616

памет

преди 13 години

Спомням си как по времето на соца ходехме на лагери-и на море и на планина Беше прекрасно във всяко едно отношение *Демокрацията* погуби всичко хубаво от преди,а то не беше малко

615

Тази година!

преди 13 години

Почивах в Испания, бях и на Канарските острови, бях и в Алжир, бях в Гърция, миналата година бях в Хърватия - на Дубровник. Тази година реших, криза е, я да ида в едно морето, където преди тодини ми хареса. Страхотен провал и голяма грешка! Няма да повторя вече, всичко което е писал Руснака и в много по-тежки варианти ми се струпа на главата, включително с мухлясалата стая. Майтап - сервираха ми пържола, като каиш - никой не можа с нож и вилица да я разреже! Зарекох се да не ходя на море в BG!

614

турист

преди 13 години

Ами кой ходи в Дуранкулак, бе човек ? Като си фен на екстремните изживявания това влиза в сметката. Аз съм от София и не страдам от местен морски патриотизъм и смятам, че нашето море е на приемливо ниво като услуги , а цените са ниски в сравнение с тези около нас. А ходил ли си в Турция на 500м. извън курорта , попадаш директно в Бомбай .

613

Анонимен

преди 13 години

За кое е прав "човечеца милий..."може би само за платените чадъри които опасват почти целите плажни ивици..много правилно са му казали на тоя стиснат "братушка" такива туристи не ни трябват....да си ходи по тяхното черноморие със всичките си капризи..знаем ги тези!Повечето руснаци са много доволни от почивката си тук...Тоя като не е ...да не идва!Гладни шпинги не ни трябват за туристи!Само с големи претенции

612

wanko

преди 13 години

аз лично см бил в хотел 3 звезди на сл.бряг и мога да ви кажа,4е беше под всякаква критика.абе...лайте си,руснака с право ни ***.бай ***

611

simeonsis

преди 13 години

Кат не им изнася да не идват и без това има достатъчно качественни туристи.Поръчкови статии не чета.

610

Българин

преди 13 години

За някои неща са прави хората. Много още има да учим как се прави туризъм. В Турция господин Клиентът на ръце го носят !!!

609

Анонимен

преди 13 години

всичко това, за съжаление,е вярно. но - точно пък РУСНАК да ни обяснява за условия на живот, бедност и мизерия?! мамка му, през 2005 в далечния Север на Русия видях обитаема жилищна сграда тип "блок", в която нямаше тоалетни. тоалетните бяха в отделна двуетажна постройка на двора - първи етаж жени, втори - мъже. пода на втория етаж умишлено не стигаше по стената - по нея се пикаеше, течеше и вода, та да отмива, и помията се стичаше по стената през енския етаж до канализацията.

608

Анонимен

преди 13 години

бе който е *** нека да ходи на бетона и да го доят варненски ***. ама останаха ли баламурници се пита в задачката?

607

Анонимен

преди 13 години

Аз съм 612 Забравих .Руснака е написал ,че навсякъде БАЛАТУМА е бил изтрит.Да сте виждали някъде БАЛАТУМ в 4 звезди хотел.И то ново строителство.

606

ewto

преди 13 години

Подкрепям руснака. Правилно го е казал не си правим труда да изкараме парите си.Тази година се убедих в това. Чаках близо 50 минути сервитьорката за втора поръчка. Заведението беше Механа Барбадос в Приморско. Обслужването беше отвратително навсякъде. А където беше добро храната беше лоша. Човекът е дал 6800, лева за тия пари в Турция ще се отживее. Просто тъжно и гадно. Направо ме е яд на мързела на българите.

605

овн

преди 13 години

Живял съм във Варна 20 г. От 10 г. живея в София. Имам близки във Варна и не е проблем да почивам там. Все пак там си имам дом. Сега да ви кажа - последните 2 лета не съм стъпил на плажа на нашето Черноморие, но за сметка на това 3 пъти почивах в Гърция. Познайте кйъде ще съм следващото лято?

604

дд

преди 13 години

Пък ако искате ужасТ - идете в бунгалата в Дуранкулак. Ама не тези на Dell (там не знам как е)! Мизерия каквато не можете да си представите и 10 лева на легло!Три легла едно до друго в мухлясало с провиснал и капещ от дъждовете таван от талашит.С един поглед се отказах! А плажа е хубав!

603

unabomber

преди 13 години

Пише се -парче,а не пърче.Това за сведение.Профан.

602

Анонимен

преди 13 години

Както каза един чичко ,ние сме *** народ.Досега бях в саита на Газета ру.И там има форум .Проблема е ,че 99% от Руснаците пишат само ХУБАВО за Бг.И казват ,че материала е поръчка от туристическите агенции.Има и конкретно кой къде е ходил.има и това ,че такава сума по Бг кафенета трудно се харчи.Има невероятно добри отзиви за Созопол пише и затова ,че спямо техните курорти нашите са ВЪРХА като цени и обслужване.*** найстина ли сме *** народ

601

марги

преди 13 години

прав е човека.бедни сме си и оттам иззискванията са ни ниски.малко ни трябва да сме доволи.

600

Dimitar

преди 13 години

Bravo pich. Mnogo si prav.

599

таратайка

преди 13 години

За жалост човекът е прав. Нашите плажове като природна даденост са прекрасни, в сравнение с турските и някои от гръцките, но като обслужване сме на светлинни години след тях. Затова и аз предпочитам да си спестя нервите и си харча парите по чуждите морета.

598

турист

преди 13 години

Още при социализма големите комплескси бяха направени за масов туризъм за бедни западняри и наградени за комунистически заслуги колективи от соц. страните . Така бяха обучавани кадрите в туризма тогава и сега нещата си вървят по тази плоскост . Те какво искат от пакет за 200 евро ? Друг е въпроса ,защо не се променя таргета . За сега за почти без пари толкова , като не му харесва в Сочи да ходи . Ле ле как ме ядоса тази славянска ***.

597

това е положението

преди 13 години

Бяхме на почивка в Равда умишлено няма да напиша името на хотела в които бяхме 80 лева на ден в които влизаше и закуска, общо взето прекарването се припрокрива с това на руснаците, но най грозно впечатление ми направи платената закуска която беше в цената- пример "пържена мекица - разбирай точно две хапки, пърче краставица, пърче домат и понякога пърче салам от тоя дето му викат "дупета" и така 7 седем дни, в крайа сметка всичко е лъжа и измама, жалко за хубавото море -никаде по света го няма.