19

bravo!

преди 13 години

Правилно, щом искат да ходят увити като мумии да си ходят в Иран, Саудитска Арабия или там някъде по света (най-добре) от където са дошли:)Нагли пачи!

18

я се погледнете !

преди 13 години

Ти мойта страна ли наричаш "най-меките китки в Европа" ?Нито Евг.минчев, нито соколов, нито драго с чая,.....ама те са много вашите - и все на високо ниво...

17

ViSitter

преди 13 години

Съгласен. Питам само дали и ние да направим като тях ;)

16

Анонимен

преди 13 години

Бурките забранени, *** изгонени - тия да не се борят и те за чиста арийска раса? А иначе - демокрация!

15

Анонимен

преди 13 години

брех, толкова да не ги харесвам тези франсета, пък те виж как добре си защитават интересите, това е интелигентен национализъм, лека полека, първо разбута ***, за урок на тия които ще останат, сега и с хард-мюсулманите така, а не като нашия (само прах в очите и плюнки)

14

потурите

преди 13 години

Всяка държава има официален език, официална религия...и общоприети норми на поводение на обществени места !Да се забулват там, където това е норма !Нито Франция, нито България са мюсюлмански страни, все още/опазил господ/ !

13

ViSitter

преди 13 години

Сигурно е така, но според мен това не е най-важния проблем в една държава кой как ходи облечен. Ако направо ги изгонят от там може би тогава ще се решат враждите помежду им. Не си мислете, че ги защитавам. Казвам само, че трябва да се действа с доста по-твърда ръка.

12

Анонимен

преди 13 години

Да живее Франция!Точно от най-меките китки в Европа тръгва края на толерастията в Стария континент.

11

think over

преди 13 години

Що питаш Саркози - у нас какво правят с *** ?Що да се отърваваме от проблемите, като ги прехвърляме на чужда глава ? Тук има проблем - да се решава, крайно време е - не искам след време децата на децата ми да са малцинство в страната си !

10

do:6

преди 13 години

Mujki , shto ne pusne6 jena ti po ga6ti v afganistan ? Ae sha gi i talibanite zna4i , za tqx prava v 4ujda durjava , a kogato im idesh na "gosti" nqmash prava ? ae u levo

9

Анонимен

преди 13 години

ДА ПОСЛЕДВАМЕ ПРИМЕРА + *** В ИНДИЯ И ТУРЧУЛЯТА В ТУРЦИЯ ДА СЕ ЕКСПУЛСИРА

8

do;5

преди 13 години

6veicariq mai kaza ne na djamite :)

7

нудист

преди 13 години

....."единодушно подкрепи във вторник вечерта забраната за носене на бурка на обществени места"На обществени !В къщи ако искат - да ходят и голи ! Ние като сме нудисти - ходим ли голи на обществени места???

6

ViSitter

преди 13 години

На мюсюлманите бурките, а на нас православните късите *** ли ще забранят?! Това ли е проблема ви бе хора? Саркузи....а какво направи с ***?

5

282

преди 13 години

Браво Vive la France! Те казаха НЕ на Ориента в Европа през 21 век. сега бурките утре джамиите - тези развъдници за терористи.

4

pissed off

преди 13 години

Абе пишете за всякакви глупости по света под формата на новини,обаче затова,че потребителите на Мтел няколко дена не можеха да си платят сметките и остнаха без телефоно,нищо не казвате.Ай ше ви и в скапаната медия!

3

xaax

преди 13 години

Mindji ve4e samo po filmite hahaha

2

jr0

преди 13 години

нинджиии :D

1

TERAPEVT

преди 13 години

..ТА ЕТО ТЕЗИ ЩЕ НАПРАВЯТ НОВОТО "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО"...И ДАНО ДА СМЕ ОТ ПРАВИЛНАТА СТРАНА...