67

xaxa

преди 13 години

Smart za gqurite det lazqt po forumite i si barkat v mirizlivite g1zove

66

инж. Сопола

преди 13 години

Отклоняват ви вниманието от важните неща. Аз съм един обикновен учен по водното дело. ;)

65

БКП

преди 13 години

*** всички проблеми ли оправихте че опряхте до Доган?Някой може ли да каже за какво точно го мразите, затова че при неговото и на БСПуправление заплатите растяха всеки месец кажи-речи? Икономиката имаше ръст какъвто вашия пожарникар никога няма да ви докара ! *** сте всичките!

64

Анонимен

преди 13 години

'Доган е жив и здрав!'...най - лошата новина за 2010 г.

63

ППП

преди 13 години

Подкрепям мнението. серГея и доган станаха за посмешище и вече никой не ги приема на сериозно. Сега остава и да им бръкнат надълбоко в джоба.

62

Анонимен

преди 13 години

Интересно ми е защо му викат *** на доган? Защото е лигав, като *** ли?

61

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов пък като гледам колко е уравновесен. И хич, ама хич няма мания за величие. Ха-ха.

60

За 48

преди 13 години

Христо Бисеров, Йордан Цонев, Камен Костадинов са новите еничери, продаващи България и българското!Смърт за ибрикчиите.

59

БЪЛГАРИН

преди 13 години

ЗА ТОЗИ ТУРЧИН ЦЕНТАЛАТА НА ДПС Е ПО-ВАЖНА ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. "Доган всеки вторник присъства на заседанията на ръководните органи и остава в централата на ДПС през целия ден"А В ПАРЛАМЕНТА НЕ НАМИРА ЗА НУЖНО ДА ХОДИ. ЕГАТИ И НАГЛИЯ

58

До 56

преди 13 години

Пич, Свърши далаверата в ДПС, нали? А ти и да намажеш не успя. Ами не сме ти виновни ние. Прецакал си се :) А Доган е неуравновесен човек с мания за величие. Това, че краде толкова години не го прави умен, а просто ПРЕСТЪПНИК. Други въпроси :) :) :)

57

mene

преди 13 години

Кой народ, бе ***? Половината от избирателите на партията, която "милее за народа" живеят като кучета из Родопите и Добруджа - нямат какво да ядат, по цели зими мръзнат и *** като въшки от напълно лечими заболявания. Другата половина, която се състои от Бай ***, 5-те му жени и 28-те му деца - рови в кофите, чупи, краде и убива (че по някога и някое *** дава фира я покрай някой откраднат кабел, я покрай някой съборен блок.) Заради елементарни като тебе, родата ти все така ще живее...

56

Анонимен

преди 13 години

Тоя се е пукнал от яд, като е гледал как си правеха гавра с него по Нова ТВ :) А те са си го позволили, защото знаят че е бита карта и нищо не може да им направи. Сега и собствените му роби ще му се смеят. Край с Доган Паша. Стана нагъл и неудобен и Щатите се отдръпнаха от него, Турция също.

55

:))))

преди 13 години

архитект доган в момента подготвя нов проек за кърджалийската водна каскада

54

Осман Будала

преди 13 години

Евала Догане ефенди, ти си истински тарикат, табиетлия и непукист.на работа не ходиш, будалите заплата ти дават, консултантски милиони вземаш, като има будали да дават - що пък не, сараи си построи като султанскитеЕвала ти правя, будалите трябва да се доят, те затова са будали, да ги доят тарикатите.

53

Анонимен

преди 13 години

Викате му ***, но не можета да му стъпите на малкия пръст пъпчиви форумни мишки. Той има пари да ви купи и вас и майките ви и мизерното селце, в което живеете. Смешковци завистливи и злобни. Умните хора винаги са богати, а вие *** ще си умрете в мизирия, удавени в собствената си жлъч.

52

Молитва

преди 13 години

Сергей в Украйна! *** в Турция! Симеон в Испания! Гоце в Сирищник! => България в рая!

51

БЪЛГАРИН

преди 13 години

*** реши да си узакони малко парички и сбърка. Това показва, че не е добър политик. Без законен бизнес няма как да имаш законни пари, а на всичко отгоре да ръководиш партия и да те имат на сериозно. Браво на Бойко! Най-добрия начин да унищожиш един политик е да го направиш смешен. Справка - СерГея.Има ли значение вече как ще завърши делото? Ролята на ДПС като фактор в българската политика ще приключи нормално президентските избори догодина, ако се обединим около кандидита на ГЕРБ.

50

ГЕРБер

преди 13 години

"ДПС не е етническа партия, защото в нея членуват и стотици хиляди българи. Има дори такива на ръководни постове - Христо Бисеров, Йордан Цонев, Камен Костадинов и много други честни и достойни българи, които милеят за народа."Ти да не ги имаш тези еничари за Българи?Не виждаш ли шалварите и вереджетата, които са основната маса от гласоподавателите на тази турска партия?

49

Камен Ибрика

преди 13 години

Духан е гушнал букета от цироза и хепатит! Амин!

48

Анонимен

преди 13 години

Тези пари Доган не ги е ограбил от държавата, а са му ги платили чуждестранни инвеститори. Парите ограбени от държавата са при Цветелинка - в трезорите на СИ-Банк.