226

2200

преди 13 години

Бе защо ли си спомням, че май на Цецито им сакчаха на охраната в Търново:) Та кого щяха да бият:)Да, народа не е ***:) затова не се намалява полицията, иначе ББ и ЦЦ бая щяха да ги уважат:)

225

Алекс

преди 13 години

Аз не гася телевизора и не псувам, като видя Станишефф по телевизията. Сменям канала, докато благославям цялата му фамилия и другарите му.

224

Анонимен

преди 13 години

Аз се чудех, защо на пенсионерите им пресъхват устата.Сега разбрах, защото плюят по ГЕРБ!Който няма плюнки, да иде в централата на БСП ще раздават безплатни лимони за плюнкообразуване!

223

Писар

преди 13 години

Ако някой може да ти прочете и осмисли поста ще получи Нобелова награда за разчитане на най-неграмотното изказване:)*** то толкова:) Душевно объркан пуска ментално объркани постове:)Хайде на 4-ти км. Само че здравната система е в криза:) Кой ли ще те лекува:) А, и Лъчо Мозъка става:) Ама с неговия мозък тамън ще сте на едно ниво - безмозъчни:)

222

ОПТИМИСТ от БСП

преди 13 години

ОСНОВНАТА СТРАТЕГИЯ НА БСП ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА ------> "Посъветва червените кметове да обикалят и да плюят по ГЕРБ"АФЕРИМ ,АШКОСУМ, ЕВАЛЛА !!! ДОБРЕ СИ ГУШНАЛ БУКЕТА !!!

221

анонименс

преди 13 години

ти гледай докато обикаляш да плюеш тоя и оня и да не те бият че на там вървят нещата-народа не е *** че да се налага да му отваряш очите точно ти....гей

220

до коняка

преди 13 години

*** попрекалил си с коняка рано рано но....разбираемо е така сте свикнали гнусните комунисти цял живот на гърба на другия ...*** природно недоносено педеразче като гледам коментарите ти май си правил доста *** на такива като този гей серей ,подсказах ти да се гръмнеш че да не се мъчеш повече в невидение

219

жандармин

преди 13 години

Каквато чалмата, такава и главата:)

218

власт

преди 13 години

Ща бе само ти ли си с право на избор:) ББ нещо те е излъгал:) Когато гласуват,че паво на глас имат умствено увредените само и техните родоначалници от ГЕРБ няма да го избирате,но до тогава.....:) Нищо не се знае:)

217

partizanina

преди 13 години

глей ква хубава булка става от сергейко

216

БАУ

преди 13 години

Родило се не шава, яде пък не става.Що е то?!-Българската демокрация.Уста няма, а яде; ръце няма, а краде. Що е то?- Народното ни събрание.Мас има, *** не е; ум има, човек не е; аз го имам за магаре, ти го имаш за светия. Що е то?- Мутробизнесмен(Чорбаджия).Ти го чакаш да се роди, а аз думам: умряло е. Що е то? Бъдещето за БС(К)П.Събраха се, наготвиха, кога да ядат - побягнаха. Що е то?- Полицията ни.От глупците ум купува, на умните го продава. Що е то?-БАН

215

европеец

преди 13 години

Че как да те взема бе миризливецо, дето си чесститиш банята:)

214

коняк

преди 13 години

Че що да се гръмвам:) на мен живота ми харлсва и е ценност:) Ако твоето усещане е да се гръмнеш съжалявам:)Знам, че си недооценен генитален гении,но....:) Това е живота:)

213

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Не си издавайте професиите.Погребален агент звучи гордо,но е и диагноза:)

212

:)

преди 13 години

Ти първо си оправи миризмата, че поровете много миришете:)Пък и с тоз интелект на пор:)Ти шаферка ще му станеш сигурно:) Ей мераци големи за Серго,ей:) Може и да ви уважи,но го давайте по кротко,иначе требе да си прави скротален душ:)

211

лудия

преди 13 години

с тоя букет сергейчето отива на погребението на БСП---айде да им е честито

210

Дидо

преди 13 години

Тоя не разбра ли, че вече няма да се върне на власт?

209

вигнигин

преди 13 години

Не искам за Сергей, искам за европеец!

208

red

преди 13 години

Какъв чучур на царя бре:) Ти не можеш ли да четеш,че статията е за Серго:) Ей, съсипаха я тази образователна система:) Само интелектуални недоносчета излизат с претенции за Нобелова награда:)

207

pora

преди 13 години

ТОЙ СЕРГЕЯ НЯМАЛО ДА СЕ ЖЕНИ .ЧАКАЛ В БГ. ДА ПОЗВОЛЯТ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ И ТОГАВА ДА ГИ ВЕНЧАЕМ С ВИГЕНИН