш...?

77

Анонимен

преди 13 години

Какви правила бе? Нормално ли е на магистрала да има ограничение от 50км.ч. и точно там да седят полицаите,това го няма никъде в нормалните страни. За да не съм голословен ще ти кажа, че в Германия, където всички я давате за пример, минимална допустимо ограниение на магистрала е 80 км.ч, а тук всеки си слага каквито си иска знаци за каквито си иска ограничения.