17

МОРСКИ

преди 13 години

ГОСПОДА ОТ БСП , БОРИСОВ МОЖЕ ДА Я Е НАМЕРИЛ НА ПЪТЯ , НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ,ЧЕ ВАШИТЕ БАЩИ ИЗЛЯЗОХА ОТ ГОРАТА И СТАНАХА МИНИСТРИ , А ТУРЦИТЕ ОТ ДПС ВЛЯЗОХА В ПАРЛАМЕНТА С ГУМЕНКИ . А СЕГА ДО СЕГА КОЛКО СТЕ ОКРАЛИ И ГОСПОД НЕ ЗНАЕ .

16

Т.К.

преди 13 години

Е,видяхме всички как Б.Борисов се наака от главата до петите.Стига вече е смърдял.

15

4anti4kata na baba

преди 13 години

okaza se 4e pojarnikariat ne e diktator a lice na koeto mu diktuvat na koia benzinostancia da spre za da nameri nowo strashiloiste. sled tancuvastata tarantula- ito ama neveroiatnoprosta i nahalna tarantula- Rumiana Jeleva, sega i baba Iaga si trygva makar da e mnogo po gramotna ot Tarantulata, no gorkata izobsto nemoja da se vpishe w schemata. mnogo mi e interesno kakwo noseshe tazi jenica w tazi damska 4anti4ka na to4ki i iaki dryjki. Ima ia 4anti4kata na wseka snimka-znae li niakoi?

14

до 14

преди 13 години

Кои са другите???

13

Яне Янев

преди 13 години

Българи, замислете се!Не ви ли боде под лъжичката , че турците говорят като българи , за които Левски, Ботев, Карджата, Бенковски, Панаьот Волов, Страджата, Петко войвода дадоха най свидното, дадоха това което любовта на родителите им е дала- техният живот за СВОБОДАТА на БЪЛГАРИЯ.а ние малките анонимни булгерасчета се държим днес като *** преди избори, облечени в бели ризи и черни потури , наредени в редичка по двама, по трима да очакваме дилиджансът от Банкя да донесе кебабчетата.Позор Българи! Позор на СДС, позор на БСП, позор на Дедедедедесе, позор на Атака, позор на Яне Янев!Турците ще вадят кестените, турците които ние прекръствахме, турците които ние изпращахме в Анадола, туците които ние мразим, ни изпревариха и рекоха в очите на Ваалията от Банкя че пойарникарската му партия е *** партия зглобена от айдуци, неграмотници и ***.дори Цола Драгойчева преди да умре беше по-красива от и от Румяна Желева и от вуйната на Борисов, здравата тъпанарка Борисова.за това колко тези две префесроки са акедмични или Прфански може да видиме от това което те сториха за Държавата.Умирам от срам че турците скочиха на Герб, а българските партии се оставиха на ниво лични нападки и бръщолевене.ако Жорж Ганчев беше в телевизорът, щеше да каже:Българи, Турците ни освобойдават от българско робство. Умирам от срам и безсилие да преглътна егоизмът и простащината на моят народ.Прекланям се на Паисий, на бачо Киро, на нашите воеводи и поборници. Само те ни останаха, а да е чул някой лицето Божидар Димитров да дири костите им, да ги издига на ниво светии? Не! това е най-долната и съката в мозъкът управленска администрация от времето на Цар Фердинант. срам и позор за всички ни.БОГ да ПАЗИ ДЕЦАТА НИ!

12

Анонимен

преди 13 години

Аре,ако дойдат другите на власт,ще видите,какво е диктатура,като почнат да не издирват и по ip===

11

56

преди 13 години

Не съм от отбора на Борисов,но да слушям назидателните слова на Гайдарски ми идва в повече.Тази жена,някой остави ли и два дни да работи спокойно.Така е омърляно нашето здравеопазване от преди,че трябва да се реже здраво.Всеки знае ,че от години въпраки здр.осиг. се плаща навсякъде.Скоро прочетох-шеф на болница в Родопите,год,заплата 92хил.лв.Е ,какво правим сега.

10

Анонимен

преди 13 години

Добре че Иван Костов посъветва Борисов за оставката на тази безхаберница. Голям резил за ГЕРБ!!!

9

Т

преди 13 години

6,Диктатор, който да сложи цензура в медиите. Да спрат като днеза да пишат глупости и комунистическо изгодни статии. Някой, които да прави реформи, без да пита КТ Подкрепа и другите подобни мърди какво евентуално би им било изгодно. Криза е! На мен удобно ли ми е?

8

не е диктатор

преди 13 години

Бойко не е диктатор, той е тиран!

7

не е Борисова

преди 13 години

Проблемът не е Борисова, а Борисов!

6

Анонимен

преди 13 години

тоооо...добре,ама сега кой ще ни се усмихва?

5

Анонимен

преди 13 години

На тоя скапан народ му е нужен диктатор,БОЙКО не е такъв.

4

Анонимен

преди 13 години

2,Стига писа глупости пък ти бе. Тва под всяка статия го плескаШ!

3

вървете си

преди 13 години

Той си е заспал ат как все некадърници докара.

2

Анонимен

преди 13 години

Пламене, ти нали си буден и вместо да работиш пишеш глупости по форумите. Айде ходи ти да нанкаш!

1

Пламен

преди 13 години

Тиквето май е заспал ???