438

До 470

преди 13 години

Еййййй т'ва майните не могат да преживеят факта, че не са станали столица след Съединението.Големи комплекси, голямо нещо.

437

MISHKATA

преди 13 години

Аз ви казвам всички ще умрем,няма да дочакаме 2012,до довечера ще ни е треснало поне още едно.Те тея от БАН си го знаят но си траят да не се създава паника

436

АЛФ

преди 13 години

ПОЗДРАВЯВАМ ЕЛФ,ВСИЧКИ ДРУГИ СТЕ ЗЛОБАРИ.

435

Избор

преди 13 години

Ами да, имаме необходимостта да направим избор. Бойко или БАН. Аз лично избирам БАН. Мотиви: Народите, които са преуспели са основали живота си на науката, не на Боко или бокоподобни.

434

Пич

преди 13 години

Убий простака с презрение ! НЯма смисъл да ги коментираш изобщо, те са на ниво амеба. Понеже имало някакъв спор за *** на София и сега нека им на "софиянци". Логиката е типично селска - заплатите, дето ги изкарват в София са си техни, ама *** си е на софиянци.

433

Столичанин

преди 13 години

Много добре знаем къде и какво е Стражица и колко помощи сме събирали за Стражица!

432

даа

преди 13 години

Основният проблем на Софиянци е, че за тях има София и България и Софиянци и Българи - в друг свят живеят просто затова и отношението им към хората в повечето случаи е надменно, високомерно и отблъскващо за нормалните хора

431

ББ

преди 13 години

Станишев е Виновен !

430

Каса нова (Бира)

преди 13 години

1 час?Браво, браво!

429

Nobody

преди 13 години

БАН имат данни и основани на тях хипотези за вероятност.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------БАН има дедовия. Никой на този свят не е в състояние да предсказва земетръси, ама според теб тука нашите гениалници имали хипотези, разбираш ли...А паралелът пък със списъка на ББ... Както казах вече - изтрещехте.

428

гага

преди 13 години

ти ще кажеш кой с какво да се занимава

427

сеизмичесекс

преди 13 години

Да дойда да уситеш едно хубаво трусче от един Час. Много си *** ако не знаеш за разликата между хоризонтален и вертикален трус. На какво са ви учили по селата преди да дойдете тук ?

426

полудевам полечка

преди 13 години

От БАН изкязоха с офицялно становище, че са ги БАННАЛИ

425

Браво Елф!

преди 13 години

"Тези които пишете сте просто едни *** простаци.,,Още трябвало на шопите...."Защо трябва да умират хора,бе -жени и деца.Какво ще спечелите?Аз съм от Пазарджик но не искам никой да пострада в София.Вие сте кръвожадни кучета,не сте хора.Днес темата явно е мразене на шопите.Този мразите,онзи мразите-нямате ли срам,страх от Бога.Не се дръжте като ***.Не сте прави.И помнете-с каквото мерите-с това ще ви отмерят! "-от Елф!

424

reew

преди 13 години

ohh, stiga ste ni zanimavali samo s taziq Sofiq. Kolko trusa imashe i v drugi chasti na Bg, ne gi otrazihte tolkova

423

до Nobody

преди 13 години

Head Melonе, БАН нямат списък със земетресенията за 20 г. напред. БАН имат данни и основани на тях хипотези за вероятност. Бойко има списък за глупостите си за 4 години напред. Но, някой друг му го е писал, защото вероятността сам да състави списък какъвто и да е било е нищожна - клони към абсолютната нула. Той само изпълнява.

422

БАНан

преди 13 години

Едно от най-сигурните места при земетресение е асансьора!!!При следващо такова,бързо влизайте там!

421

az iskam

преди 13 години

Ot BAN preduprejdavat no vseki semisli za nedostijim i ne vima merki

420

Анонимен

преди 13 години

Виж сега. не тук не говорят за моментите, когато се разтрисаш и си удряш главата в таблата на леглото.

419

Гошо

преди 13 години

Грабвайте ските и надоле по стълбите фиуууууууу. Няма по-бърз и сигурен начин за отървация!